Σχετικά με το RentalDeals

Σαν καταναλωτές υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων θεωρούσαμε ότι μία ευέλικτη πλατφόρμα, με πλήρεις, σαφείς και εύχρηστες πληροφορίες τιμών και επιπρόσθετων παροχών έλειπε από την Ελληνική αγορά. Για τον λόγο αυτό ζητήσαμε από επαγγελματίες του χώρου και καταναλωτές να συμμετάσχουν σε μία κοινή μακροσκελή έρευνα ώστε να μας παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της αγοράς τα οποία οι καταναλωτές αξιολογούν ψηλότερα, και πώς θα μπορούσαμε να τους τα προσφέρουμε μέσα από μία διαδικτυακή πλατφόρμα. 

Η Rentaldeals αποτελεί μία σύγχρονη διαδικτυακή πλατφόρμα ενοικίασης αυτοκινήτων με πανελλαδική κάλυψη και έχει σαν στόχο να παρέχει στους επισκέπτες της την δυνατότητα να:

- Βρίσκουν συγκεντρωμένες σε μία ιστοσελίδα όλες τις μεγάλες και αξιόπιστες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων οι οποίες δραστηριοποιούνται στην περιοχή της επιλογής τους.

- Βλέπουν τα ενδεικτικά μοντέλα ανα κατηγορία οχήματος με βάση την εταιρεία ή ακόμη και τον εκάστοτε σταθμό επιλογής τους, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε την δυσαρέσκεια των πελατών κατά την παραλαβή ενός οχήματος.

- Συγκρίνουν τις τιμές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της κάθε επιχείρησης επιλέγοντας την καταλληλότερη κατηγορία αυτοκινήτου – στην καλύτερη δυνατή τιμή – με βάση τις δικές τους ανάγκες μετακίνησης.

- Επωφελούνται από τις  εξαιρετικές τιμές και τις προσφορές οι οποίες θα βρίσκονται σε ισχύ κατά την περίοδο ενοικίασης τους.

- Κατοχυρώνουν την κράτηση τους πληρώνοντας μία μικρή προκαταβολή μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον πλοήγησης και συναλλαγών.

Αυτή η πλατφόρμα στην οποία βρίσκεστε είναι μόνο η αρχή της προσπάθειας μας, ενώ ήδη σχεδιάζουμε τα επόμενα στάδια εξέλιξης της. Ελπίζουμε να σας αρέσει και σας παρακαλούμε όπως μας επικοινωνήσετε οποιουσδήποτε προβληματισμούς ή ιδέες προς βελτίωση της στο CustomerProposals@RentalDeals.gr

Εκ μέρους όλων των συντελεστών οι οποίοι αγκάλιασαν αυτήν την ιδέα και δούλεψαν σκληρά για να γίνει πραγματικότητα,

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

Η οικογένεια του RentalDeals

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
100% Επιστροφή Χρημάτων

Σας επιστρέφουμε ολόκληρη την προκαταβολή για ακυρώσεις μέχρι 48 ώρες πριν την παραλαβή του αυτοκινήτου

Χωρίς Κρυφές χρεώσεις

Οι τιμές μας είναι τελικές και περιέχουν ΦΠΑ και Τοπικούς φόρους

Εύκολα, Γρήγορα & με Ασφάλεια

Συγκρίνετε τιμές, ζητήστε διαθεσιμότητα, κάντε κράτηση σε 4 εύκολα βήματα

Top Προορισμοί Ελλάδα

top