Συνεργαστείτε μαζί μας

Το RentalDeals.gr σχεδιάστηκε για να αποτελέσει μία σύγχρονη διαδικτυακή πλατφόρμα,  μέσα από την οποία οι επισκέπτες – πελάτες μας μπορούν να αναζητήσουν την καλύτερη δυνατή επιλογή ενοικίασης βάσει των δικών τους αναγκών, επιλέγοντας μέσα από το πανελλαδικό δίκτυο εξυπηρέτησης των μεγαλύτερων εταιρειών ενοικίασης οχημάτων της Ελληνικής Αγοράς.

Ένας από τους σημαντικότερους στόχους του RentalDeals είναι να φέρει κοντά τους καταναλωτές και τις Τουριστικές Επιχειρήσεις, με κοινό όφελος και για τους δύο : τις ανταγωνιστικές τιμές και τις ποιοτικά εξελιγμένες υπηρεσίες για τους καταναλωτές και την αύξηση του κύκλου εργασιών των τουριστικών επιχειρήσεων, μέσω ενός νέου καναλιού προώθησης των υπηρεσιών τους.

Πιθανούς συνεργάτες μας αποτελούν:

1) Επιχειρήσεις που κάνουν χρήση Υπηρεσιών Ενοικίασης Οχημάτων

Εάν είσαστε επιχείρηση η οποία για την κάλυψη των αναγκών της κάνει χρήση Υπηρεσιών Ενοικίασης Οχημάτων και βρίσκετε τις τιμές μας ελκυστικές, τότε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σας παρέχουμε και τη δυνατότητα έκδοσης Τιμολογίων, ώστε η ενοικίαση σας να καταχωρείται στα έξοδα της επιχείρησης, με αποτέλεσμα μεγαλύτερο όφελος.

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το τμήμα κρατήσεων μας μέσω email : Reservations@RentalDeals.gr , μέσω τηλεφώνου : +30210-2690001 είτε μέσω Fax : +30210-2690007, προκειμένου να καταχωρήσουμε τα στοιχεία της επιχείρησής σας στο σύστημα μας. Μετά από την άμεση ενεργοποίησή σας  ως εταιρικού πελάτη, μπορείτε να προχωρήσετε σε κράτηση, χρησιμοποιώντας τα προσωπικά σας μοναδικά στοιχεία εισαγωγής στο σύστημα.

2) Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο (Ταξ. Πράκτορες, Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις κ.α.)

Εάν είστε τουριστική επιχείρηση ( Ταξ. Πρακτορείο, Ξενοδοχειακή επιχείρηση κ.α.) και σας ζητούν οι πελάτες σας οικονομικές λύσεις για να προχωρήσουν σε ενοικίαση αυτοκινήτου, τότε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email : info@RentalDeals.gr , μέσω τηλεφώνου : +30210-2690001 είτε μέσω Fax : +30210-2690007 ώστε να συζητήσουμε ενδεχόμενη συνεργασία.

3) Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ενοικίασης Οχημάτων

Εάν είστε Επιχείρηση Ενοικίασης Οχημάτων και επιθυμείτε να παρέχετε στους πελάτες σας ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές  τιμές, μπορείτε να  χρησιμοποιήσετε τη δική μας πλατφόρμα για να προβάλετε την επιχείρησή σας και τις υπηρεσίες σας,  επικοινωνώντας  μαζί μας μέσω email : info@RentalDeals.gr , μέσω τηλεφώνου : +30210-2690001 είτε μέσω Fax: +30210-2690007, και ζητώντας να σας αποσταλεί ηλεκτρονικά η παρουσίαση της πλατφόρμας, ώστε να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες και τον τρόπο λειτουργίας της.

4) Επιχειρήσεις Διαδικτυακών Τουριστικών Υπηρεσιών

Εάν είσαστε επιχείρηση Διαδικτυακών Τουριστικών Υπηρεσιών και θα θέλατε να συμπεριλάβετε την μηχανή κρατήσεων μας στην ιστοσελίδα σας, ώστε να προσφέρετε στους επισκέπτες σας την δυνατότητα κρατήσεων ενοικίασης οχημάτων, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email : info@RentalDeals.gr , μέσω τηλεφώνου : +30210-2690001 είτε μέσω Fax : +30210-2690007 ώστε να συζητήσουμε ενδεχόμενη συνεργασία.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
100% Επιστροφή Χρημάτων

Σας επιστρέφουμε ολόκληρη την προκαταβολή για ακυρώσεις μέχρι 48 ώρες πριν την παραλαβή του αυτοκινήτου

Χωρίς Κρυφές χρεώσεις

Οι τιμές μας είναι τελικές και περιέχουν ΦΠΑ και Τοπικούς φόρους

Εύκολα, Γρήγορα & με Ασφάλεια

Συγκρίνετε τιμές, ζητήστε διαθεσιμότητα, κάντε κράτηση σε 4 εύκολα βήματα

Top Προορισμοί Ελλάδα

top