Ενοικιαση Αυτοκινητου Hertz

Hertz Κεντρικά Γραφεία

Ενοικιαση Αυτοκινητου Hertz
Διεύθυνση: Βιλτανιώτη 31 Κηφισιά
Ωράριο Λειτουργίας (GMT+2)
Δευτέρα: 08:00 - 20:00
Τρίτη: 08:00 - 20:00
Τετάρτη: 08:00 - 20:00
Πέμπτη: 08:00 - 20:00
Παρασκευή: 08:00 - 20:00
Σάββατο: 08:00 - 16:00

Score 4.1/5
Ποιότητα υπηρεσιών 4.0/5
Φιλικότητα προσωπικού 4.1/5
Κατάσταση οχήματος 4.1/5

Hertz Σταθμοί

Hertz Όροι και Προϋποθέσεις

ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥ: Για τις κατηγορίες A,B,C,J ελάχιστο όριο ηλικίας 21 χρόνια και για όλες τις άλλες κατηγορίες 25 χρόνια.
ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Για όλες τις κατηγορίες ο μισθωτής πρέπει να παρουσιάσει μια πιστωτική κάρτα αποδεκτή από την Hertz για την κάλυψη των ποσών που αφορούν την εγγύηση, την προκαταβολή και την εξόφληση του κόστους ενοικίασης.
ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕΩΣ: Ο οδηγός πρέπει να κατέχει άδεια τουλάχιστον επί ένα χρόνο.
ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ: Μετά την λήξη της συμφωνηθείσας μίσθωσης, η Hertz επιτρέπει στον ενοικιαστή μια περίοδο χάρητος για την επιστροφή του αυτοκινήτου έως 29 λεπτά χωρίς καμιά επιβάρυνση. Μετά την πάροδο της παραπάνω περιοδού χάρητος ο ενοικιαστής θα χρεώνεται κατ’ ελάχιστον με το κόστος μιας επιπλέον ημέρας.
ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: Όλα τα πρόστιμα και διοικητικές ποινές που προέρχονται από υπαιτιότητα του οδηγού επιβαρύνουν πλήρως το μισθωτή.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Όλοι οι εξουσιοδοτημένοι από την Hertz οδηγοί αυτοκινήτων απαλλάσσονται για ζημιές του ενοικιαζομένου αυτοκινήτου από φωτιά, και είναι ασφαλισμένοι με αστική ευθύνη έναντι τρίτων για θάνατο, σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές. Και οι 2 καλύψεις υπόκεινται στου γενικούς όρους του συμβολαίου της Hertz με την Ασφαλιστική της εταιρεία.
ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ (CDW - SCDW): Η ευθύνη του ενοικιαστή για ζημιά στο ενοικιαζόμενο όχημα μπορεί να περιοριστεί, υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάζεται ο Κ.Ο.Κ, στην ελάχιστη χρέωση των €650 για τις κατηγορίες A,B,C,J, €800 για τις κατηγορίες D, E, H, Κ, L, I, R, T, W, Z, €1,250 για τις κατηγορίες G,U,V,YL,P1,P5, και 1,300€ για την κατηγορία P9 καταβάλλοντας τα ποσά των €12€, 15€, 23€ και 44€ αντίστοιχα ανά ημέρα ενοικίασης. Ο ενοικιαστής μπορεί να περιορίσει την ευθύνη του ακόμη περισσότερο (SCDW) στην ελάχιστη χρέωση των €90 για τις κατηγορίες A,B,C,J, €175 για τις κατηγορίες D, E, H, Κ, L, I, R, T, W, Z, €275 για τις κατηγορίες G,U,V,YL,P1,P5, και €300 για την κατηγορία P9 καταβάλλοντας επιπλέον €7, €9, €15 και €29 αντιστοίχως ανά ημέρα ενοικίασης
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΛΟΥ: Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει διαφορετικό μοντέλο αυτοκινήτου απο αυτό για το οποίο έγινε η κράτηση ίσης ή μεγαλύτερης κατηγορίας.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΟΠΗΣ:Η ευθύνη του ενοικιαστή σε περίπτωση κλοπής περιορίζεται σε 750€ για τις κατηγορίες A,B,C σε 900€ για τις κατηγορίες D,E,H,I,K,L,Q,R,T,U,W,Z,J, 1250€ για τις κατηγορίες G,V,Y,P1, P5 και 1300€ για την κατηγορία P9. Η κάλυψη κλοπής είναι μια προαιρετική υπηρεσία, η οποία εάν γίνει αποδεκτή, απαλλάσσει των ενοικιαστή από κάθε οικονομική ευθύνη για Ολική ή Μερική κλοπή του ενοικιαζόμενου αυτοκίνητου της Hertz εφόσον ο ενοικιαστής καταβάλει ημερησίως το ποσό των €6 για τις κατηγορίες A, B, C,J €9 για τις κατηγορίες D, E, H, Κ, L, I, R, T, W, Z, €12 για τις κατηγορίες G, U, V, Y, YL, P1, P5 και €18 για την κατηγορία Ρ9. Δεν καλύπτει την κλοπή προσωπικών αντικειμένων.
ΚΑΛΥΨΗ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΩΝ (ΡΑC): Προσφέρεται έναντι €6 την ημέρα και καλύπτει: Αποζημίωση σε περίπτωση θανάτου, Ολικής / Μερικής ανικανότητας έως €70,000 για τον οδηγό και έως €17,600 για κάθε επιβάτη και για νοσήλια €1,500. Ανώτατο όριο αποζημίωσης για κάθε ατύχημα €88,000.
ΕΞΟΔΑ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ: Ο οδηγός χρεώνεται €15 σε περίπτωση ατυχήματος, υπαιτιότητάς του. Το ποσό αυτό δεν επιστρέφεται.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ/ΟΙ: Ημερήσια χρέωση €5 για κάθε επιπλέον οδηγό.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ: Για ενοικιάσεις 3 ημερών και πάνω, ο μισθωτής καλείται να προπληρώσει το κόστος καυσίμου το οποίο και βρίσκεται στο ρεζερβουάρ του οχήματος. Κατά την επιστροφή του οχήματος - και μόνο τότε - ο ενοικιαστής έχει την δυνατότητα να ζητήσει επιστροφή χρημάτων για την ποσότητα καυσίμου η οποία παραμένει στο ρεζερβουάρ. Σε περίπτωση κατά την οποία η ποσότητα καυσίμου είναι λιγότερη στην επιστροφή, τότε ο πελάτης θα χρεωθεί για τον ανεφοδιασμό του οχήματος. 
ΧΡΕΩΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ: €18
ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ: Διατίθενται μόνο μετά από κράτηση και με χρέωση €4 ημερησίως.
ΠΛΟΗΓΟΣ – GPS: Διατίθενται μόνο μετά από κράτηση και με χρέωση 8€ ημερησίως.
ΣΧΑΡΑ ΟΡΟΦΗΣ: Διατίθενται μόνο μετά από κράτηση και με χρέωση €6 ημερησίως.
ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ: Διατίθενται μόνο μετά από κράτηση και με χρέωση €3 ημερησίως.
ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ: Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ανάλογα με την διαθεσιμότητα να παρέχει διαφορετικό τύπο αυτοκινήτου από αυτόν της αρχικής κράτησης με ένα αντίστοιχης, ή, μεγαλύτερης κατηγορίας
ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ: Κάθε παραλαβή / παράδοση εκτός σταθμών Hertz χρεώνονται €14 εντός πόλεως. Εκτός πόλεως, η χρέωση θα είναι 0.30€/km για τις κατηγορίες A, B, C,J Z, €0.90/km για την κατηγορία Ρ9 και €0.50/km για τις υπόλοιπες κατηγορίες. Χρέωση για κάθε παράδοση ή παραλαβή μετά τις ώρες λειτουργίας, €23.
ΣΥΣΤΗΜΑ «ΜΙΣΘΩΣΤΕ ΕΔΩ-ΑΦΗΣΤΕ ΕΚΕΙ»: Προσφέρεται μεταξύ των σταθμών της Hertz μόνο κατόπιν έγγραφης έγκρισης και με ειδική χρέωση σε συνεννόηση με τη Hertz.
ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ: Μόνο με προηγούμενη έγγραφη έγκριση της Hertz.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ: Μόνο με προηγούμενη έγγραφη έγκριση της Hertz. Δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια τυχόν ζημιές που θα προκληθούν στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο κατά την μεταφορά αυτού.
ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ: ΕΛΠΑ εικοσιτετράωρη (24 ώρες) εξυπηρέτηση. Τηλ. 10400
ΦΟΡΟΙ: Όλες οι τιμές και χρεώσεις που αναγράφονται στο έντυπο επιβαρύνονται με Φ.Π.Α

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
100% Επιστροφή Χρημάτων

Σας επιστρέφουμε ολόκληρη την προκαταβολή για ακυρώσεις μέχρι 48 ώρες πριν την παραλαβή του αυτοκινήτου

Χωρίς Κρυφές χρεώσεις

Οι τιμές μας είναι τελικές και περιέχουν ΦΠΑ και Τοπικούς φόρους

Εύκολα, Γρήγορα & με Ασφάλεια

Συγκρίνετε τιμές, ζητήστε διαθεσιμότητα, κάντε κράτηση σε 4 εύκολα βήματα

Top Προορισμοί Ελλάδα

top