Ενοικιαση Αυτοκινητου Auto Union Car Rental

Auto Union Car Rental Κεντρικά Γραφεία

Ενοικιαση Αυτοκινητου Auto Union Car Rental
Διεύθυνση: 7ο χλμ. Παιανίας - Μαρκοπούλου
Ωράριο Λειτουργίας (GMT+2)
Δευτέρα: 08:00 - 21:00
Τρίτη: 08:00 - 21:00
Τετάρτη: 08:00 - 21:00
Πέμπτη: 08:00 - 21:00
Παρασκευή: 08:00 - 21:00
Σάββατο: 11:00 - 18:00
Κυριακή: 11:00 - 18:00
Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών 4.0/5
Φιλικότητα προσωπικού 4.2/5
Κατάσταση οχήματος 3.9/5

Auto Union Car Rental Σταθμοί

Auto Union Car Rental Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι Ενοικίασης: Ελλάδα
Πληρωμή: Είναι απαραίτητη μια προκαταβολή όταν κάνετε κράτηση, και το υπόλοιπο ποσό πληρώνεται τοπικά στο σταθμό ενοικίασης.
Κάρτες αποδεκτές για την εξασφάλιση προκαταβολής/ ποσού ευθύνης στο γραφείο ενοικίασης: American Express, Master Card, Visa, Diners
Η πληρωμή για αυτή την κράτηση μπορεί να γίνει μόνο με πιστωτική κάρτα. Οι πράκτορες ενοικίασης αυτοκινήτων απαιτούν από τον οδηγό να προσκομίζει στο γραφείο ενοικίασης μια έγκυρη  πιστωτική κάρτα (και όχι χρεωστική) στο όνομά του. Αυτό οφείλεται στην προκαταβολή που χρειάζεται να κρατηθεί στην πιστωτική κάρτα μέχρι την επιστροφή του οχήματος εφόσον δεν έχει γίνει κάποια ζημιά ή κλοπή του αυτοκινήτου. Βεβαιωθείτε πάντα ότι η πιστωτική σας κάρτα διαθέτει αρκετό υπόλοιπο τη στιγμή της ενοικίασης. Το εντεταλμένο ποσό είναι γενικά το κόστος ασφάλειας και η προκαταβολή καυσίμων, αλλά διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος του οχήματος, την ηλικία του οδηγού, τη διάρκεια της ενοικίασης και την τοποθεσία παραλαβής.
Σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να προσκομίσετε μια έγκυρη πιστωτική κάρτα ή έλλειψη επαρκών χρημάτων στην πιστωτική σας κάρτα, ο πράκτορας ενοικίασης αυτοκινήτων ίσως αρνηθεί να αποδεσμεύσει το όχημα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν επιστρέφεται κανένα ποσό το οποίο έχει ήδη καταβληθεί.

Ηλικία Οδηγού:
Η ελάχιστη ηλικία οδηγού για την ενοικίαση οχήματος είναι 23 ετών και μπορεί να υπάρχει διαφοροποίηση ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος.
Η μέγιστη ηλικία είναι τα 75 έτη.

Προϋποθέσεις Άδειας Οδήγησης:
Απαιτείται κατοχή πλήρους Ευρωπαϊκής ή Διεθνούς Άδειας Οδήγησης που να έχει αποκτηθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν την ενοικίαση, και να βρίσκεται σε ισχύ κατά την ώρα ενοικίασης και μέχρι της αποπεράτωσης της.
Δεν απαιτείται η Διεθνούς Άδειας Οδήγησης για τους κατόχους διπλώματος από τις παρακάτω χώρες:
-Απο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης
- United Kingdom of Great Britain and N. Ireland, Norway, Iceland, Switzerland, Liechtenstein, USA, Canada, Australia
- Albania, Armenia, Azerbaijan, Bahamas, Bahrain, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Brazil, Central African Republic, Chile, Costa Rica, Ivory Coast, Cuba, Democratic Republic of the Congo, Ecuador, Georgia, Ghana, Guyana, Holy See, Indonesia, Iran, Israel, Kazakhstan, Kuwait, Kyrgyzstan, Liberia, Mexico, Moldova, Monaco, Mongolia, Montenegro, Morocco, Niger, Pakistan, Peru, Philippines, Republic of Korea, Russian Federation, San Marino, Senegal, Serbia, Seychelles, South Africa, Tajikistan, Thailand, North Macedonia, Tunisia, Turkmenistan, Ukraine, United Arab Emirates, Uruguay, Uzbekistan, Venezuela, Zimbabwe.
Κατά την παραλαβή του οχήματος είναι απαραίτητη για την ταυτοπροσωπία η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Περιορισμοί Συνόρων
Τα οχήματα δεν επιτρέπεται να διαβούν τα Ελληνικά σύνορα.

Ενοικιάσεις μεταξύ διαφορετικών σταθμών ενοικίασης (One-way):
Οι ενοικιάσεις μεταξύ διαφορετικών σταθμών ενοικίασης επιτρέπονται μεταξύ συγκεκριμένων σταθμών.

Ώρα Παραλαβής:
Το όχημα σας θα παραμένει διαθέσιμο για έως και δύο ώρες μετά τη συμφωνηθείσα ώρα παραλαβής, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας αν πρόκειται να το παραλάβετε μετά από αυτό το χρονικό διάστημα.

Περιλαμβάνονται στο κόστος κράτησης

 • Επιτρεπόμενα Χιλιόμετρα
  Το όχημα παρέχεται με απεριόριστα χιλιόμετρα.
 • Ασφάλιση Ευθύνης έναντι Τρίτου
  Ασφάλιση Ευθύνης έναντι Τρίτου (Αστική Ευθύνη) παρέχεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
  Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στα τοπικά γραφεία.
 • Οδική Βοήθεια
  Παρέχεται 24ώρη Οδική Βοήθεια.
 • Φόροι & Τοπικές Επιβαρύνσεις
  Η κράτηση σας περιλαμβάνει όλους τους φόρους καθώς και χρεώσεις παράδοσης σε προνομιακές τοποθεσίες.
 • 1ος Επιπλέον Οδηγός

Προκαταβολές / Εγγυήσεις

Εγγύηση: Το ποσό που εγκρίνεται/εισπράττεται είναι κατά κύριο λόγο το ποσό απαλλαγής ζημιάς και η εγγύηση των καυσίμων. Η πιστωτική κάρτα πρέπει να έχει εκδοθεί στο όνομα του κύριου οδηγού.

Επιστροφές Χρημάτων : Το ποσό που αντιστοιχεί σε τυχόν μη χρησιμοποιημένη διάρκεια ενοικίασης δεν επιστρέφεται ούτε πιστώνεται για μελλοντική χρήση.

Επιπλέον Οδηγοί : Ο 1ος επιπλέον οδηγός είναι δωρεάν. Τυχόν επιπλέον οδηγοί κανονίζονται και πληρώνονται τοπικά και δεν περιλαμβάνονται στη βασική τιμή ενοικίασης. Οι επιπλέον οδηγοί πρέπει να παρουσιάσουν διαβατήριο (ή αστυνομικό δελτίο ταυτότητας) ή 2 μορφές εναλλακτικής ταυτοποίησης εκτός από την άδεια οδήγησης. Οι περιορισμοί ελάχιστης/ μέγιστης ηλικίας οδηγού ισχύουν και για τους επιπλέον οδηγούς.

Καύσιμα : Τα καύσιμα πληρώνονται από τον πελάτη και το όχημα πρέπει να επιστραφεί με την ίδια ποσότητα καυσίμων που παραλήφθηκε. Τυχόν διαφορά πληρώνεται τοπικά.

Αυτό πληρώνεται τοπικά από εσάς.

 • Πρόστιμα και Ποινές
  Είστε υπεύθυνοι για το κόστος οποιουδήποτε προστίμου ή άλλης ποινής που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της ενοικίασης του οχήματος από εσάς. Ο προμηθευτής της ενοικίασης θα μετακυλήσει τη σχετική χρέωση σε εσάς προσθέτοντας τυχόν διαχειριστικά έξοδα.
 • Χρέωση Εκτός Ωρών
  Εξυπηρέτηση εκτός ωραρίου λειτουργίας (δηλαδή μεταξύ 21:00 και 07:30) είναι εφικτή με επιπλέον χρέωση €26.04
 • Χρέωση για υπηρεσίες παράδοσης και παραλαβής σε ξενοδοχεία, λιμάνια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και σταθμούς λεωφορείων:                                                                                                                                                                                                      Η παράδοση και η παραλαβή είναι εφικτή κατόπιν συνεννόησης με τον τοπικό σταθμό. Η επιπλέον χρέωση είναι €31 ανά υπηρεσία
 • Καθυστερημένη Επιστροφή του οχήματος:
  Αν το όχημα επιστραφεί αργότερα από την ώρα που αναφέρεται στο voucher, ο προμηθευτής θα σας χρεώσει για την καθυστέρηση.

Ειδικές Παραγγελίες: Ειδικές παραγγελίες είναι διαθέσιμες κατά παραγγελία και υπόκεινται σε μεταβολές της διαθεσιμότητας και της περιόδου και παρέχονται ανάλογα με την τοποθεσία. Η ικανοποίηση των ειδικών παραγγελιών δεν είναι εγγυημένη. Για τις περισσότερες τοποθεσίες απαιτείται η προκαταβολή μιας εγγύησης.

 • Παιδικά / Βρεφικά Καθίσματα:
  Παιδικά / Βρεφικά Καθίσματα είναι διαθέσιμα με επιπλέον χρέωση (Ο Πελάτης πρέπει να καθορίσει την ηλικία του παιδιού και τοποθετούνται μόνο από τον γονέα ή τον κηδεμόνα). H xρέωση είναι €7 την ημέρα
 • ΕπιπλέονΟδηγοί:                                                                                                 Ο 1ος επιπλέον οδηγός είναι δωρεάν. Το κόστος για κάθε επιπλέον οδηγό είναι €3.72 ανά ημέρα και ανά οδηγό.
 • Σύστημα πλοήγησης (GPS):

Διατίθεται με επιπλέον κόστος τα €7.44 ανά ημέρα

 • Αλυσίδες Χιονιού:
  Αλυσίδες Χιονιού είναι διαθέσιμες με επιπλέον χρέωση €37.2 ανά ενοικίαση.
 • Σχάρες Οροφής:
  Δεν διατίθενται

Ασφάλιση: Ο πελάτης κατανοεί ότι όλες οι ασφαλιστικές καλύψεις παρέχονται από την εταιρεία που παρέχει και το ενοικιαζόμενο όχημα και όχι την ACTIVE CARS SA. Η ευθύνη για ζημιές που υπερβαίνουν την αγορασμένη ασφαλιστική κάλυψη βαρύνει τον ενοικιαστή του οχήματος. Η ACTIVE CARS SA δεν παρέχει οποιαδήποτε ασφαλιστική κάλυψη σε σχέση με την ενοικίαση του οχήματος και δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιές που μπορεί να προκύψουν στην περίπτωση ατυχήματος.

 

Απαλλαγής Ευθύνης (CDW ) με ποσό απαλλαγής: H CDW περιλαμβάνεται στο κόστος ενοικίασης και ορίζει το μέγιστο ποσό ευθύνης του ενοικιαστή στα:
€700.00 για τα γκρουπ A, BA, B, BB, B1, CA, C, CAD, 
€900.00 για τα γκρουπA1, D, DD, D1, D2, E1, F, F1D,ΚΑ
€1200.00 για τα γκρουπ H, H1, J, J1, J1A, J2, J2A, J3A, M, MD, M1,M1A, M1D,N,NA,P
€2.200.00 για το γκρουπ L
*Σημείωση: Σε περίπτωση ατυχήματος, πρέπει να καλέσετε την αστυνομία και να αναφέρετε το περιστατικό άμεσα, στη συνέχεια να καταθέσετε ένα αντίγραφο της αστυνομικής αναφοράς μαζί με το ενοικιαστήριο συμβόλαιο στην εταιρεία ενοικίασης. Η κάλυψη CDW δεν ισχύει πέραν της συμφωνηθείσας διάρκειας ενοικίασης με την τοπική εταιρεία ενοικίασης. Για περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν αυτή την ασφαλιστική κάλυψη, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον σταθμό ενοικίασης από τον οποίο θα παραλάβετε το όχημα σας.

Πλήρης Απαλλαγή Ευθύνης (FDW)
Ο ενοικιαστής επιλέγοντας την ασφάλεια αυτή μειώνει το ποσό της απαλλαγής σε περίπτωση ατυχήματος σε €0 (μηδέν) καταβάλλοντας ημερησίως το ποσό των:
€8 για τις κατηγορίες A,BA,B,BB,B1,CA,C,CAD, A1, D,DD,D1, D2, E1, F, F1D,KA και €19,84 για τις κατηγορίες H,H1,J,J1,J1A, J2, J2A, J3A, L, M, MD, M1,M1A, M1D,N,NA,P
* Σημείωση: Πάντα, μια έγκυρη πιστωτική κάρτα στο όνομα του κύριου οδηγού πρέπει να παρουσιάζεται ως εγγύηση για την εκμίσθωση.

Wheels / UndersideandGlass (WUG)
Η autoUnion Car rentals παρέχει μια προαιρετική ασφάλεια η οποία καλύπτει ζημιές στους τροχούς, στα λάστιχα, στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου (εάν δεν προκλήθηκε ζημιά εκ προθέσεως ή από αμέλεια του οδηγού) και στους καθρέφτες, καταβάλλοντας ημερησίως το ποσό των €5 για όλες τις κατηγορίες.
* Σημείωση: Πάντα, μια έγκυρη πιστωτική κάρτα στο όνομα του κύριου οδηγού πρέπει να παρουσιάζεται ως εγγύηση για την εκμίσθωση.

**Παρακαλώ σημειώστε πως ζημιές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπως και στα κλειδιά, κεραίες, κτλ δεν καλύπτονται εκτός αν προκλήθηκαν από κάποιο ατύχημα. Γι' αυτό το λόγο, παρά τις επιπλέον ασφάλειες, ο συνεργάτης μας μπορεί να δεσμεύσει ένα ποσό έως και 200 ευρώ για τις ζημιές που δεν καλύπτονται.

Ασφάλεια πλοίου (Ferry insurance):
Τα οχήματά μας μπορούν να μεταφερθούν με πλοίο σε οποιοδήποτε μέρος εντός των Ελληνικών συνόρων μετά από συννενόηση με τον τοπικό σταθμό και συμφωνία αυτού. Ωστόσο, οι παρεχόμενες ασφάλειες δεν καλύπτουν τη μεταφορά του οχήματος με πλοίο. Επιπλέον ασφάλεια (Ferry insurance), η οποία καλύπτει τη μεταφορά με το πλοίο, είναι διαθέσιμη για αγορά τοπικά με επιπλεόν κόστος €74.4 ανά ενοικίαση.

Εξαιρέσεις για τις CDW, FDW & WUG: Οι CDW, FDW & WUG δεν είναι ασφάλειες αλλά συμφωνία ανάμεσα στην Autounion και στον μισθωτή
Οι χρεώσεις για οποιαδήποτε από τις ζημιές που αναφέρονται παρακάτω θα επιβαρύνουν απευθείας τον πελάτη ανεξαρτήτως αν έχει αποδεχθεί τις CDW, FDW, WUG με πιο σημαντικές τις: Κεραία ραδιοφώνου, τασάκια και συρτάρια του οχήματος, ζημιές στις κλειδαριές του οχήματος, απώλεια ή ζημιές στα κλειδιά του οχήματος, υαλοκαθαριστήρες, εσωτερικό του οχήματος, εφεδρικό κλειδί και γρύλλος, τάσια, φωτιστικά σώματα, καπάκι δεξαμενής καυσίμου, ζημιές στις ταπετσαρίες του οχήματος, ζημιές στην οροφή του οχήματος, ζημιές που προκλήθηκαν από σχάρα οροφής ή αποσκευών επί αυτής, ακραία βρωμιά στο εσωτερικό του οχήματος, προσωπικά αντικείμενα μέσα σε ενοικιαζόμενο όχημα, ζημιές που προκλήθηκαν από αμέλεια, ζημιές λόγω λανθασμένου / προβληματικού τύπου καυσίμου, ζημιές σε παιδικά / βρεφικά καθίσματα, απώλεια ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ξεχασμένης ενεργοποιημένης ηλεκτρικής συσκευής ή συσκευών, απώλεια εγγράφων του οχήματος, απώλεια πινακίδων κυκλοφορίας.
Η εταιρεία ενοικίασης του οχήματος, δεν είναι σε οποιαδήποτε περίπτωση υποχρεωμένη να αντικαταστήσει σκασμένο - τρυπημένο ελαστικό η ζημιές σε συσκευές αναπαραγωγής ήχου(ραδιόφωνο, CD/mp3 player, κ.λ.π.).
Το κόστος ρυμούλκησης δεν καλύπτεται από οποιαδήποτε ασφαλιστική κάλυψη.
Η Autounion car rental δεν θα επιστρέψει χρήματα για οποιοδήποτε κόστος αφορά χρήση τηλεφώνου, ταξί, ή διαμονή σε ξενοδοχείο.
Η Autounion car rental ή η εταιρεία ενοικίασης δεν φέρουν καμμία ευθύνη για οποιονδήποτε οδηγεί υπό την επήρεια οινοπνευματωδών ποτών / ναρκωτικών ουσιών, προκαλεί ηθελημένη ζημιά, οδηγεί εκτός δρόμου, οδηγεί χωρίς την απαιτούμενη επιμέλεια και προσοχή ή για ζημιές που οφείλονται σε αμέλεια και σε παράβαση του ΚΟΚ.
Ο πελάτης αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη σε περίπτωση τέτοιων αξιώσεων.
Οποιαδήποτε μη αναφερθείσα ζημιά ή ατύχημα στο όχημα μπορεί να εκληφθεί ως αμέλεια. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη χρέωση του πελάτη.

Ασφάλεια Κλοπής (TP)
Περιλαμβάνεται στο κόστος ενοικίασης, σε περίπτωση κλοπής ή πυρκαγιάς πρέπει να καλέσετε την αστυνομία και να αναφέρετε το περιστατικό άμεσα, στη συνέχεια να καταθέσετε ένα αντίγραφο της αστυνομικής αναφοράς μαζί με το ενοικιαστήριο συμβόλαιο και τα κλειδιά του οχήματος στην εταιρεία ενοικίασης. Η ασφαλιστική κάλυψη δεν σας απαλλάσσει σε περίπτωση μερικής κλοπής ή ζημιών που προκλήθηκαν από απόπειρα κλοπής (ισχύει το ποσό απαλλαγής ευθύνης). Η κάλυψη της Ασφάλισης Κλοπής δεν ισχύει πέραν της συμφωνηθείσας διάρκειας ενοικίασης με την τοπική εταιρεία ενοικίασης. Για περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν αυτή την ασφαλιστική κάλυψη, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον σταθμό ενοικίασης από τον οποίο θα παραλάβετε το όχημα σας.

Επιπλέον ασφαλιστικές καλύψεις
Επιπλέον ασφαλιστικές καλύψεις όπως η Ferry insurance ή η WUG (Ασφαλιστική κάλυψη κάτω πλευράς του οχήματος και γυάλινων επιφανειών) είναι διαθέσιμες προς αγορά από τον πελάτη.

Πολιτική Ακυρώσεων
Αν ακυρώσετε έως 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη παραλαβή του οχήματος δεν υπάρχει καμμία επιβάρυνση. Για ακυρώσεις που γίνονται σε χρόνο μικρότερο από 24 ώρες από την παραλαβή του οχήματος η ποινή ακύρωσης ισούται με το ποσό που καταβλήθηκε κατά την κράτηση/ επιβεβαίωση της κράτησης.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις καθώς και οι Τιμές μπορεί να μεταβληθούν χωρίς προγενέστερη ειδοποίηση.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
100% Επιστροφή Χρημάτων

Σας επιστρέφουμε ολόκληρη την προκαταβολή για ακυρώσεις μέχρι 48 ώρες πριν την παραλαβή του αυτοκινήτου

Χωρίς Κρυφές χρεώσεις

Οι τιμές μας είναι τελικές και περιέχουν ΦΠΑ και Τοπικούς φόρους

Εύκολα, Γρήγορα & με Ασφάλεια

Συγκρίνετε τιμές, ζητήστε διαθεσιμότητα, κάντε κράτηση σε 4 εύκολα βήματα

Top Προορισμοί Ελλάδα

top