Ενοικιαση Αυτοκινητου CallCar

CallCar Κεντρικά Γραφεία

Ενοικιαση Αυτοκινητου CallCar
Διεύθυνση: Αγίων Αναργύρων 74 Κορωπί
Ωράριο Λειτουργίας (GMT+2)
Δευτέρα: 08:00 - 21:00
Τρίτη: 08:00 - 21:00
Τετάρτη: 08:00 - 21:00
Πέμπτη: 08:00 - 21:00
Παρασκευή: 08:00 - 21:00
Σάββατο: 08:00 - 21:00
Κυριακή: 08:00 - 21:00
Score -/5
Ποιότητα υπηρεσιών -/5
Φιλικότητα προσωπικού -/5
Κατάσταση οχήματος -/5

CallCar Σταθμοί

CallCar Όροι και Προϋποθέσεις

Ηλικία οδηγού : Για όλες τις κατηγορίες ελάχιστη ηλικία οδηγού, 23 έτη.
Άδεια οδήγησης :Για τις κατηγορίες B,C,BA,CA,D 1 έτος, για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες 2 έτη. Για άδειες οδήγησης εκτός Ευρωπαικής Ένωσης απαιτείται  Διεθνής άδεια οδήγησης σε ισχύ.
Μέθοδοι πληρωμής :Απαιτείται μία πιστωτική κάρτα σε ισχύ στο όνομα του οδηγού. Η εξόφληση της ενοικίασης μπορεί να γίνει και με μετρητά. Αποδεκτές πιστωτικές κάρτες είναι οι Visa, American Express, MasterCard.
Ελάχιστη διάρκεια: 24 ώρες. Μετά τις 25 ώρες χρεώνεται μία εξτρά ημέρα.
Πρόστιμα: Ο οδηγός είναι υπεύθυνος για όλα τα πρόστιμα που αφορούν το αυτοκίνητο κατά την διάρκεια της ενοικίασης.
Ασφάλεια: Όλα τα αυτοκίνητα της CallCar καλύπτονται με ασφάλεια προς τρίτους. Οι καλύψεις αναφέρονται στο συμβόλαιο της εταιρείας με την ασφαλιστική εταιρεία.
CollisionDamageWaiver (CDW): Περιλαμβάνεται στην ενοικίαση .Με την προυπόθεση ότι δεν έχει γίνει παράβαση του Κώδικα οδικής κυκλοφορίας ο ενοικιαστής είναι υπεύθυνος μέχρι του ποσού των 600€ για τις κατηγορίες B,C,BA,CA, 750€ για τις κατηγορίες D,DA, και 1200€ για τις κατηγορίες S,K. Λάστιχα, κάτω μέρος του αυτοκινήτου , κρύσταλλα και καθρέπτες δεν καλύπτονται από την CDW.
SuperCollisionDamageWaiver (SCDW): Ο ενοικιαστής μπορεί να μειώσει την ευθύνη του μέχρι του ποσού των 250€ για τις κατηγορίες B,C,BA,CA, με έξτρα κόστος 10€ ανά ημέρα ενοικίασης, 350€ για τις κατηγορίες D,DA με έξτρα κόστος 12€ ανά ημέρα ενοικίασης και 500€ για τις κατηγορίες S,K με έξτρα κόστος15€ ανά ημέρα ενοικίασης . Λάστιχα, κάτω μέρος του αυτοκινήτου , κρύσταλλα και καθρέπτες δεν καλύπτονται από την SCDW.
FullDamageWaiver (FDW): ): Ο ενοικιαστής μπορεί να μειώσει την ευθύνη του μέχρι του ποσού των 0€ για τις κατηγορίες B,C,BA,CA, με έξτρα κόστος 10€ ανά ημέρα ενοικίασης,  για τις κατηγορίες D,DA με έξτρα κόστος 12€ ανά ημέρα ενοικίασης και για τις κατηγορίες S,K με έξτρα κόστος15€ ανά ημέρα ενοικίασης . Λάστιχα, κάτω μέρος του αυτοκινήτου , κρύσταλλα και καθρέπτες δεν καλύπτονται από την FDW.
TheftProtection (TP): Περιλαμβάνεται στην ενοικίαση .Με την προυπόθεση ότι δεν έχει γίνει παράβαση του Κώδικα οδικής κυκλοφορίας ο ενοικιαστής είναι υπεύθυνος μέχρι του ποσού των 600€ για τις κατηγορίες B,C,BA,CA, 750€ για τις κατηγορίες D,DA, και 1200€ για τις κατηγορίες S,K. Λάστιχα, κάτω μέρος του αυτοκινήτου , κρύσταλλα και καθρέπτες δεν καλύπτονται από την CDW. Απαραίτητη προυπόθεση η επιστροφή του κλειδιού του αυτοκινήτου στην εταιρεία.
Personal Accident Insurance (PAI): Προαιρετική. Καλύπτει τον οδηγό του αυτοκινήτου για θάνατο, τραυματισμό ή αναπηρία μέχρι το ποσόν των15.000€, με κόστος 4,00€ ανά ημέρα ενοικίασης.
Πρόσθετος οδηγός (AD):Ημερήσια χρέωση 4,00€ ανά πρόσθετο οδηγό.
Childseats: Διαθέσιμα μετά από κράτηση με ημερήσια χρέωση 5 €.
GPS: : Διαθέσιμα μετά από κράτηση με ημερήσια χρέωση  6,00€.
Snow Chains : : Διαθέσιμα μετά από κράτηση με ημερήσια χρέωση 5 €.
Delivery/ Collection: Εκτός γραφείου κατά τις ώρες λειτουργίας και μέσα στα όρια της πόλης 15,00€. Εκτός ωρών λειτουργίας του γραφείου  20,00€.
Απώλεια/ καταστροφή κλειδιού : Χρέωση  160€ για όλες τις κατηγορίες
Εσωτερικό του αυτοκινήτου : Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής επιστρέψει το αυτοκίνητο με λεκέδες που χρειάζονται καθαρισμό η χρέωση είναι  80,00€
Μεταφορά με πλοίο : Η ασφάλεια δεν καλύπτει το αυτοκίνητο για καμία ζημιά εντός πλοίου ή λιμανιού. Σε περίπτωση μεταφοράς του αυτοκινήτου από νησί , ο ενοικιαστής είναι υπεύθυνος για το κόστος μεταφοράς στην έδρα μας.
Μεταφορά του αυτοκινήτου εκτός Ελλάδας: Απαγορέυεται
Όλες οι παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνουν φόρους
Τα δικαστήρια Αθηνών είναι υπεύθυνα για όποια διαφορά μπορεί να δημιουργηθεί

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
100% Επιστροφή Χρημάτων

Σας επιστρέφουμε ολόκληρη την προκαταβολή για ακυρώσεις μέχρι 48 ώρες πριν την παραλαβή του αυτοκινήτου

Χωρίς Κρυφές χρεώσεις

Οι τιμές μας είναι τελικές και περιέχουν ΦΠΑ και Τοπικούς φόρους

Εύκολα, Γρήγορα & με Ασφάλεια

Συγκρίνετε τιμές, ζητήστε διαθεσιμότητα, κάντε κράτηση σε 4 εύκολα βήματα

Top Προορισμοί Ελλάδα

top