rent a car
Ελληνικά English Italiano Français Deutsch

Rent a car SurPrice Car Rentals

SurPrice Car Rentals Headquarters

Rent a car SurPrice Car Rentals
Address: Industrial Area of Heraklion 1 street Ps 71601

Office Hours (GMT+2)
Monday: 09:00 - 22:00
Tuesday: 09:00 - 22:00
Wednesday: 09:00 - 22:00
Thursday: 09:00 - 22:00
Friday: 09:00 - 22:00
Saturday: 09:00 - 22:00
Sunday: 09:00 - 22:00
Score 3.7/5
Quality of service 3.7/5
Staff friendliness 4.1/5
Vehicle condition 3.3/5

SurPrice Car Rentals customer reviews

Athanasios Athanasiadis
10/07/2017   19:19
Score: 3.3/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 3/5
Vehicle condition: 2/5
Μικτή ασφάλεια
Station: Thessaloniki Airport
Δεν είχε λάδια και αγόρασα βέβαια με έδωσε τα χρήματα το γραφείο αλλά δεν μου άρεσε το σύστημα με την ασφάλεια του αυτοκινήτου δεν ήταν σωστή

Tony Lopes
03/07/2017   15:07
Score: 4.0/5
Quality of service: 4/5
Staff friendliness: 4/5
Vehicle condition: 4/5
Good
Station: Mykonos Port
It's just a pity they forgot to get the car on the last day at the port. I had to make several phone calls to meet me at the port. Otherwise everything went well.

Dimitrios Lazaridis
30/05/2017   12:32
Score: 5.0/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 5/5
Poli kali exipiretisi
Station: Thessaloniki Airport
Poli kali exypiretisi

Guido Infante
24/04/2017   18:43
Score: 5.0/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 5/5
ottimo
Station: Corfu Airport
personale in aeroporto ad attendere il client. prezzo del servizio molto conveniente

Αλέξης ΚΡΟΚΙΔΗΣ
05/04/2017   13:12
Score: 4.0/5
Quality of service: 4/5
Staff friendliness: 4/5
Vehicle condition: 4/5
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Station: Thessaloniki Airport
ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟ, ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
17/03/2017   12:07
Score: 4.7/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 4/5
καλη
Station: Thessaloniki Airport
τελεια

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΓΓΑΙΑΣ
13/02/2017   15:35
Score: 5.0/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 5/5
προτιμω το συμβολαιο να γινεται στο αεροδρομιο
Station: Athens Airport
η μονη παρατηρηση ειναι οτι το συμβολαιο συντασεται στο γραφειο της εταιριας,το βρισκεται πολυ κοντα στο αεροδρομιο(5λεπτα) Ελ βενιζελος

MSR
26/11/2016   11:23
Score: 1.3/5
Quality of service: 2/5
Staff friendliness: 1/5
Vehicle condition: 1/5
Kann man nicht empfehlen
Station: Thessaloniki Airport
Die Fahrzeugübergabe war sehr schwierig, da der Autovermieter seine eigene Buchungsbestätigung nicht erkannte. Egal in welcher Preisklasse man erwartet kein 10 Jahre altes, verschlissenes Fahrzeug mit 128000km, abgefahrenen Reifen und defekter Kupplung

Reply from SurPrice Car Rentals
Dear Mr. Michael, We thank you very much for your feedback and we really apologize who do not speak your language. We would like to inform you that our representative send us some photos of the car so as we can investigate this issue and it seems in very good condition without any obvious problem. In additional, he provided you a car from higher category than you have booked, free of charge, due to he advised us that you were a little disappointed at your arrival. However, it would be better to had contacted with us during your rental period so as we are able to resolve this issue and avoid this kind of inconvenience. Thank you in advance. We look forward hearing you again!

ΓΠ
02/11/2016   10:21
Score: 4.3/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 3/5
Άριστη εξυπηρέτηση
Station: Syros Megas Gialos
Φιλικότητα και εξυπηρέτηση

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητέ κ. Πολύζε, Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας σχόλια σχετικά με την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας μέσω της εταιρείας μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά.

M. Handrakis
12/07/2016   14:27
Score: 5.0/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 5/5
Very satisfied
Station: Kos Port
I was completely satisfied by the professionalism of your company which was unknown to me. First with the booking procedures and the immediate answers. Second with the personal contact with the stuff in the island. Third with the excellent condition of the car I was given. Surely I ll recommend your company.

Reply from SurPrice Car Rentals
Dear Michael, We thank you very much for your comments about your visiting and your experience in our station at Kos. We hope to hearing you again. Best Regards

Simona Bondesan
11/07/2016   10:47
Score: 5.0/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 5/5
perfetto!
Station: Zakynthos Airport
Trovato subito i responsabili in aeroporto, pratica sbrigata velocemente, macchina perfetta, molto soddisfatta

Reply from SurPrice Car Rentals
Dear Mrs Simona Bondesan, We thank you very much for your feedback and your comment about your visiting in our station in Zakynthos. We hope to hearing you again. Thank you in advance.

Philippe LAFFONT
23/06/2016   12:00
Score: 3.7/5
Quality of service: 4/5
Staff friendliness: 4/5
Vehicle condition: 3/5
BON OPINION
Station: Crete Heraklion Airport
RAS

XANTHOULA PARLANI
22/06/2016   14:24
Score: 1.3/5
Quality of service: 1/5
Staff friendliness: 2/5
Vehicle condition: 1/5
ΧΑΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Station: Crete Heraklion Airport
δεξια ροδα με προβλημα, κυβωτιο ταχυτητων σε κακη κατασταση, ενα αυτοκινητο που ευκολα σε οδηγει σε ατυχημα, απαρεδεκτοι , τριτοκοσμικες καταστασεις, το αυτοκινητο ειχε και παρα πολλα χιλιομετρα , στις ανηφορες με δυσκολια πηγαινε, απλως κοροιδεουν τον κοσμο, αυτες οι καταστασεις μονο στο Μπακλαντεζ και στη Κρητη

George Nikou
11/05/2016   16:59
Score: 4.3/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 3/5
Minor issues, good value for money
Station: Crete Chania Airport
RH mirror was standard glass and not an auto-mirror. When parking made things challenging. Other than that, I got the impression that battery is at it's last, but never had an issue. Overall great value4money. Friendly staff. Decent car for the amount paid. Will use your services again, as I am really satisfied.

Reply from SurPrice Car Rentals
Dear Mr. George Nikou, We thank you very much for your feedback and you comments. We would like to inform you that you should had informed us during your rental period about these issues on the car so as we are able to check it and fix it. Thank you in advance. We hope to hearing you again! Best Regards, Eleutheria

K n g
08/05/2016   21:23
Score: 1.3/5
Quality of service: 1/5
Staff friendliness: 1/5
Vehicle condition: 2/5
Poor
Station: Athens Airport
I did not get what I was promised and signed for on the website

Reply from Rental Deals
Dear Mr Gkikas, Could you please be more specific?Best Regards,  RentalDeals Customer Service Team

emmanuel EGEA
28/04/2016   13:31
Score: 5.0/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 5/5
c'est ok à recommander
Station: Crete Heraklion Airport
tres bon service

Reply from SurPrice Car Rentals
Dear Emmanuel Egea, We thank you very much for your comments. We hope to hearing you again. Best Regards, Eleutheria

SOKRATIS TARSENIS
16/04/2016   12:37
Score: 4.3/5
Quality of service: 4/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 4/5
very satisfied
Station: Crete Chania Old Port
no details

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητέ κύριε Σωκράτη Ταρσένη, Θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας να πραγματοποιήσετε την ενοικίαση του αυτοκινήτου μας μέσω της εταιρείας μας και για τα θετικά σας σχόλια. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανα. Με εκτίμηση.

Dimitrios Papachristos
08/04/2016   20:12
Score: 3.7/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 1/5
έχω μισθώσει και καλυτερα από άποψη συντήρησης οχήματα
Station: Crete Heraklion Airport
έχω μισθώσει και καλυτερα από άποψη συντήρησης οχήματα

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητέ κύριε Δημήτριε Παπαχρήστο, Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας να πραγματοποιήσετε την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας μέσω της εταιρείας μας και για τα σχόλια σας. Θα σας παρακαλούσαμε να μας διευκρινίσετε σχετικά με το θέμα της κατάστασης του οχήματος ώστε να είμαστε σε θέση να το ελέγξουμε. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων. Με εκτίμηση

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΑΝΤΩΝΗΣ
30/03/2016   08:34
Score: 4.0/5
Quality of service: 4/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 3/5
Αψογα τα παιδία στα Χανιά
Station: Crete Chania Airport
ΟΛΑ ΚΑΛΑ....

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητέ κύριε Γιώργο Διακαντώνη, Σας ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας σχετικά με την επίσκεψη σας στο σταθμό μας στα Χανιά. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά. Με εκτίμηση

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΕΛΙΩΤΗΣ
21/03/2016   12:57
Score: 2.7/5
Quality of service: 3/5
Staff friendliness: 4/5
Vehicle condition: 1/5
ουδετερη
Station: Crete Chania Airport
φθαρμενα ελαστικα

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητέ κύριε Νικόλαε Καρελιώτη, Σας ευχαριστούμε πολύ για την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας μέσω της εταιρείας μας. Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγνώμη όσο αναφορά το σχόλια σας για τα λάστιχα του αυτοκινήτου. Επικοινωνήσαμε με το συνεργάτη μας και μας ενημέρωσε ότι θα ελέγξει το αυτοκίνητο καθώς τώρα έχει δοθεί σε άλλο πελάτη και δεν έχει λάβει κάποιο τέτοιο παράπονο από τον προηγούμενο πελάτη. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ
18/03/2016   14:19
Score: 4.0/5
Quality of service: 4/5
Staff friendliness: 4/5
Vehicle condition: 4/5
ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.
Station: Athens Airport
ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΗ.

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητέ κύριε Χρήστο Παπουτσάκη, Σας ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά. Με εκτίμηση

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΑΝΤΩΝΗΣ
17/03/2016   11:33
Score: 1.0/5
Quality of service: 1/5
Staff friendliness: 1/5
Vehicle condition: 1/5
Κριμα...
Station: Athens Airport
1)Ειχαμε ραντεβου στο αεροδρομειο 21:45 και λογω καθυστερησης της πτησης μου εμφανιστηκα 21:55...και αυτο χρεωθηκε 25ε 2)Το αυτοκινητο παραδοθηκε με καμενη λαμπα πορειας 3)χωρις υγρο υαλοκαθαριστηρων και 4)λανθασμενη χρεωση καυσιμων η οποια διορθωθηκε χειρογραφα μετα απο δικη μου παρατηρηση.

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητέ κύριε Γιώργο Διακαντώνη, Σας ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας όσο αναφορά την επίσκεψη σας στο σταθμό μας στην Αθήνα. Πρώτα απ'όλα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι οι λεπτομέρειες σχετικά με την παραλαβή / παράδοση σας στο γραφείο μας που βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα μακρυά από το αεροδρόμιο αναγράφεται πάνω στο voucher σας. Επίσης, στη κράτηση σας δεν είχε υπολογιστεί το έξτρα ποσό για τη παράδοση εκτός ωραρίου μας καθώς η ώρα που είχατε επιλέξει για να παραλάβετε το αυτοκίνητο ήταν στις 21:45, ενώ η πτήση σας έφτασε εκείνη την ώρα και ο συνεργάτης μας σας βρήκε στο σημείο συνάντησης 22:10, απ'ότι μας ενημέρωσε. Παρακαλώ σημειώστε, ότι ζητήσαμε από τον συνεργάτη μας να ελέγξει τη κατάσταση του αυτοκινήτου και μας επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, καθώς μας ανέφερε, ότι το είχατε ελέγξει μαζί κατά την παράδοση. Θα ήταν προτιμότερο, εφόσον διαπιστώσατε τέτοιου είδος πρόβλημα να επικοινωνούσατε απευθείας με εμάς ώστε να είμαστε σε θέση να αντικαταστήσουμε το αυτοκίνητο ή να επισκευάσουμε τη βλάβη. Επιπλέον, όντως υπήρχε μία διαφορά στη ποσότητα της βενζίνης, όπου και αμέσως διορθώθηκε. Σε περίπτωση που χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

IOANNIS MELIKIDIS
09/03/2016   07:27
Score: 4.0/5
Quality of service: 4/5
Staff friendliness: 4/5
Vehicle condition: 4/5
Χάνει στις λεπτομέρειες.
Station: Athens Airport
Η παράδοση παραλαβή έπρεπε να γίνει στο αεροδρόμιο και όχι στα γραφεία της εταιρείας κάποια χιλιόμετρα μακριά. Κατά τα άλλα ολα πήγαν καλά.

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητέ κύριε Ιωάννη Μελικίδη, Σας ευχαριστούμε πολύ για τη βαθμολογί σας και τα σχόλια σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά. Με εκτίμηση

Γεώργιος Κωνσταντάρας
03/03/2016   08:15
Score: 4.3/5
Quality of service: 4/5
Staff friendliness: 4/5
Vehicle condition: 5/5
excellent
Station: Thessaloniki Center
OLA KALA

Κωνσταντινοσ Δεμιροπουλοσ
02/03/2016   08:37
Score: 4.7/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 4/5
....
Station: Crete Heraklion Airport
.......

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητέ κ. Κωνσταντίνε Δεμιρόπουλε, Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας να πραγματοποιήσετε την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας μέσω της εταιρεία μας και για για τα θετικά σας σχόλια. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων. Με εκτίμηση

STAVROS KOKKAS
02/03/2016   08:14
Score: 5.0/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 5/5
very good
Station: Crete Heraklion Airport
ok all

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητέ κ. Στάυρο Κόκκα, Θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε για τα θετικά σας σχόλια σχετικά με την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας στο σταθμό μας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά. Με εκτίμηση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΟΣΣΕΣ
02/03/2016   00:04
Score: 3.0/5
Quality of service: 3/5
Staff friendliness: 4/5
Vehicle condition: 2/5
Συντηρηση αυτοκινητου
Station: Thessaloniki Airport
Γενικα χρειαζεται μια αλλαγη αυτοκιντων η εστω καλυτερη συντηρηση.Επισης να δινουν.αυτονπου διαφημιζει το σαιτ.

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητέ κ. Γιάννη Κιόσσε, Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να πραγματοποιήσετε την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας μέσω της εταιρείας μας. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα ελέγξουμε τη κατάσταση του αυτοκινήτου που παραλάβατε καθώς δεν έχουμε λάβει τέτοιου είδους σχόλια για το σταθμό μας στη Θεσσαλονίκη. Παρ'όλα αυτά, θα ήταν προτιμότερο για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, να μας είχατε ενημερώσει σχετικά με αυτό κατά τη παραλαβή του ατοκινήτου ώστε να είμαστε σε θέση να το ελέγξουμε και να σας αντικαταστήσουμε το αυτοκίνητο. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων. Με εκτίμηση

Manouelap
13/02/2016   14:20
Score: 4.7/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 4/5
Πολυ καλοί
Station: Crete Heraklion Airport
Αρκετά καλοι για πρώτη φορά που πηρα τις υπηρεσίες σας

Νικόλαος Δασκάλου
28/01/2016   00:08
Score: 5.0/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 5/5
Όλα ηταν άψογα.
Station: Thessaloniki Airport
Στην ώρα τους , εξυπηρετικοί σε όλα , πολύ φιλικοί , σίγουρα θα τους ξανά προτιμήσω στο μέλλον.

Γεώργιος Χατζηαθανασίου
13/01/2016   08:36
Score: 4.7/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 4/5
Φιλικότατοι και με καλές τιμές.
Station: Athens Airport
Η εξυπηρέτηση άψογη. Το αυτοκίνητο λίγο παλιό αλλά χωρίς προβλήματα. .Το προτείνω.

drosoula mapa
10/01/2016   12:27
Score: 3.3/5
Quality of service: 3/5
Staff friendliness: 3/5
Vehicle condition: 4/5
METRIA
Station: Thessaloniki Center
KAKH SYNENOISH ENV EIPAME AEROROMIO PARADOSH HUELAN STO GRAFEIO 3 XILIOMETRA APO TO AERODROMIO KAI H PARALABH DEN HRUE STO KENTRO ALLA PLHRVSAME TAJI KAI PHGAME KALAMARIA

Reply from Rental Deals
Αγαπητή Κυρία Μάπα,Κατά την ώρα της κράτησης, οι διευθύνσεις των σταθμών παραλαβής και παράδοσης είναι διαθέσιμες για την δική σας ενημέρωση και διευκόλυνση. Επίσης τυπώνονται και στο Voucher που παραλάμβάνετε στο email σας.  Με εκτίμησηRentalDeals Resrervation Team

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΙΤΖΑΚΗ
06/01/2016   20:11
Score: 2.3/5
Quality of service: 3/5
Staff friendliness: 3/5
Vehicle condition: 1/5
ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ
Station: Crete Heraklion Center
ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΜΑΞΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ..ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕ ΚΥΒΙΚΑ..ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΖΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ. ΣΕ ΘΕΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ!!!

Πέτρος Πέτρου
04/01/2016   14:24
Score: 4.3/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 3/5
Πολύ καλή εταιρεία
Station: Crete Chania Airport
Ωραία

Κυριάκος Ναθαναήλ
16/12/2015   18:08
Score: 2.3/5
Quality of service: 2/5
Staff friendliness: 3/5
Vehicle condition: 2/5
Will not rent surprice again
Station: Thessaloniki Airport
I was taken to a car park of a vendor subrenting to surprice, who charged me slightly more than my voucher - explaining they "are not surprice" - and even mentioned ifbi returned indeed at 22:00 - time on the voucher - they would charge extra for "after hours"... Second worse experience with a medium safety car - first time i had to check pil levels to be sure the sound i heard was ok...

Κατερίνα Πασχαλίδου
23/11/2015   10:50
Score: 4.3/5
Quality of service: 3/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 5/5
Εξαιρετικά, εάν εξαιρέσεις ότι είχα ζητήσει παραλαβή & παράδοση στο αεροδρόμιο -όχι στην έδρα τους
Station: Thessaloniki Airport
Εξαιρετικά, εάν εξαιρέσεις ότι είχα ζητήσει παραλαβή & παράδοση στο αεροδρόμιο -όχι στην έδρα τους

Δημήτρης Ζαμπέλης
17/11/2015   02:15
Score: 3.0/5
Quality of service: 3/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 1/5
Καμια σχεση με το αυτοκινητο που εκλεισα απο το internet
Station: Crete Heraklion Airport
Ειχα δει σε φωτο clio καινουργιο και παρελαβα kia .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΣΠΙΩΤΗΣ
10/11/2015   12:15
Score: 3.0/5
Quality of service: 3/5
Staff friendliness: 3/5
Vehicle condition: 3/5
ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟΙ
Station: Corfu Airport
ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΝΑ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητέ κύριε Σπυρίδων Ασπιώτη, Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι επικοινωνήσαμε με το συνεργάτη μας στη Κέρκυρα και μας ενημέρωσε ότι σας δόθηκε κανονικά το αυτοκίνητο όπως είχατε κάνει τη κράτηση σας. Παρακαλώ ενημερώστε μας σχετικά με αυτό το παράπονο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Με εκτίμηση, Ελευθερία

Fabrice M
07/11/2015   16:06
Score: 2.0/5
Quality of service: 2/5
Staff friendliness: 3/5
Vehicle condition: 1/5
véhicules très vétustes (plus de 100000 km) voir dans dangereux.
Station: Crete Heraklion Center
service peu fiables dans la mesure ou l'endroit où nous devions récupérer le véhicule était fermé depuis plusieurs semaines. Nous avons dû retourner à l'aéroport pour chercher le véhicule.

Reply from SurPrice Car Rentals
Dear Fabrice MADIGOU, We thank you very much for your feedback and your comments. First of all, we would like to apologize for all this inconvenience which our representative caused you. Moreover, he ahd not informed you where you should drop off the car. In addition, we would like to inform you that it would be better to had informed us on time if the car was not comfortable for you so as we are able to replace you. In case that you require more information please do not hesitate to contact us. Thank you in advance. Best Regards, Eleutheria

dionysios Kourompinas
30/10/2015   19:13
Score: 3.7/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 1/5
to aytokinito poy vlepis etous kataskevis na pernis to antistixo h paromio
Station: Crete Chania Airport
to autokinito pou parelava itane ena hundai anagastika giati den ipirhe ali epilogi kai ektos aftou itane palio me provlimata stis megales strofes akougotane o mpilioforos kai apo amortiser na mhn perigrpso kata ta alla kala katharo kai me arketi venzini

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητέ κ. Διονύση Κουρομπινά, Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη βαθμολογία και τα σχόλια σας. Πρώτα απ' όλα θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγνώμη για την αναστάτωση που σας προκαλέσαμε, όσο αναφορά τη κατάσταση του αυτοκινήτου, κατά την επίσκεψη σας στο σταθμό μας στα Χανιά. Παρακαλώ σημειώστε ότι θα ελέγξουμε τη κατάσταση του αυτοκινήτου καθώς δεν έχουμε λάβει ξανά τέτοιου είδους σχόλια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Με εκτίμηση, Ελευθερία Περάκη

ALEXANDROS
17/10/2015   10:02
Score: 3.7/5
Quality of service: 4/5
Staff friendliness: 4/5
Vehicle condition: 3/5
Value for money
Station: Athens Airport
Good service, friendly people, definitely i will go again.

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητέ κύριε Αλέξανδρε Πετικίδη, Σας ευχαριστούμε πολύ για την αξιόλογησή σας και για τα θετικά σχόλια. Θα χαρούμε πολύ να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο μέλλον. Πραμένουμε στη διάθεση σας. Γιούλη Μπορναζάκη, Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

EYANTHIA SKOULAKI
15/10/2015   13:37
Score: 3.3/5
Quality of service: 4/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 1/5
συγχαρητήρια στο προσωπικό
Station:
συντήρηση και αποκατάσταση τουλάχιστον των βασικών π..χ. πλαφονιέρες, κεραίες

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητή κυρία Ευανθία Σκουλάκη, Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αξιολόγησης σας και για τα θετικά σας σχόλια όσον αφορά στη συνολική συμπεριφορά του προσωπικού μας. Σχετικά με την κατάσταση του οχήματος που παραλάβατε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πάντα προσπαθούμε τα αυτοκίνητα που παρέχουμε να είναι σε όσο το δυνατό καλύτερη κατάσταση. Για το λόγο αυτό, θα θέλαμε να απολογηθούμε για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία αντιμετωπίσατε κατά τη διάρκεια της ενοικίασης σας λόγω της κατάστασης του οχήματος και θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι σε περίπτωση που μας είχατε ενημερώσει νωρίτερα θα ήμασταν σε θέση να προβούμε στην αντικάσταση του αυτοκινήτου ή στην επιδιόρθωση του εφόσον αυτό ήταν απαραίτητο. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων. Θα χαρούμε πολύ να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο μέλλον. Γιούλη Μπορναζάκη, Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Γεώργιος Σταθόπουλος
24/09/2015   23:54
Score: 5.0/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 5/5
Πολύ καλό αυτοκίνητο.
Station: Athens Airport
Το Nissan micra παρά πολύ καλό αυτοκίνητο και οικονομικό.

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητέ κ. Σταθόπουλε, Σας ευχαριστούμε πολύ για την αξιολόγηση σας και τα θετικά σας σχόλια. Θα είναι χαρά μας να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και στο μέλλον. Ευχαριστούμε πολύ, Γιούλη Μπουρναζακη

Paul Symonds
14/09/2015   21:23
Score: 5.0/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 5/5
Excellent service
Station: Kos Center
Very efficient and helpful staff

Reply from SurPrice Car Rentals
Dear Mr. Paul Symonds, We thank you very much for your feedback and your comments. We hope to hearing you again. Thank you ina dvance. Best Regards, Eleutheria

maria gabriella abate
29/08/2015   15:22
Score: 2.7/5
Quality of service: 2/5
Staff friendliness: 4/5
Vehicle condition: 2/5
We booked the car via Internet , when arriving at pick up the company had not recoeved our booking/ confirmation details.
Station:
We booked the car via Internet , when arriving at pick up the company had not recoeved our booking/ confirmation details.

Reply from SurPrice Car Rentals
Dear Mrs. Maria Gabriella Abate, We thank you very much for your comments. We would like to inform you that we contact with our representative so as to investigate this issue and advised that we offered you a car from a higher category than you have already booked, Hyundai i30 with 5doors. In case that you require more information or clarifications please do not hesitate to contact us. Thank you in advance.

Genevieve Pap
18/08/2015   15:47
Score: 1.7/5
Quality of service: 1/5
Staff friendliness: 1/5
Vehicle condition: 3/5
Try to have us
Station: Naxos Port
1) he pretended that we have not taken insurance even if it was written et that we should pay to him (cash!) for full cover. 2) he pretended that we have rented a big car (you can check the contract to give us a bigger car which was not economical and not practical on small roads. It was a 7 passengers and we were 3. No need for us to have a bigger car. 3) Is it true that the deposit that I have paid goes to you and not to him? If I ever go back to Naxos I will deal with some other dealer

Reply from SurPrice Car Rentals
Dear Mr. Genevieve Pap, We thank you very much for your feedback and your comments. First of all, we would like to apologize for all this inconvenience as we have not received this kind of compalint for our station in Naxos. We would like to inform you that you have booked a car from category D like Kia Rio or similar and we offered you a Fiat Panda from the same category. As far as the the payment, we would like to inform you that our representative advised us that you paid the amount which written on the voucher. In case that you require more information please do not hesitate to contact us. Thank you in advance. Best Regards, Eleutheria

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΕΡΓΕΝΤΑΝΗΣ
09/07/2015   00:39
Score: 1.0/5
Quality of service: 1/5
Staff friendliness: 1/5
Vehicle condition: 1/5
απαράδεκτη
Station: Kos Port
Αναγωγος εριστικος Να τον χαιρεστε τετοιον συνεργατη στη ΚΩ

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητέ κ. Στέλιο Σεργεντάνη, Πρώτα απ' όλα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε ξανά λάβει τέτοιου είδους σχόλια για κανέναν συνεργάτη μας και ιδιαίτερα για το σταθμό μας στη Κώ. Ο συνεργάτης μας, μας ενημερώσε την ίδια κιόλας ημέρα για αυτό το περιστατικό καθώς φθάσατε νωρίτερα στο γραφείο μας και το αυτοκίνητο που προοριζόταν για τη κράτηση σας δεν ήταν έτοιμο αλλά εσείς προτιμήσατε να το παραλάβετε χώρις την απαραίτητη από εμάς προετοιμασία. Παρ'όλα αυτά, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγνώμη για όλη αυτή την αναστάτωση κατά την επίσκεψή σας στη Κώ. Ευχαριστούμε πολύ.

GIORGOS PAPADOPOULOS
06/07/2015   19:03
Score: 1.7/5
Quality of service: 1/5
Staff friendliness: 3/5
Vehicle condition: 1/5
low quality car.
Station: Paros Port
1. We didn't get the car we rented through the website. 2. There was a problem with unlocking the car we got. The doors didn't open from outside apart from the driver's door. The driver should get in to the car so as to open from inside the other doors. 3. The radio antenna of the car was broken so the radio didn't work at all. It was the first time i made use of your car-rental site and i was not satisfied of the overall quality of service.

Reply from SurPrice Car Rentals
Dear Mr. Giorgos Papadopoulos, We thank you very much for your comments. We would like to inform you that we investigate this issue with our representative about your complaint and he wondered as he had asked you at your drop off time and you did not refer any problem. Moreover, our representative explained us that the unlocked system in this brand of the car is that you should press the button two times so as to open all the doors and one time if you require to unlock the driver door only. As far as the car, we would like to inform you that he provided you a car from bigger category than you have already booked. In case that you require more information please do not hesitate to contact us. Thank you in advance.

Giulia Masperi
05/07/2015   16:29
Score: 3.3/5
Quality of service: 3/5
Staff friendliness: 3/5
Vehicle condition: 4/5
non ci è stata data l'auto richiesta
Station: Paros Port
pertanto i bagagli non ci stavano. Inoltre per cambiare una ruota bucata (le strade di Paros non sono belle) ci sono stati chiesti 50 euro perché l'addetto ha dovuto venire fino alla nostra residenza

Reply from SurPrice Car Rentals
Dear Mrs. Giulia Masperi, We thank you very much for your feedback. Best Regards, Surprice Cars

Rita
03/07/2015   17:55
Score: 4.7/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 4/5
buon rapporto qualità/prezzo
Station: Kos Airport
Buon rapporto qualità/prezzo

Reply from SurPrice Car Rentals
Dear Mrs. Rita Polic Greco, We thank you very much for your feedback and your comments. We hope to hearing you again! Best Regards, Surprice Cars

Reinhardt Alzner
27/06/2015   13:17
Score: 1.3/5
Quality of service: 1/5
Staff friendliness: 2/5
Vehicle condition: 1/5
Der Wagen war ein alter Schrottkübel
Station: Crete Souda Port
Die Übergabe erfolgte am Pier des Hafens auf Kreta und der Differenzbetrag von 40 Euro wurde ohne Quittung bar übergeben. Das Auto hatte sehr viele Schäden die wir alle fotografiert haben, die Übergabe war ein wenig ungewöhnlich für uns, aber für einen Tag hat das ältere Fahrzeug seine Dienste getan.

Reply from SurPrice Car Rentals
Dear Mr. Reinhardt Alzner, We thnak you very much for your feedback and your comments and we really apologize as we do not speak your language. We would like to inform you that we will investigate the issue about the condition of the car as the majority of our cars are in good conditions. Please note that it would be better to inform us on the time you select the car so as we are able to check it and replaced it. Thank you in advance.

Franco_Genova
19/06/2015   06:50
Score: 4.7/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 4/5
good service
Station: Naxos Port
The address of the shop was not clear. I would prefer the policy full fluel at check-in -- full fluel at check-out.

Reply from SurPrice Car Rentals
Dear Mr. Francesco Masulli, We thank you very much for your feedback and your comments. We hope to hearing you again. Best Regards

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
12/05/2015   11:43
Score: 5.0/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 5/5
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!
Station:
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητέ κύριε Ηλιόπουλε, Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα θετικά σας σχόλια. Θα χαρούμε πάρα πολύ να σας εξυπηρετησουμε ξανά στην επόμενη ενοικίασή σας μέσω της εταιρείας μας. Με εκτίμηση, Γιούλη Μπουρναζάκη Τμ'ημα Κρατήσεων

Francesco Sarcina
14/04/2015   22:43
Score: 1.7/5
Quality of service: 1/5
Staff friendliness: 1/5
Vehicle condition: 3/5
Restituite il denaro preso 14 Euro di prenotazione senza aver fornito il servizio
Station: Athens Airport
non esiste una vostra sede in aeroporto, il vostro incaricato non si è visto, ho dovuto noleggiare un'altra auto

Reply from SurPrice Car Rentals
Dear Francesco Sarcina, We thank you very much about sneding us this e-mail. We would like to inform you that your reservation is cancelled on our system, as we informed also from our representtaive. Thank you in advance.

Reply from Rental Deals
Caro Mr Sarcina, Come abbiamo parlato al telefono la mattina del 4 aprile (si trattava di un numero di telefono del tutto diverso da quello che aveva informato nella prenotazione), era in attesa in un punto diverso totale da quello indicato sul voucher. Inoltre, non è stato utilizzato i numeri di telefono sul suo strumento voucher. La società di noleggio auto con cui si era prenotato, stava cercando di trovarla facciando annunci per voi in aeroporto, in quanto non si potrebbe raggiungere al vostro telefono cellulare che non funzionava !!! Anche quando li ho dato il numero chiamato non hanno avuto alcuna risposta. Infine, abbiamo ricevuto una telefonata da suo figlio che ci dice che aveva preso in affitto un'altra auto da un'altra società di noleggio auto. Secondo la nostra politica si potrebbe ottenere un rimborso completo del pagamento anticipato se sei riuscito a cancellare la prenotazione almeno 48hr prima della data e ora pickup. Mai quando il cliente non riesce a soddisfare l'azienda selezionata e raccogliere la sua auto.

Μαρία Βαφειάδου
27/03/2015   09:00
Score: 5.0/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 5/5
aristi exipiretisi
Station: Thessaloniki Center
eukoli prosvasi stin etairia, polu kali exipiretisi,

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητή κα. Μαρία Βαφειάδου, Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον να πραγματοποιήσετε την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας μέσω της εταιρείας μας και για τα σχόλια σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανα. Με εκτίμηση.

Ioannis Vlaskos
22/03/2015   16:15
Score: 1.7/5
Quality of service: 1/5
Staff friendliness: 2/5
Vehicle condition: 2/5
Schlecht!
Station: Thessaloniki Airport
Der Tank war in der Reserve, auch nach meiner Aufforderung den Tank zu füllen wurde der Tank mit der Reserve-Füllung gelassen: entsprach anscheinend nicht der Firmen-Philosophie, für mich NICHT akzeptabel, Autoradio defekt, Klappe über das Radio konnte nicht geschlossen werden.

Reply from SurPrice Car Rentals
Dear Mr. Ioannis Vlaskos, We thank you very much for your comments. We would like to inform you that according to our terms and conditions the car should be returned with the same amount of fuel as you rented. If you required to collect the car with full of tank you should mentioned on the comments of your booking. As far as the condition of the radio, it would be better to inform our representative about this issue so as to replace it. Thank you in advance. We hope to hearing you again.

Metin Cangor
07/03/2015   09:45
Score: 4.3/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 3/5
Fairly good but could be better.
Station: Kos Port
Excellent behaviour and service.

Reply from SurPrice Car Rentals
Dear Mr. Metin Cangor, We thank you very much for the interest in making your car hiring reservation through our company and for your comments. We hope to hearing you again. Best Regards

Ελένη Μανώλα
28/02/2015   17:27
Score: 3.0/5
Quality of service: 3/5
Staff friendliness: 3/5
Vehicle condition: 3/5
Πολύ καλό
Station: Thessaloniki Center
Πολύ καλη εξυπηρέτηση καλό αυτοκίνητο

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητή κα. Μανώλα, Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας να πραγματοποιήσετε την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας μέσω της εταιρείας μας και για τα σχόλια σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά. Με εκτίμηση.

Αναστάσιος Τσιάκαλας
26/02/2015   08:33
Score: 3.3/5
Quality of service: 3/5
Staff friendliness: 4/5
Vehicle condition: 3/5
Καλη εταιρια
Station: Kos Airport
Το αυτοκινητο ηταν σε καλη κατασταση. Ο υπαλληλος ευγενικος. Καλη εταιρια συνολικα.

Μαρία Κοζάκου
12/02/2015   10:33
Score: 3.3/5
Quality of service: 4/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 1/5
Προσοχή στην κατάσταση του αυτοκινήτου
Station: Crete Chania Airport
Οτι δεν είμαστε σε high season δε σημαίνει ότι το αυτοκίνητο πρέπει να μην είναι περιποιημένο και δεν μιλώ για την καθαριότητα, που ήταν άψογο. Ο αέρας στα λάστιχα δεν ήταν σωστός, στο τέλος του ταξιδιού Χανιά-Ρέθυμνο το ένα λάστιχο ξεφούσκωσε γιατί έμεινε από βαλβίδα, την οποία αλλάξαμε με δικά μας έξοδα, ενώ οι υαλοκαθαριστήρες δεν ήταν επαρκείς στη δυνατή βροχή. Τα προσέχουμε αυτά.

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητή κα. Κοζάκου, Σας ευχαριστούμε που μας αποστείλατε αυτά τα σχόλια. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα εξετάσουμε το θέμα αυτό για τη κατάσταση του αυτοκίνητου καθώε δεν έχουμε λάβει παρόμοιο σχόλιο για το σταθμό μας στα Χανιά. Επίσης, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα ήταν προτιμότερο να μας είχατε ενημερώσει νωρίτερα για αυτή τη κατάσταση για να είμαστε ικανοί να σας αντικαταστήσουμε το αυτοκίνητο ή τη ζημιά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανα.

Μαρίτα Παπαβασιλείου
29/01/2015   09:49
Score: 4.7/5
Quality of service: 4/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 5/5
Very good
Station: Crete Chania Airport
Good service and good pricing

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητή κα. Μαρίτα Παπαβασιλείου, Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον να πραγματοποιήσετε την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας μέσω της εταιρείας μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΟΥΤΡΗΣ
27/01/2015   23:03
Score: 2.3/5
Quality of service: 2/5
Staff friendliness: 4/5
Vehicle condition: 1/5
μετρια
Station: Athens Airport
το αυτοκινητο που μου διατεθηκε ηταν σε κακη κατασταση, το δευτερο μετα την βλαβη σε χειροτερη, το προσωπικο ειχε αψογη συμπεριφορα και εξυπηρετηση απεναντι μου

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητέ κ. Ελευθέριε Φούτρη, Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να πραγματοποιήσετε την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας μέσω της εταιρείας μας αλλά και για τα σχόλια σας. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι επικοινωνήσαμε με τον συνεργάτη μας στην Αθήνα ώστε να μας πληροφορήσει για την κατάσταση του αυτοκινήτου που παραλάβατε, καθώς η πλειοψηφία των αυτοκινήτων μας είναι σε καλή κατάσταση. Απ'ότι ενημερωθήκαμε είχατε την πρώτη μέρα της ενοικίασης σας ένα τεχνικό πρόβλημα, ενημερώσατε τον συνεργάτη μας όπου σας αντικατέστησαν το αυτοκίνητο στο μέρος που ήσασταν και έπειτα δεν είχατε κάποιο άλλο πρόβλημα. Σας ευχαριστούμε πολύ.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
20/01/2015   13:14
Score: 5.0/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 5/5
Είμαι ευχαριστημένος όλα ήταν άψογα
Station:
Είμαι ευχαριστημένος όλα ήταν άψογα. Μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν άναβε το λαμπάκι καμπίνας.

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητέ κ. Αθανάσιε Σωτηρίου, Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να πραγματοποιήσετε την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας μέσω της εταιρείας μας και για τα σχόλια σας σχετικά με την εμπειρία που είχατε στο σταθμό μας στη Μυτιλήνη. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά.

MARIO LOUKAS THIAKOS
06/01/2015   14:20
Score: 5.0/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 5/5
Τελεια
Station: Athens Airport
Πολυ καλο σερβις με πολυ καλο προσωπικο

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητέ κ. Μάριε Λούκα Θιάκο, Σας ευχαριστούμε πολύ που πραγματοποιήσατε την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας μέσω της εταιρείας μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά.

DIMITRIOS CHALIOTIS
22/12/2014   09:12
Score: 5.0/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 5/5
perfect
Station: Athens Airport
good vehicles, good prices, easy to do it

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητέ κ. Δημήτριε Χαλιώτη, Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας σχετικά με την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας μέσω της εταιρείας μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά.

Polle van Elsacker
19/10/2014   15:04
Score: 3.0/5
Quality of service: 3/5
Staff friendliness: 4/5
Vehicle condition: 2/5
Friendly service, worn out car.
Station: Athens Airport
Pickup at airport was ok, bit unclear where and when we were going to be picked up, resulted in both parties waiting for each other for half an hour. Car was clean but transmission was terrible, first gear was missing, batter power was low, alsolow power in engine, about hundred thousand on the meter. All together low price but cheap car too.

Reply from SurPrice Car Rentals
Dear Mr. Polle van Elsacker, We thank you very much about sending us these comments. We would like to inform you that we will investigate this issue as the majority of our cars are in good conditions. We do honestly apologize for all this inconvenience but it would be better if you had informed us at the same time so as we are able to fix it or replace you the car. We hope to hearing you again.

Diego Mausoli
13/10/2014   14:43
Score: 5.0/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 5/5
Perfetto
Station: Kos Airport
Auto pulita, personale cordiale. Direi tutto perfetto

Reply from SurPrice Car Rentals
Dear Mr. Diego Mausoli, We thank you very much for your comments. We hope to hearing you again. Best Regards, Eleutheria Peraki

Xabier Eizagirre landa
11/08/2014   13:25
Score: 5.0/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 5/5
You had been efficient, friendly and pleasant
Station: Crete Heraklion Port
You just arrived in Herakleo by ferry, and it was quite late to go to Kissamos, 21:00 h. So we were quite lost. You help to put in the right way to get there is appreciated. Thanks a lot.

Reply from SurPrice Car Rentals
Dear Xabier Eizagirre landa, We thank you very much about sending us this comment!

stefano boschi
01/08/2014   20:47
Score: 5.0/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 5/5
puntualita' e cordialita'
Station: Kos Port
abbiamo avuto la lieta sorpresa di arrivare al porto di kos e di trovare immediatamente il vs. personale con l'auto pronta.; grande competenza e precisione nello spiegarci il servizio di noleggio- puntualità e cordialità alla consegna nonostante il nostro leggero ritardo- il fornitore del servizio era : safari, complimenti servizio perfetto!

Fausto Iacovetta
01/07/2014   14:17
Score: 4.0/5
Quality of service: 4/5
Staff friendliness: 4/5
Vehicle condition: 4/5
Good service at a good price.
Station: Crete Heraklion Port
The service was good and we had no problem with the cars.

Reply from SurPrice Car Rentals
Dear Fausto Lacovetta, We thank you very much about sending us these comments. We look forward to hearing you gain. Best Regards

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣst
29/06/2014   00:30
Score: 3.0/5
Quality of service: 3/5
Staff friendliness: 3/5
Vehicle condition: 3/5
Oόλα καλά
Station: Crete Chania Airport
Όλα καλά μόνο το το CD player που δεν έπαιζε cd όλα τα αλλά κομπλε

Reply from SurPrice Car Rentals
Αγαπητέ κ. Δημήτρη, Σας ευχαριστούμε που μας αποστείλατε αυτή τη πληροφορία. Θα χαρούμε να σας δούμε ξανά. Με εκτίμηση, Ελευθερία Περάκη

willem dubbelman
01/06/2014   23:03
Score: 2.3/5
Quality of service: 3/5
Staff friendliness: 3/5
Vehicle condition: 1/5
H
Station: Crete Heraklion Airport
Rental guys at location were not aware of price and tried to get higher rentak price. After long talks right price paid. Clear pricing needed

Reply from SurPrice Car Rentals
Dear Mr. Willem, We thank you very much about sending us this comment. First of all, we would like to apologize for this inconvenience. However, our representative was new employee and he confused with the prices. As well as he contacted with our headquarters, directly we resolved this matter. Thank you in advance.

Svetoslav Stoyanov
09/05/2014   09:19
Score: 5.0/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 5/5
Friendly staff, quick to respond any wishes
Station: Crete Chania Airport
I am pleased with the service and communication with the staff, the choice of available vehicles and its condition.

Reply from SurPrice Car Rentals
Dear Mr. / Mrs., We thank you very much about sending us these comments. We look forward to hearing you again.

Καίτη Παυλάκη
28/03/2014   08:24
Score: 5.0/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 5/5
Όλα δούλεψαν τέλεια
Station: Crete Chania Airport
Ευχαριστούμε για όλα. Το αυτοκίνητο ήταν σε άριστη κατάσταση, το προσωπικό ήταν φιλικό και εξυπηρετικό. Μια διευκρίνηση όταν παραδώσαμε το αυτοκίνητο στο παρκινγκ στο αεροδρόμιο των Χανιών κανένας δεν έλεγξε αν η βενζίνη ήταν στο 1/4 όπως μας ζητήθηκε ή αν το αυτοκίνητο ήταν εντάξει.

Παντελής Μπελεφάντης
23/02/2014   10:18
Score: 3.0/5
Quality of service: 3/5
Staff friendliness: 2/5
Vehicle condition: 4/5
ικανοποίησε τις προσδοκίες μου
Station: Kos Airport
Το μόνο σημείο αναφοράς οτι είχε συμφωνηθεί το όχημα να είναι Toyota Aygo & αντ'αυτού παρέλαβα Fiat Panda.

grigorios dimopoulos
03/02/2014   13:05
Score: 4.7/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 4/5
.
Station: Athens Airport
Ολα πολυ καλα

Ulver
31/10/2013   12:10
Score: 3.7/5
Quality of service: 4/5
Staff friendliness: 4/5
Vehicle condition: 3/5
.
Station:
.

Pantelis Kolligris
11/09/2013   08:14
Score: 5.0/5
Quality of service: 5/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 5/5
Do you have any recommendations to improve our services?
Station: Thessaloniki Airport
Do you have any recommendations to improve our services?

Suha Alici
15/08/2013   11:29
Score: 2.7/5
Quality of service: 3/5
Staff friendliness: 4/5
Vehicle condition: 1/5
Disappointed !
Station:
The rent a car firm in Rhodes did not give me the car since they said that I did not have an international driving licence. They drove me an area where there were different rent a car firms which one of them easliy rented a car. I also asked several other firms in my stay in Rhodes like Budget and they said that this would not be an issue. I would have expected rentaldeals to direct me a firm that could rent a car to me. I would like my pre-payment to be repaid to my credit card.

Chris Black
07/08/2013   13:44
Score: 1.7/5
Quality of service: 1/5
Staff friendliness: 3/5
Vehicle condition: 1/5
Rubbish. Disgusting, dirty, dented vehicle.
Station:
See above

Bjarne Engel
21/07/2013   19:15
Score: 4.0/5
Quality of service: 3/5
Staff friendliness: 5/5
Vehicle condition: 4/5
Super service
Station: Crete Chania Airport
Friendly staff, picked car up a hotel so we did nyt have to drive Four kilometers and walk back or tale the bus back to our hotel