Ενοικιαση Αυτοκινητου Auto Union Car Rental

Auto Union Car Rental Κεντρικά Γραφεία

Ενοικιαση Αυτοκινητου Auto Union Car Rental
Διεύθυνση: 7ο χλμ. Παιανίας - Μαρκοπούλου
Ωράριο Λειτουργίας (GMT+2)
Δευτέρα: 08:00 - 21:00
Τρίτη: 08:00 - 21:00
Τετάρτη: 08:00 - 21:00
Πέμπτη: 08:00 - 21:00
Παρασκευή: 08:00 - 21:00
Σάββατο: 11:00 - 18:00
Κυριακή: 11:00 - 18:00
Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών 4.0/5
Φιλικότητα προσωπικού 4.2/5
Κατάσταση οχήματος 3.9/5

Auto Union Car Rental Σταθμοί

Auto Union Car Rental Όροι και Προϋποθέσεις

Πληρωμή: Είναι απαραίτητη μια προκαταβολή όταν κάνετε κράτηση, και το υπόλοιπο ποσό πληρώνεται τοπικά στο σταθμό ενοικίασης.
Οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής είναι γενικά αποδεκτοί στην Ελλάδα:
Όλες οι κύριες Πιστωτικές Κάρτες - Visa, Diners, MasterCard, Amex

Στοιχεία Οδηγού

Ηλικία Οδηγού:Η ελάχιστη ηλικία οδηγού για την ενοικίαση οχήματος είναι 23 ετών και μπορεί να υπάρχει διαφοροποίηση ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος. Η μέγιστη ηλικία είναι τα 75 έτη.

Προυποθέσεις Άδειας Οδήγησης:Απαιτείται κατοχή πλήρους Ευρωπαϊκής ή Διεθνούς Άδειας οδήγησης που να έχει αποκτηθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν την ενοικίαση, και να βρίσκεται σε ισχύ κατά την ώρα ενοικίασης και μέχρι της αποπεράτωσης της.

Περιορισμοί Συνόρων:Τα οχήματα δεν επιτρέπεται να διαβούν τα Ελληνικά σύνορα .

Ενοικιάσεις μεταξύ διαφορετικών σταθμών ενοικίασης (One-way):Οι ενοικιάσεις μεταξύ διαφορετικών σταθμών ενοικίασης επιτρέπονται μεταξύ συγκεκριμένων σταθμών και με ελάχιστη διάρκεια ενοικίασης τις 7 ημέρες.

Ώρα Παραλαβής:Το όχημα σας θα παραμένει διαθέσιμο για έως και δύο ώρες μετά τη συμφωνηθείσα ώρα παραλαβής, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας αν πρόκειται να το παραλάβετε μετά από αυτό το χρονικό διάστημα.

Περιλαμβάνονται στο κόστος κράτησης

Επιτρεπόμενα Χιλιόμετρα:Το όχημα παρέχεται με απεριόριστα χιλιόμετρα.

Ασφάλιση Ευθύνης έναντι Τρίτου:Ασφάλιση Ευθύνης έναντι Τρίτου (Αστική Ευθύνη) παρέχεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. 

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στα τοπικά γραφεία.

Οδική Βοηθεία:Παρέχεται 24ώρη Οδική Βοήθεια.

Φόροι & Τοπικές Επιβαρύνσεις:Η κράτηση σας περιλαμβάνει όλους τους φόρους καθώς και χρεώσεις παράδοσης σε προνομιακές τοποθεσίες.

Προκαταβολές / Εγγυήσεις

Εγγύηση:Το ποσό που εγκρίνεται/εισπράτεται είναι κατά κύριο λόγο το ποσό απαλλαγής ζημιάς και η εγγύηση των καυσίμων. Η πιστωτική κάρτα πρέπει να έχει εκδοθεί στο όνομα του κύριου οδηγού.

Επιστροφές Χρημάτων:Το ποσό που αντιστοιχεί σε τυχόν μη χρησιμοποιημένη διάρκεια ενοικίασης δεν επιστρέφεται ούτε πιστώνεται για μελλοντική χρήση.

Επιπλέον Οδηγοί:Τυχόν επιπλέον οδηγοί κανονίζονται και πληρώνονται τοπικά και δεν περιλαμβάνονται στη βασική τιμή ενοικίασης.
Οι επιπλέον οδηγοί πρέπει να παρουσιάσουν διαβατήριο (ή αστυνομικό δελτίο ταυτότητας) ή 2 μορφές εναλλακτικής ταυτοποίησης εκτός από την άδεια οδήγησης.
Οι περιορισμοί ελάχιστης/ μέγιστης ηλικίας οδηγού ισχύουν και για τους επιπλέον οδηγούς.

Καύσιμα:Τα κάυσιμα πληρώνονται από τον πελάτη και το όχημα πρέπει να επιστραφεί με την ίδια ποσότητα καυσίμων που παραλήφθηκε. Τυχόν διαφορά πληρώνεται τοπικά.Αυτό πληρώνεται τοπικά από εσάς.

Πρόστιμα και Ποινές:Είστε υπεύθυνοι για το κόστος οποιουδήποτε προστιμού ή άλλης ποινής που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της ενοικίασης του οχήματος από εσάς. Ο προμηθευτής της ενοικίασης θα μετακυλήσει τη σχετική χρέωση σε εσάς προσθέτοντας τυχόν διαχειριστικά έξοδα.Αυτό πληρώνεται τοπικά από εσάς.

Χρέωση Εκτός Ωρών:Εξυπηρέτηση εκτός ωραρίου λειτουργίας (δηλαδή μεταξύ 21:00 και 07:30) είναι εφικτή με επιπλέον χρέωση.

Καθυστερημένη Επιστροφή του οχήματος:Αν το όχημα επιστραφεί αργότερα από την ώρα που αναφέρεται στο voucher, ο προμηθευτής θα σας χρεώσει για την καθυστέρηση. Αυτό πληρώνεται τοπικά από εσάς.

Ειδικές Παραγγελίες
Ειδικές παραγγελίες είναι διαθέσιμες κατά παραγγελία και υπόκεινται σε μεταβολές της διαθεσιμότητας και της περιόδου και παρέχονται ανάλογα με την τοποθεσία. Η ικανοποίηση των ειδικών παραγγελιών δεν είναι εγγυημένη. Για τις περισσότερες τοποθεσίες απαιτείται η προκαταβολή μιας εγγύησης.

Παιδικά / Βρεφικά Καθίσματα:Παιδικά / Βρεφικά Καθίσματα είναι διαθέσιμα με επιπλέον χρέωση (Ο Πελάτης πρέπει να καθορίσει την ηλικία του παιδιού).

Αλυσίδες Χιονιού:Αλυσίδες Χιονιού είναι διαθέσιμες με επιπλέον χρέωση.

Σχάρες Οροφής:Δεν διατίθονται

Ασφάλιση
Ο πελάτης κατανοεί ότι όλες οι ασφαλιστικές καλύψεις παρέχονται από την εταιρεία που παρέχει και το ενοικιαζόμενο όχημα και όχι την Autounion car rental. Η ευθύνη για ζημιές που υπερβαίνουν την αγοραμένη ασφαλιστική κάλυψη βαρύνει τον ενοικιαστή του οχήματος. Η Autounion car rental δεν παρέχει οποιαδήποτε ασφαλιστική κάλυψη σε σχέση με την ενοικίαση του οχήματος και δεν φέρει καμμία ευθύνη για ζημιές που μπορεί να προκύψουν στην περίπτωση ατυχήματος.

Απαλλαγής Ευθύνης (CDW SCDW)
H CDW περιλαμβάνεται στο κόστος ενοικίασης και ορίζει το μέγιστο ποσό ευθύνης του ενοικιαστή στα:
700.00 Ευρώ για τα γκρουπ Α,BA,B,BB,B1,CA,CAD
900 Ευρώ για τα γκρουπ D,D1,E1,F και
1200 Ευρώ για τα γκρουπ J,J2,M,M1,M1D.
Ο ενοικιαστής μπορεί να περιορίσει την ευθύνη του με την προσθήκη της SCDW στην ελαχιστη χρέωση των:
€120 για τις κατηγορίες Α,BA,B,BB,B1,CA,CAD
€250 για τις κατηγορίες D,D1,E1,F και
€350 για τις κατηγορίες J,J2,M,M1,M1D καταβάλλοντας επιπλέον €7,38 - €9,84 - €14,76 αντιστοίχως την ημερα.
*Σημειωση: Σε περίπτωση ατυχήματος, πρέπει να καλέσετε την αστυνομία και να αναφέρετε το περιστατικό άμεσα, στη συνέχεια να καταθέσετε ένα αντίγραφο της αστυνομικής αναφοράς μαζί με το ενοικιαστήριο συμβόλαιο στην εταιρεία ενοικίασης. Η κάλυψη CDW-SCDW δεν ισχύει πέραν της συμφωνηθείσας διάρκειας ενοικίασης με την τοπική εταιρεία ενοικίασης. Για περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν αυτή την ασφαλιστική κάλυψη, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον σταθμό ενοικίασης από τον οποίο θα παραλάβετε το όχημα σας.

Πλήρης Απαλλαγή Ευθύνης (FDW)
Ο ενοικιαστής επιλέγοντας την ασφάλεια αυτή μειώνει το ποσό της απαλλαγής σε περίπτωση ατυχήματος σε €0 (μηδέν)καταβάλλοντας ημερησίως το ποσό των:
€9,84 για τις κατηγορίες Α,BA,B,BB,B1,CA,CAD
€13,53 για τις κατηγορίες D,D1,E1,F και
€19,68 J,J2,M,M1,M1D

Εξαιρέσεις για τις CDW και FDW:
Οι CDW και FDW δεν είναι ασφάλειες αλλά συμφωνία ανάμεσα στην Autounion και στον μισθωτή
Οι χρεώσεις για οποιαδήποτε από τις ζημιές που αναφέρονται παρακάτω θα επιβαρύνουν απευθείας τον πελάτη ανεξαρτήτως αν έχει αποδεχθεί τις CDW και FDW, με πιο σημαντικές τις:
Κεραία ραδιοφώνου, τασάκια και συρτάρια του οχήματος, ζημιές στις κλειδαριές του οχήματος, απώλεια ή ζημιές στα κλειδιά του οχήματος, υαλοκαθαριστήρες, γυάλινες επιφάνειες, καθρέπτες, τροχούς, ελαστικά, εσωτερικό του οχήματος, εφεδρικό κλειδί και γρύλλος, τάσια, φωτιστικά σώματα, καπάκι δεξαμενής καυσίμου, ζημιές στις ταπετσαρίες του οχήματος, ζημιές στην οροφή του οχήματος, ζημιές που προκλήθηκαν από σχάρα οροφής ή αποσκευών επί αυτής, ακραία βρωμιά στο εσωτερικό του οχήματος, ζημιά στο κάτω μέρος του οχήματος, προσωπικά αντικείμενα μέσα σε ενοικιαζόμενο όχημα, ζημιές που προκλήθηκαν από αμέλεια, τρυπήματα σε ελαστικά και σκασμένα ελαστικά, ζημιές λόγωλανθασμένου / προβληματικού τύπου καυσίμου, ζημιές σε παιδικά / βρεφικά καθίσματα, απώλεια ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ξεχασμένης ενεργοποιημένης ηλεκτρικής συσκευής ή συσκευών, απώλεια εγγράφων του οχήματος, απώλεια πινακίδων κυκοφορίας.
Η εταιρεία ενοικίασης του οχήματος, δεν είναι σε οποιαδήποτε περίπτωση υποχρεωμένη να αντικαταστήσει σκασμένο . τρυπημένο ελαστικό η ζημιές σε συσκευές αναπαραγωγής ήχου(ραδιόφωνο, CD/mp3 player, κ.λ.π.).
Το κόστος ρυμούλκησης δεν καλύπτεται από οποιαδήποτε ασφαλιστική κάλυψη.
Η Autounion car rental δεν θα επιστρέψει χρήματα για οποιοδήποτε κόστος αφορά χρήση τηλεφώνου, ταξί, ή διαμονή σε ξενοδοχείο.
Η Autounion car rental ή η εταρεία ανοικίασης δεν φέρουν καμμία ευθύνη για οποιονδήποτε οδηγεί υπό την επήρεια οινοπνευματωδών ποτών / ναρκωτικών ουσιών, προκαλεί ηθελημένη ζημιά, οδηγεί εκτός δρόμου, οδηγεί χωρίς την απαιτούμενη επιμέλεια και προσοχή ή για ζημιές που οφείλονται σε αμέλεια και σε παράβαση του ΚΟΚ.
Ο πελάτης αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη σε περίπτωση τέτοιων αξιώσεων.
Οποιαδήποτε μη αναφερθείσα ζημιά ή ατύχημα στο όχημα μπορεί να εκληφθεί ως αμέλεια. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη χρέωση του πελάτη.

Ασφάλεια Κλοπής (TP)
Περιλαμβάνετε στο κόστος ενοικίασης, σε περίπτωση κλοπής ή πυρκαγιάς,πρέπει να καλέσετε την αστυνομία και να αναφέρετε το περιστατικό άμεσα, στη συνέχεια να καταθέσετε ένα αντίγραφο της αστυνομικής αναφοράς μαζί με το ενοικιαστήριο συμβόλαιο και τα κλειδιά του οχήματος στην εταιρεία ενοικίασης. Η ασφαλιστική κάλυψη δεν σας απαλάσσει σε περίπτωση μερικής κλοπής ή ζημιών που προκλήθηκαν από απόπειρα κλοπής (ισχύει το ποσό απαλλαγής ευθύνης). Η κάλυψη της Ασφάλισης Κλοπής δεν ισχύει πέραν της συμφωνηθείσας διάρκειας ενοικίασης με την τοπική εταιρεία ενοικίασης. Για περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν αυτή την ασφαλιστική κάλυψη, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον σταθμό ενοικίασης από τον οποίο θα παραλάβετε το όχημα σας.

Επιπλέον ασφαλιστικές καλύψεις
Επιπλέον ασφαλιστικές καλύψεις όπως η SCI (Οικονομικό πακέτο ασφαλειών) ή WUG (Ασφαλιστική κάλυψη κάτω πλευράς του οχήματος και γυάλινων επιφανειών) είναι διαθέσιμες προς αγορά από τον πελάτη.

Πολιτική Ακυρώσεων
Αν ακυρώσετε έως 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη παραλαβή του οχήματος δεν υπάρχει καμμία επιβάρυνση. Για ακυρώσεις που γίνονται σε χρόνο μικρότερο από 24 ώρες από την παραλαβή του οχήματος η ποινή ακύρωσεις ισούται με το ποσό που καταβλήθηκε κατά την κράτηση/ επιβεβαίωση της κράτησης.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις καθώς και οι Τιμές μπορεί να μεταβληθούν χωρίς προγενέστερη ειδοποίηση.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
100% Επιστροφή Χρημάτων

Σας επιστρέφουμε ολόκληρη την προκαταβολή για ακυρώσεις μέχρι 48 ώρες πριν την παραλαβή του αυτοκινήτου

Χωρίς Κρυφές χρεώσεις

Οι τιμές μας είναι τελικές και περιέχουν ΦΠΑ και Τοπικούς φόρους

Εύκολα, Γρήγορα & με Ασφάλεια

Συγκρίνετε τιμές, ζητήστε διαθεσιμότητα, κάντε κράτηση σε 4 εύκολα βήματα

Top Προορισμοί Ελλάδα

top