Ενοικιαση Αυτοκινητου AegeanSky

AegeanSky Κεντρικά Γραφεία

Ενοικιαση Αυτοκινητου AegeanSky
Διεύθυνση: Θεμιστοκλή Σοφούλη 17
Ωράριο Λειτουργίας (GMT+2)
Δευτέρα: 08:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00
Τρίτη: 08:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00
Τετάρτη: 08:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00
Πέμπτη: 08:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00
Παρασκευή: 08:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00
Σάββατο: 08:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00
Κυριακή: 08:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00
Score 4.2/5
Ποιότητα υπηρεσιών 3.8/5
Φιλικότητα προσωπικού 4.8/5
Κατάσταση οχήματος 4.0/5

AegeanSky Όροι και Προϋποθέσεις

Κρατήσεις: Όλες οι κρατήσεις γίνονται με κατηγορία και όχι συγκεκριμένο μοντέλο. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας επιβεβαιωμένης κράτησης η Aegean Sky διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει στο πελάτη αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας χωρίς επιβάρυνση του πελάτη.
Οδηγός: Ελάχιστο όριο ηλικίας 21 έτη, για τις κατηγορίες Α, Β, K. Ελάχιστο όριο ηλικίας 25 έτη για όλες τις άλλες κατηγορίες.
Άδεια οδήγησης: Απαιτείται η προσκόμιση ισχύοντος διπλώματος που έχει εκδοθεί τουλάχιστον 1 χρόνο πριν. Πολίτες χωρών εκτός ΕΕ απαιτείται να έχουν διεθνές δίπλωμα μαζί με την προσκόμιση του κανονικού διπλώματος
Κλήσεις – Πρόστιμα: Οι κλήσεις και τα πρόστιμα από διοικητικές παραβάσεις επιβαρύνουν τον ενοικιαστή.
Τρόπος πληρωμής: Ο ενοικιαστής απαιτείται να προσκομίσει πιστωτική κάρτα για εγγύηση της ενοικίασης ακόμα και αν η πληρωμή γίνει με μετρητά.
Παραδόσεις – Παραλαβές εκτός ωρών λειτουργίας: Επιβάρυνση 15€+ΦΠΑ
Παραδόσεις – Παραλαβές εκτός σταθμών: Οι παραδόσεις και παραλαβές πραγματοποιούνται κατόπιν ζήτησης. Για παραδόσεις παραλαβές εκτός πόλεως το κόστος είναι 30€+ΦΠΑ.
Επιπλέον οδηγός: 1 επιπλέον οδηγός δωρεάν
Παιδικό κάθισμα: Δωρεάν κατόπιν επιβεβαίωσης
Καύσιμα: Ο μισθωτής οφείλει να επιστρέψει το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα καυσίμου που το παρέλαβε. Σε περίπτωση παραλαβής του αυτοκινήτου με λιγότερη βενζίνη από την βενζίνη εκκίνησης ο πελάτης επιβαρύνεται τη διαφορά καυσίμου. Καμία επιστροφή δεν δίνεται αν το αυτοκίνητο επιστραφεί με περισσότερα καύσιμα απ'ότι παρελήφθη.
Ατύχημα: Σε περίπτωση ατυχήματος ο μισθωτής οφείλει να ενημερώσει την εταιρεία καθώς και την αστυνομία και να προσκομίσει στην επιστροφή το δελτίο καταγραφής της αστυνομίας. Σε περίπτωση ατυχήματος υπαιτιότητας του πελάτη μας, επιβαρύνεται με 25€ για έξοδα διαχείρισης φακέλου ατυχήματος. 
Ασφάλειες:
Τα οχήματα είναι ασφαλισμένα έναντι τρίτων για υλικές ζημιές τρίτων ( εξαιρουμένων α) του οδηγού και επιβατών αυτών β) του οχήματος της Aegean Sky )
CDW - Απαλλαγή καταβολής προκληθείσης ζημιάς: Ο ενοικιαστής απαλλάσσεται πλήρως της ευθύνης για οποιανδήποτε ζημιά του αυτοκινήτου:
• άνω των 600€ +ΦΠΑ εφόσον αποδεχτεί και υπογράψει τους σχετικούς όρους του συμβολαίου της εταιρείας για τις κατηγορίες A,B,K,D
• άνω των 800€ +ΦΠΑ εφόσον αποδεχτεί και υπογράψει τους σχετικούς όρους του συμβολαίου της εταιρείας για την κατηγορία Β1
FDW – Πλήρης απαλλαγή καταβολής προκληθείσης ζημιάς: Ο ενοικιαστής απαλλάσσεται πλήρως της ευθύνης για οποιανδήποτε ζημιά του αυτοκινήτου εφόσον αποδεχτεί και υπογράψει τους σχετικούς όρους του συμβολαίου της εταιρείας και καταβάλει το ποσό των:
• 15€ επιπλέον του CDW, για κάθε ημέρα ενοικίασης για τις κατηγορίες A,B,K
• 20€ επιπλέον του CDW, για κάθε ημέρα ενοικίασης για όλες τις άλλες κατηγορίες. Απαραίτητη προϋπόθεση, η οδήγηση σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Δεν καλύπτονται από οποιαδήποτε ασφάλεια, οι ζημιές στα ελαστικά, οι ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, ως και οι κλοπές προσωπικών αντικειμένων. 
ΚΛΟΠΗ ΠΥΡΟΣ: Ο ενοικιαστής απαλλάσσεται πλήρως της ευθύνης για οποιανδήποτε ζημιά του αυτοκινήτου άνω των 600€ +ΦΠΑ σε περίπτωση φωτιάς ή κλοπής εφόσον αποδεχτεί και υπογράψει τους σχετικούς όρους του συμβολαίου της εταιρείας για τις κατηγορίες A,B,K,D,B1.
Κύρια προϋπόθεση για τα ως άνω η μη απόδειξη αμέλειας ( αυτοκίνητο ξεκλείδωτο κλπ). 
ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ: Δεν επιτρέπεται. 
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ: Μόνο με προηγούμενη έγγραφη έγκριση της εταιρείας και υπό προϋποθέσεις.
ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ: Τα αυτοκίνητα της Aegean Sky καλύπτονται 24ωρες από οδική βοήθεια. Στοιχεία επικοινωνίας θα σας δοθούν από το σταθμό.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
100% Επιστροφή Χρημάτων

Σας επιστρέφουμε ολόκληρη την προκαταβολή για ακυρώσεις μέχρι 48 ώρες πριν την παραλαβή του αυτοκινήτου

Χωρίς Κρυφές χρεώσεις

Οι τιμές μας είναι τελικές και περιέχουν ΦΠΑ και Τοπικούς φόρους

Εύκολα, Γρήγορα & με Ασφάλεια

Συγκρίνετε τιμές, ζητήστε διαθεσιμότητα, κάντε κράτηση σε 4 εύκολα βήματα

Top Προορισμοί Ελλάδα

top