Ενοικιαση Αυτοκινητου Explorer Greece Car Rental

Explorer Greece Car Rental Κεντρικά Γραφεία

Ενοικιαση Αυτοκινητου Explorer Greece Car Rental
Διεύθυνση: Δημάρχου Χρήστου Μπέκα 152, Σπάτα
Ωράριο Λειτουργίας (GMT+2)
Δευτέρα: 08:00 - 21:00
Τρίτη: 08:00 - 21:00
Τετάρτη: 08:00 - 21:00
Πέμπτη: 08:00 - 21:00
Παρασκευή: 08:00 - 21:00
Σάββατο: 08:00 - 21:00
Κυριακή: 08:00 - 21:00
Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών 4.3/5
Φιλικότητα προσωπικού 4.5/5
Κατάσταση οχήματος 4.3/5

Explorer Greece Car Rental Σταθμοί

Explorer Greece Car Rental Όροι και Προϋποθέσεις

ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥ: Το ελάχιστο όριο ηλικίας για την ενοικίαση οχήματος είναι τα 23 έτη για τις κατηγορίες A έως J1 και τα 25 έτη για τις κατηγορίες K έως O. Το μέγιστο όριο ηλικίας για όλες τις κατηγορίες οχημάτων είναι τα 75 έτη. Ισχύει για όλους τους οδηγούς.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: Κατά την παράδοση του αυτοκινήτου από την Εταιρεία, όλοι οι οδηγοί πρέπει να προσκομίσουν:
1. Ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ.

2. Άδεια οδήγησης ή διεθνή άδεια οδήγησης εάν δεν είναι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Νορβηγίας, της Ισλανδίας, του Λιχτενστάιν, της Ελβετίας ή χώρας που έχει υπογράψει τη Σύμβαση της Βιέννης. Η άδεια οδήγησης πρέπει να είναι σε ισχύ για τουλάχιστον έναν χρόνο πριν από την ενοικίαση και καθ’ όλη τη διάρκεια της ενοικίασης.

3. Αντίγραφο της κράτησης (voucher) από τη RentalDeals.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Στο κόστος ενοικίασης ανά ημέρα περιλαμβάνονται απεριόριστα χιλιόμετρα, ασφάλεια αστικής ευθύνης, μεικτή ασφάλεια (CDW) και ΦΠΑ όπως ορίζεται από την ελληνική νομοθεσία. Το μίσθωμα  καταβάλλεται στην Εταιρεία κατά την παράδοση του αυτοκινήτου στον μισθωτή, με μετρητά ή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (VISA, Mastercard, American Express).

ΕΓΓΥΗΣΗ: Ανεξάρτητα από τον τρόπο πληρωμής του μισθώματος, ο μισθωτής πρέπει να είναι κάτοχος έγκυρης πιστωτικής κάρτας (VISA, Mastercard, American Express), η οποία χρησιμοποιείται ως εγγύηση για το ποσό απαλλαγής της ασφάλειας.

ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΙΣΘΩΤΗ: Εάν ο μισθωτής δεν έρθει να παραλάβει το αυτοκίνητο την ημέρα και ώρα που είχε συμφωνηθεί, χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική ενημέρωση με οποιονδήποτε τρόπο (τηλέφωνο, φαξ ή email), η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτηση μετά το πέρας δύο ωρών και θα χρεώσει το μίσθωμα μίας ημέρας με βάση την κράτηση.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ: Η μίσθωση μπορεί να παραταθεί μόνο έπειτα από αίτημα στην Εταιρεία τουλάχιστον μία ημέρα πριν από την ημέρα επιστροφής του αυτοκινήτου.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Χρεώνεται το μίσθωμα μίας ημέρας εάν υπάρξει πάνω από μία ώρα καθυστέρηση στην επιστροφή του αυτοκινήτου.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Δεν επιστρέφονται χρήματα σε περίπτωση που ο μισθωτής επιλέξει να παραλάβει το αυτοκίνητο αργότερα από την ημέρα και ώρα της κράτησης ή να το επιστρέψει νωρίτερα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΛΟΥ: Η μάρκα και το μοντέλο αυτοκινήτου που αναγράφονται στην κράτηση είναι ενδεικτικά. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει το αυτοκίνητο με άλλο της ίδιας ή ανώτερης κατηγορίας.

Η ασφάλεια αστικής ευθύνης περιλαμβάνεται στο κόστος ενοικίασης και καλύπτει: Θάνατο ή σωματικές βλάβες έως 1.220.000 EUR (ένα εκατομμύριο διακόσιες είκοσι χιλιάδες ευρώ) ανά άτομο ανά ατύχημα (εξαιρείται ο οδηγός του μισθωμένου οχήματος της Εταιρείας), και Υλικές ζημιές σε τρίτους (εξαιρούνται οι ζημιές στα αυτοκίνητα της Εταιρείας) έως 1.220.000 EUR (ένα εκατομμύριο διακόσιες είκοσι χιλιάδες ευρώ) ανά ατύχημα. Οι καλύψεις παρέχονται σύμφωνα με το ισχύον ασφαλιστικό καθεστώς και την ελληνική νομοθεσία.

Η μεικτή ασφάλεια (Collision Damage Waiver – CDW) περιλαμβάνεται στο κόστος ενοικίασης και καλύπτει υλικές ζημιές στο μισθωμένο όχημα με ποσό απαλλαγής:

- 750 EUR + ΦΠΑ, για τις κατηγορίες A, B, C, D.

- 990 EUR + ΦΠΑ, για τις κατηγορίες C1, D1, E, F, G, G1, H, H1, I, I1, I2, J.

- 1.200 EUR + ΦΠΑ, για τις κατηγορίες J1, K.

- 1.500 EUR + ΦΠΑ, για τις κατηγορίες L, M, N, O.

Η μεικτή ασφάλεια με χαμηλότερο ποσό απαλλαγής (Super Collision Damage Waiver – SCDW) διατίθεται με επιπλέον χρέωση. Το ποσό απαλλαγής είναι:

- 150 EUR + ΦΠΑ, για τις κατηγορίες A, B, C, D, με χρέωση 10 EUR την ημέρα.

- 250 EUR + ΦΠΑ, για τις κατηγορίες C1, D1, E, F, G, G1, H, I, I1, I2, J, με χρέωση 10 EUR την ημέρα.

- 350 EUR + ΦΠΑ, για τις κατηγορίες H1, J1, με χρέωση 12 EUR την ημέρα.

- 400 EUR + ΦΠΑ, για την κατηγορία K, με χρέωση 15 EUR την ημέρα.

- 500 EUR + ΦΠΑ, για τις κατηγορίες L, M, N, O, με χρέωση 15 EUR την ημέρα.

Ο ΦΠΑ σήμερα είναι 24% και προσαρμόζεται με βάση την εκάστοτε ελληνική νομοθεσία.

 Η πλήρης ασφάλεια (Full Damage Waiver – FDW) απαλλάσσει τον μισθωτή από την ευθύνη των υλικών ζημιών στο μισθωμένο όχημα και διατίθεται με επιπλέον χρέωση:

- 10 EUR την ημέρα, για τις κατηγορίες A, B, C, C1, D, D1, E, F, G, G1, H1, I.

- 15 EUR την ημέρα, για τις κατηγορίες H, I1, I2, J, J1, K, L, M, N, O.

Δεν καλύπτονται ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, τα ελαστικά, τους τροχούς ή/και τα κρύσταλλα. Δεν καλύπτεται καμία ζημιά εάν ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

 Η προσωπική ασφάλεια ατυχήματος (Personal Accident Insurance – PAI)

καλύπτει τον πρώτο οδηγό για νοσοκομειακή περίθαλψη, μερική ή ολική ανικανότητα και θάνατο έως το ποσό των 12.000 EUR (δώδεκα χιλιάδων ευρώ), σύμφωνα με το ισχύον ασφαλιστικό καθεστώς και την ελληνική νομοθεσία. Η χρέωση ίναι 3 EUR την ημέρα.

Η ασφάλεια κλοπής και πυρός καλύπτει τον μισθωτή σε περίπτωση κλοπής του μισθωμένου οχήματος και διατίθεται με επιπλέον χρέωση:

- 5 EUR την ημέρα, για τις κατηγορίες A, B, C, C1, D, D1, E, F, G, G1, H1, I.

- 10 EUR την ημέρα, για τις κατηγορίες H, I1, I2, J, J1, K, L, M, N, O.

Σε περίπτωση κλοπής, ο μισθωτής πρέπει να επιστρέψει τα κλειδιά του αυτοκινήτου στην Εταιρεία.

Ο ΦΠΑ περιλαμβάνεται σε όλες τις τιμές χρέωσης ανά ημέρα για τις ασφάλειες.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Η Εταιρεία παρέχει επιπλέον υπηρεσίες με χρέωση που καταβάλλεται στην Εταιρεία κατά την παράδοση του αυτοκινήτου στον μισθωτή.

Πρόσθετος οδηγός: Στο μισθωτήριο συμβόλαιο μπορεί να προστεθεί δεύτερος οδηγός με χρέωση 3 EUR την ημέρα.

Παιδικά καθίσματα: Διατίθενται κατόπιν αιτήματος κατά την κράτηση, με χρέωση 4 EUR την ημέρα.

Σύστημα πλοήγησης (GPS): Διατίθεται κατόπιν αιτήματος κατά την κράτηση, με χρέωση 7 EUR την ημέρα.

Αντιολισθητικές αλυσίδες: Διατίθενται κατόπιν αιτήματος κατά την κράτηση, με χρέωση 8 EUR την ημέρα.

Η χρέωση ανά ημέρα για τις επιπλέον υπηρεσίες περιλαμβάνει τον ΦΠΑ. Η μέγιστη χρέωση ανά υπηρεσία ανά μίσθωση είναι 50 EUR.

Οδικοί χάρτες: Διατίθενται δωρεάν εφόσον ζητηθούν κατά την παράδοση του αυτοκινήτου στον μισθωτή.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Ώρες λειτουργίας γραφείου: Δευτέρα έως Κυριακή, 08:00-21:00.

Παραδόσεις και παραλαβές εκτός ωραρίου λειτουργίας: 21:00-08:00.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Η Εταιρεία παραδίδει και παραλαμβάνει τα αυτοκίνητά της σε διάφορες τοποθεσίες, εντός και εκτός ωραρίου λειτουργίας του γραφείου της. Η ακριβής ώρα και τοποθεσία της παράδοσης και παραλαβής του αυτοκινήτου συμφωνείται κατά την κράτηση. Ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον χρέωση ανάλογα με την τοποθεσία και την ώρα, η οποία καταβάλλεται στην Εταιρεία κατά την παράδοση του αυτοκινήτου στον μισθωτή. 

- Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Δωρεάν εντός ωραρίου λειτουργίας.

       - Λιμάνι Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου: 20 EUR (ο ΦΠΑ περιλαμβάνεται), εντός ωραρίου λειτουργίας.

       - Αθήνα, κέντρο: 10 EUR (ο ΦΠΑ περιλαμβάνεται), εντός ωραρίου λειτουργίας.

       - Εκτός Αθήνας: Η χρέωση διαμορφώνεται ανάλογα με την απόσταση και συμφωνείται κατά την κράτηση.

       - Χρέωση εκτός ωραρίου λειτουργίας (21:00-08:00): 30 EUR (ο ΦΠΑ περιλαμβάνεται), εντός Αθήνας.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ: Το αυτοκίνητο παραδίδεται στον μισθωτή καθαρό και σε εξαιρετική κατάσταση. Ο μισθωτής και ο εκπρόσωπος της Εταιρείας ελέγχουν το αυτοκίνητο κατά την παράδοσή του στον μισθωτή και σημειώνουν στο μισθωτήριο συμβόλαιο τυχόν υπάρχουσες ζημιές. Αντίστοιχα, ο μισθωτής πρέπει να επιστρέψει το αυτοκίνητο σε καλή κατάσταση. Κατά την επιστροφή του αυτοκινήτου, ο μισθωτής και ο εκπρόσωπος της Εταιρείας ελέγχουν και πάλι το αυτοκίνητο και σημειώνουν στο μισθωτήριο συμβόλαιο τυχόν νέες ζημιές. Το κόστος επισκευής εξαρτάται από τη ζημιά και την ασφαλιστική κάλυψη που επέλεξε ο μισθωτής. Σε περίπτωση που το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι σε πολύ κακή κατάσταση, υπάρχει χρέωση έως 50 EUR για βιολογικό καθαρισμό.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ: Παρέχονται οδική βοήθεια και φροντίδα ατυχήματος 24 ώρες το 24ωρο σε όλη την Ελλάδα.Σε οποιαδήποτε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή ατυχήματος, ο μισθωτής πρέπει να τηλεφωνήσει αμέσως στο κινητό της Εταιρείας +306944876730, ό,τι ώρα κι αν χρειαστεί, για να λάβει οδηγίες για βοήθεια.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ: Εάν προκύψει τεχνικό πρόβλημα στο μισθωμένο όχημα, η Εταιρεία το αντικαθιστά το συντομότερο δυνατό εντός 24 ωρών. Εάν η ζημιά προκλήθηκε με υπαιτιότητα του μισθωτή (π.χ. εμπλοκή σε ατύχημα με υπαιτιότητα του μισθωτή), ο μισθωτής επιβαρύνεται με τα έξοδα της Εταιρείας για αντικατάσταση του αυτοκινήτου (π.χ.μεταφορικά), εφόσον ο μισθωτής επιθυμεί να παραλάβει το αυτοκίνητο στην περιοχή που βρίσκεται. Εναλλακτικά, ο μισθωτής μπορεί να επιλέξει να παραλάβει το όχημά του από το κεντρικό γραφείο της Εταιρείας στα Σπάτα, χωρίς χρέωση.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΡΟΙ

Ισχύον δίκαιο: Οι όροι και προϋποθέσεις ενοικίασης διέπονται αποκλειστικά από το ελληνικό δίκαιο. Τα δικαστήρια της Αθήνας έχουν την αποκλειστική αρμοδιότητα για όλες τις αντιδικίες που τυχόν προκύψουν μεταξύ του μισθωτή και της εταιρείας, η οποία λειτουργεί ως πάροχος υπηρεσιών στη RentalDeals.

Δεν επιτρέπεται η έξοδος του αυτοκινήτου εκτός της ελληνικής επικράτειας
Τροχαίες παραβάσεις: Τα πρόστιμα από τροχαίες παραβάσεις κατά τη διάρκεια της μίσθωσης βαρύνουν τον μισθωτή. Σε περίπτωση που ο μισθωτής δεν πληρώσει το πρόστιμο απευθείας στην αρμόδια αρχή, υπάρχει επιπλέον χρέωση διαχείρισης 5 EUR από τηνΕταιρεία.

Καύσιμα: Ο μισθωτής πρέπει να επιστρέψει το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα καυσίμων που αυτό είχε όταν το παρέλαβε. Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο επιστραφεί με μικρότερη ποσότητα, τότε ο μισθωτής πληρώνει στην Εταιρεία τη διαφορά. Το κόστος καυσίμων κατά τη διάρκεια της μίσθωσης καταβάλλεται από τον μισθωτή. Η Εταιρεία ενημερώνει τον μισθωτή για τον τύπο καυσίμων του μισθωμένου οχήματος. Ο μισθωτής ευθύνεται για τυχόν ζημιές στο μισθωμένο όχημα από χρήση λανθασμένου τύπου καυσίμων.

Προσωπικά αντικείμενα: Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν καταστροφή, κλοπή ή απώλεια προσωπικών αντικειμένων του μισθωτή, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες κατά τη διάρκεια της μίσθωσης.

Διαχείριση παραπόνων: Παράπονα γίνονται δεκτά μόνο εγγράφως και έως 30 ημέρες μετά τη μίσθωση. Η Εταιρεία δεσμεύεται να στείλει εγγράφως την απάντησή της εντός 2 ημερών από την ημέρα υποβολής του παραπόνου.

Προσωπικά δεδομένα: Για να διεκπεραιώσει τα αιτήματα κράτησης, η Εταιρεία λαμβάνει κάποιες πληροφορίες για τον μισθωτή από τη RentalDeals, όπως όνομα, υπηκοότητα, αριθμός τηλεφώνου και email. Επιπλέον, κατά την αποδοχή της κράτησης και την παράδοση του αυτοκινήτου στον μισθωτή, η Εταιρεία ζητά επιπλέον πληροφορίες από τον μισθωτή, όπως αριθμός πιστωτικής κάρτας, αριθμός διαβατηρίου ή ταυτότητας, αριθμός άδειας οδήγησης κ.ά. Ο μισθωτής δίνει τη συγκατάθεσή του ώστε η Εταιρεία να διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα του αποκλειστικά για τις ανάγκες εξυπηρέτησης της μίσθωσης. Η Εταιρεία δεν αποκαλύπτει, πωλεί, ανταλλάσσει, παραχωρεί ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαβιβάζει τα προσωπικά δεδομένα του μισθωτή σε τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, εκτός από περιπτώσεις όπου η Εταιρεία πρέπει να συμμορφωθεί με υποχρεώσεις που απορρέουν από το ισχύον νομικό πλαίσιο, καθώς και με αποφάσεις οποιασδήποτε αρχής (κρατικής, εποπτικής κ.ά.) ή δικαστηρίων.

 

 

 

 

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
100% Επιστροφή Χρημάτων

Σας επιστρέφουμε ολόκληρη την προκαταβολή για ακυρώσεις μέχρι 48 ώρες πριν την παραλαβή του αυτοκινήτου

Χωρίς Κρυφές χρεώσεις

Οι τιμές μας είναι τελικές και περιέχουν ΦΠΑ και Τοπικούς φόρους

Εύκολα, Γρήγορα & με Ασφάλεια

Συγκρίνετε τιμές, ζητήστε διαθεσιμότητα, κάντε κράτηση σε 4 εύκολα βήματα

Top Προορισμοί Ελλάδα

top