Mietwagen Auto Union Car Rental

Auto Union Car Rental Hauptsitz

Mietwagen Auto Union Car Rental
Adresse: 7 km. Peanias - Markopoulou Rue
Öffnungszeiten (GMT+2)
Montag: 08:00 - 21:00
Dienstag: 08:00 - 21:00
Mittwoch: 08:00 - 21:00
Donnerstag: 08:00 - 21:00
Freitag: 08:00 - 21:00
Samstag: 11:00 - 18:00
Sonntag: 11:00 - 18:00
Score 4.1/5
Hochwertiges Service 4.0/5
Freundlichkeit des Personals 4.3/5
Fahrzeugkondition 3.9/5

Auto Union Car Rental Kundenreviews

Enrico Amici - Kreta Flughafen Heraklion - 04/10/2018   19:06

Score 1.7/5
Hochwertiges Service: 1/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 1/5

Friendly staff very poor car conditions!! (Such cars should not be rented out!!!!)
Instead of a Panda I have been given a KIA Picanto. As normally happens the hand over process was very quick and only later on I realized that the car was in a miserable condition. The clutch did not work properly, the hand break wasn't holding firmly and I had to leave the gear on when I parked the vehicle. The luggage compartment cover was loose due to a broken suspension lanyard and would make noise during the driving process. Negative experience and so I will not use your service again!!

MAURICE LE MOUNIER - Santorini Port Athinios - 29/09/2018   15:24

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Parfait
Très sérieux, très honnêtes . Lorsque nous avons restitué la voiture, J'ai oublie mon appareil photos dans la voiture il sont venus me le rapporter à l'aeroport, alors que je ne m'en était encore pas aperçu ...c'était la bonne surprise ouf!! et encore un grand merci

Paul Popplestone - Preveza Flughafen Aktion - 25/09/2018   14:11

Score 3.3/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Good quality clean car
The car was perfect, exactly as per the specification requested. Unfortunately the Auto Union representatives were not at the airport when we arrived. After waiting 10mins, I then realised the only Auto Union telephone number on the documents was for their head office in Athens, not the local office in Preveza. By the time I called Athens and they in turn called the local office & called me back, the rep had turned up.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Santorini Flughafen - 20/09/2018   17:46

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Εξαιρετικά ολα
????

Alexander Stein - Mykonos Port - 06/09/2018   14:29

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Alles wie erwartet.Danke!
Super gelaufen alles. Wir würden jederzeit wieder bei euch buchen!

Fabrizio Giannini - Naxos Zentrum - 04/09/2018   16:00

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Good service, but a little few agency data. No e-mail only phone.
Good service after all but it can be improved

STEFANO DE VIVO - Alonnisos Port - 04/09/2018   11:28

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

A friendly and relyable service
.

roberto muraro - Karpathos Flughafen - 02/09/2018   13:08

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

tutto ok
auto pulita e a posto, tempi rapidi consegna-riconsegna (non ottimale gestione benzina per oggettiva difficoltà nel riportare stesso livello carburante, sarebbe meglio sempre condizione pieno /pieno, altrimenti puo' capitare di riconsegnare con livello superiore di benzina e perdere soldi, anche parecchi ..).

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΧΑΤΖΗΠΡΟΚΟΠΙΟΥ - Skiathos Zentrum - 19/08/2018   20:40

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ
ΘΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΧΑΤΖΗΠΡΟΚΟΠΙΟΥ - Skiathos Zentrum - 19/08/2018   20:38

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ
ΘΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ

massimo bordin - Naxos Flughafen - 19/08/2018   13:45

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Serieta
Cordiali, efficienti, disponibili, uno staff pronto e capace. GRAZIE

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Mr Bordin, Thank you very much for your kind feedback. We are more than glad that you enjoyed our services. We hope to serve you again at one of our stations. Respectfully, autoUnion

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΩΙΔΗΣ - Ikaria Flughafen - 18/08/2018   11:44

Score 1.7/5
Hochwertiges Service: 1/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 1/5

απαράδεκτη! σκέτη ταλαιπωρία
Από τις 7:30 που έφτασα παρέλαβα αμαξι στις 12:15 και ηταν ελαττωματικό! Η κοροϊδία ηταν απίστευτη!

Antwortformular Auto Union Car Rental
Κε Θωϊδη, Ευχαριστούμε για την κριτική σας. Η παραλαβή σας ήταν προγραμματισμένη για τις 9 το πρωί. Λόγω κολλήματος που προέκυψε με το προγραμματισμένο αυτοκίνητο, η παραλαβή καθυστέρησε αρκετά. Ωστόσο, λόγω αυτού κι επειδή κατανοούμε την αναστάτωση που σας προκαλέσαμε ο συνάδελφος από την Ικαρία, αφαίρεσε ένα ποσό από το συνολικό της κράτησης. Σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου, δεν μας ενημερώσατε κατά την διαμονή σας εκεί για να σας το αντικαταστήσουμε. Με εκτίμηση, autoUnion

Marco Ruzzetta - Santorini Flughafen - 17/08/2018   23:53

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Servizio efficiente e professionale
Sia Union che advance lo consiglierei ad amici sicuramente

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Mr Ruzzetta, Thank you very much for your very kind feedback. We are very pleased to know that you were satisfied with our services. We hope that we can have the chance to serve you again at one of our stations. Respectfully, autoUnion Car Rental

Oxi - Ikaria Flughafen - 12/08/2018   13:34

Score 2.0/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 2/5
Fahrzeugkondition: 2/5

Oxi
Oxi

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΕΠΙΔΗΣ - Ikaria Flughafen - 12/08/2018   01:31

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Απαραίτητη η ανανέωση του στόλου. Η φανερή φθορά των αυτοκινήτων δημιουργεί αμφιβολίες για την ασφάλειά τους.
Το κλιματιστικό δεν λειτουργούσε. Έγινε άμεση αντικατάσταση του αυτοκινήτου. Στο 2ο αυτοκίνητο η πόρτα του συνοδηγού δεν έκλεινε με το κεντρικό κλείδωμα. Ούτε με τη δική της κλειδαριά. Η λάμπα του σαλονιού δεν λειτουργούσε.

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΔΕΤΖΩΡΤΖΗ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ - Ikaria Flughafen - 05/08/2018   19:56

Score 2.3/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 2/5

Εξαιρετικά κακή συντήρηση του αυτοκινήτου
Ενοικίασα ένα Hyundai i20, με αρ. κυκλ. ΙΡΑ 3744. Από την 1η στιγμή αντιλήφθηκα ότι ήταν σε πολύ κακή κατάσταση: εξαιρετικά προβληματικό κιβώτιο ταχυτήτων, προβληματική εξάτμιση (ακουγόταν σε κάθε ανωμαλία του εδάφους), εξίσου προβληματική στροφή των τροχών δεξιά (εν ώρα οδήγησης ή παρκαρίσματος), αμετακίνητη βελόνα δείκτη βενζίνης. Δεν σχολιάζω τους κατεστραμμένους υαλοκαθαριστήρες (ιδίως του οδηγού) για να μην επεκταθώ. Σε μια Ικαρία με τόσες μακρινές διαδρομές, οδήγησα 7 ημέρες με αγωνία!..

Δημήτριος Ιωαννίδης - Ikaria Flughafen - 03/08/2018   00:36

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Πολύ καλή εξυπηρέτηση.
Καλή συνεργασία και απο τίς δύο εταιρίες ενοικίασης. Το αυτοκίνητο ήταν σε καλή κατάσταση και το προσωπικό εξυπηρετικό. Μείναμε ευχαριστημένοι.

milena ripellino - Karpathos Flughafen - 21/07/2018   09:29

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

really perfect
everything was perfect type of car quality of service friendliness

ΖΗΣΗΣ - Ikaria Flughafen - 20/07/2018   20:13

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Ευχάριστη εμπειρία
!

Λίνα - Ikaria Flughafen - 19/07/2018   12:49

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Εξυπηρετικοί
Τυπικοί κατα την ώρα παραλαβης τη πρώτη μερα, απλα υπήρξε μια καθυστέρηση κατα την ώρα παράδοσης. Τ Αμάξι πολύ καλοδιατηρημένο, προσεγμένο,καθαρό και οικονομικό απο άποψη βενζίνης! Το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό και ευγενικό!

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητή κα Λίνα, Σας ευχαριστούμε πολύ που αφιερώσατε λίγο χρόνο να μας αφήσετε τα σχόλιά σας. Χαιρόμαστε πολύ που μείνατε ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες μας. Ελπίζουμε να έχουμε την χαρά να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

elisabeth verbeeck - Thessaloniki Flughafen - 16/07/2018   21:37

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Perfect
No remarks

Gabriele Jung - Rhodos Flughafen - 14/07/2018   00:26

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Leider am Flughafen bzw vorab hinweis das rentaldedls von autounio vertreten wird. Das ich unnötige sucherei nach Firma und ansprechpartner
Über 30 min suche am Flughafen nach rektal Deal und den schuttlebus. Zufällig Dame gefunden die aber von autounion kam hier hätte info im vorfeld erfolgem müssen damit klar ist wie es abläuft

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Mr Jung, Thank you very much for your feedback! Have a lovely afternoon, autoUnion Car Rental

STENO DRI - Alonnisos Port - 07/07/2018   12:10

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Grazie
Semplicità e cortesia

ΑΛΕΞΙΑ ΠΕΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - Mykonos Flughafen - 05/07/2018   20:21

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Όλα σουπερ
Όλα καλα

Petros Skepastianos - Skiathos Port - 05/07/2018   06:15

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Αξιόπιστη συνεννοησημη σοβαρή
Όλα οκ

ava - Kos Flughafen - 26/06/2018   13:04

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Μπράβο σας!
Εξαιρετικές υπηρεσίες, φιλικό προσωπικό, αξιοπιστία και ευκολία στη χρήση. Πολύ καλές τιμές :)

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητή κα Άβα, Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που αφιερώσατε λίγο χρόνο για να αφήσετε τα σχόλιά σας. Χαιρόμαστε που μείνατε ικανοποιημένη από την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Θα ήταν χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Ιωάννης Πρέπης - Skiathos Port - 22/06/2018   23:14

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Σκιαθος
Πολύ ακριβά η μία μέρα στην σκιαθο

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητέ Κε Πρέπη, Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας να μας αφήσετε τα σχόλια σας. Σχετικά με το θέμα των τιμών, δυστυχώς τα μονοήμερα είναι πιο ακριβά σχεδόν πάντα. Ελπίζουμε ωστόσο οι υπηρεσίες μας να σας άφησαν ικανοποιημένο. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΥ - Samos Flughafen - 04/06/2018   11:51

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Σιγουρα θα σας επελεγα ξανά!!!!
Ηταν όλα τέλεια!!!

SONIA RIGHETTI - Athen Flughafen - 31/05/2018   15:46

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

SERIETA' E DISPONIBILITA'
SIAMO STATI ACCOLTI CON GRANDE CORTESIA E NONOSTANTE CI FOSSERO STATI DEI PROBLEMI CON LA PRENOTAZIONE, IL PERSONALE HA RISOLTO IL TUTTO CON VELOCITA' SENZA CREARE NESSUN MINIMO PROBLEMA. NELLA CONSEGNA DELL'AUTO MI E' STATO ADDIRITTURA CONSIGLIATO DI FOTOGRAFARE PURE LA MACCHINA PER TUTELARMI DA QUALSIASI PROBLEMA CI POTESSERE ESSERE STATO .

Sotirios Drosopoulos - Kalamata Flughafen - 15/05/2018   21:31

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Good!
.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Mr Drosopoulos, Thank you for taking time to give us your feedback. We are glad that you enjoyed our services. We hope to see you again in one of our stations. Kind regards, AutoUnion Car Rental

Enrico Amici - Milos Flughafen - 09/05/2018   20:32

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Fast and reliable service.
The staff have taken care of me in a friendly and professional way.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Mr Amici, Thank you very much for your feedback. We are very pleased to hear that you were satisfied with our services. It is really important to us to receive our client's feedback so that we can improve and maximize the quality of our service. We hope to see you again in one of our stations. Best regards, AutoUnion Customer service

Dimitrios Boskoupsiou - Thessaloniki Flughafen - 05/01/2018   16:52

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Poli kali eksipiretisi!
Epagelmaties stin doulia tous kai kali eksipiretisi!! Me diefkolinan amesos kai epilisan to provlima pou eixe dimiourgithi me tin psisi mou! Tha tous xanaprotimisw

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Βοσκουψιού, Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την κριτική σας. Είμαι μέλημά μας να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και γι'αυτό χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μείνατε ικανοποιημένος από αυτές. Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να σας εξυπηρετήσουμε ξανά στην Καβάλα ή σε κάποιον από τους υπόλοιπους σταθμούς μας. Καλή χρονιά να έχετε με υγεία! Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Andreas Josef Hermanns - Ikaria Flughafen - 31/10/2017   00:36

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Alles gut !
Alles gut!

PATRICK LOISON - Santorini Port Athinios - 23/10/2017   11:46

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

mise à disposition rapide du véhicule, perte de temps minimum pour profiter au maximum de Santorin !
en arrivant au port d'Athinios, nous avons été pris immédiatement en charge et conduits par une navette à la centrale de Auto Union. la remise du véhicule s'est passée en un tour de mains. Nous en avons apprécié la propreté, la disponibilité du personnel pour nous expliquer le fonctionnement des différents manettes. après notre périple à travers l'île, nous avons pu rendre la voiture directement au port afin de profiter au maximum de notre séjour avant le départ du bateau.

Gabriello Basagni. FIRENZE - Korfu Flughafen - 03/10/2017   22:03

Score 3.0/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Affidabile.
SERVIZIO EFFICIENTE.

roberto dalla vecchia - Milos Flughafen - 20/09/2017   20:09

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 3/5

servizio senza fronzoli ma efficiente
personale sia al ritiro che alla consegna essenziale ma cordiale e esaustivo . l'auto era pulita e funzionante ma piena di botte , inoltre il modello dell'auto pur di livello superiore a quello concordato era vecchio .

roberto muraro - Karpathos Flughafen - 06/09/2017   22:45

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 4/5

tutto ok
auto pulita e affidabile, servizio essenziale, ma puntuale veloce ed efficiente con ottimo rapporto qualità/prezzo

Giuseppe Guidi - Alonnisos Port - 01/09/2017   14:26

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Il personale di Alonissos nel nostro caso specifico è stato a dir poco cordiale e disponibile. Se dovessimo tornare sull'isola prenderemo sicuramente contatti con voi/loro.
Ad esempio appena abbiamo preso la macchina la spia sul cruscotto segnalava un problema di pressione alle gomme. La persona sul posto "Andy" ci ha immediatamente accompagnato al distributore per verificare la pressione dei pneumatici e ha provveduto a gonfiare la gomma che era sgonfia e ci ha detto che per qualsiasi problematica avremmo potuto fare riferimento a lui dandoci il suo numero di cellulare.

Kyriacos - Nafplio Zentrum - 21/08/2017   09:34

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Excellent Service!
That was the best service we had from a car rental supplier until now. Thank you very much for your efforts and kindness.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Mr. Larmos, Thank you for taking time to leave your comments. It is very important for us to get feedback from our customers in order to be able to maintain the quality of our services in a high level. We are more than glad that you were satisfied with the vehicle condition, our staff and our service. We will be very pleased to serve you again in one of our 40 stations around Greece or Cyprus. We remain at your disposal. With kind regards, autoUnion Car rental

MARCO LOREGGIAN - Ios Port - 16/08/2017   12:10

Score 1.7/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 1/5
Fahrzeugkondition: 2/5

pulizia
vetri sporchissimi tappetini inguardabili..... sporci

Antwortformular Rental Deals
Caro Signore Loreggian,Grazie per aver dedicato un po 'di tempo per valutare l'esperienza di noleggio auto.Come è evidente, la valutazione che ha fatto riguarda a la società di autonoleggio che ha offerto il servizio a Ios, e non a RentalDeals.Siamo sicuri che i nostri soci valuteranno la loro destinazione locale, e prenderanno in considerazione i suoi commenti. RentalDeals Servizio Clienti

Dimitrios Smyrnaios - Ikaria Flughafen - 10/08/2017   18:44

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 5/5

good
very high prices compared with other companies

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Mr. Smyrnaios, Thank you very much for taking time to leave us your feedback. We are happy that you were siatisfied from our services and the condition of the provided vehicle. As regards the price, it is formed from several factors such as location, dates and availability. We remain always at your disposal. With Kind regards, autonion car rental

Norman Stampanoni - Ios Port - 09/08/2017   21:55

Score 3.3/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 2/5

Good
even if car was very used

Paolo Taranta - Zakynthos Flughafen - 01/08/2017   23:56

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Fantastic
Brand new car, excellent check-in and check-out service. Well done indeed

giorgio calevi - Preveza Flughafen Aktion - 01/08/2017   11:22

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

really friendly
maximum availability and attention to customer satisfaction. Thanks!

George Kisaoglou - Kavala Flughafen - 01/08/2017   00:44

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Alles ok.
Schnell und unkompliziert.

Ελενη Μωραΐτου - Karpathos Flughafen - 19/07/2017   10:58

Score 2.7/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 1/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Απαράδεκτο προσωπικό.
Οι απαντησεις του υπαλλήλου σε συγκεκριμενες ερωτήσεις του πελάτη, όσον αφορά την ασφάλεια του οχήματος ή το πόσον της εγγύησης ήταν απρόθυμες και δεν είχαν στόχο να ενημερώσουν αναλυτικά τον πελάτη.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - Ikaria Flughafen - 18/07/2017   19:46

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Πολύ καλή εξυπηρέτηση!
Έχουμε μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συγκεκριμένη ενοικίαση.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Αναστασίου, Χαιρόμαστε πολύ που μέινατε ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας ! Ο βασικός μας στόχος είναι πάντα η εξυπηρέτηση των πελατών μας και η ποιότητα των υπηρεσιών μας! Γι' αυτό σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας καθώς μας βοηθάει στην επίτευξη του στόχου μας. Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας ανά την Ελλάδα. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Luca Barnabà - Samos Flughafen - 16/07/2017   23:41

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Ottimo
Mi sono trovato bene

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΗΣ - Ios Port - 13/07/2017   12:02

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Όλα τέλεια! Κανένα πρόβλημα!
Φιλικό προσωπικό, άμεση εξυπηρέτηση, θα τους επιλέξω ξανά!

Iuliia Shatokhina - Athen Flughafen - 12/07/2017   13:50

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Good choice
Car, communication, road assistance - all was fast, nice and comfortable. I will advise this company to my friends.

nicoletta rivabene - Thessaloniki Flughafen - 05/07/2017   10:54

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

young, friendly, helpfull
The key battery was down and the car closed with luggage inside; we risked to loose our flight. in few minutes, by phone, they helped us to solve the problem

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Ms. Rivabene, Thank you for your time to make an appraisal. We are very happy that our services have satisfied you. This is our ultimate goal : a satisfied customer. We will be happy to have the pleasure of serving you again at any time. We remain at your disposal. Autounion Car rental

Lavson - Alexandroupolis Port - 19/06/2017   12:06

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Excellent service
Very flexible and accommodating staff, saved us a lot of time and hassle

Γεώργιος Κεχαγιόγλου - Athen Flughafen - 07/06/2017   12:02

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Εξαιρετική εξυπηρέτηση
Εξαιρετική εξυπηρέτηση

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Κεχαγιόγλου, Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας. Χαιρόμαστε πολύ που μείνατε ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά. Με εκτίμηση, AutoUnion Car rental

Αριστείδης Μπακάλης - Ikaria Flughafen - 24/05/2017   08:20

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Πολύ καλή υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων
Όλα ήταν καλά.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Μπακάλη, Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμησή σας. Χαιρόμαστε πολύ που μείνατε ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας. Ο στόχος μας είναι πάντα η καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά στο επόμενο ταξίδι σας. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Andreas Georgiou - Santorini Flughafen - 25/04/2017   20:00

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Πολύ ικανοποιητική εξυπηρέτηση
-

Mailys - Santorini Port Athinios - 22/04/2017   21:11

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Excellent contact.
Contacts très faciles tant par téléphone que sur place.'Prise du vehicule rapide á l'arrivée du ferry à Santorin.Dépose à l'aéroport. Tarifs compétitifs.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Thank you for your kind words. We are looking forward for the pleasure of serving you again!

Κωστας Φραντζεσκακης - Santorini Port Athinios - 15/04/2017   00:32

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Everything was excellent as agreed
The car was in great condition. I found RentalDeals to be some of the cheapest in the island. They did deliver the car at the port and collected it from the airport as agreed without any delays, or other sort of problems.

attilio mungari - Karpathos Flughafen - 20/09/2016   12:07

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Buon servizio
Cordialità

Irem Ozalan - Samos Port Karlovasi - 19/09/2016   11:59

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

everything was fine
everything was fine

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΙΟΣ - Santorini Port Athinios - 13/09/2016   18:39

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Πολυ καλη εξυπηρέτηση
Θα προτιμούσα καλύτερη ενημέρωση για την χρήση της χρεωστικής μου κάρτας στην οποαδήποτε περίπτωση χρειαζόταν αυτό Επίσης απορία μου γιατί μου ζήτησαν μετρητά και όχι την κάρτα για την εξόφληση του υπολοίπου

jimani - Milos Flughafen - 05/09/2016   09:20

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

ολα καλα
ολα ητανε υπεροχα!!!

antonio mongiello - Alonnisos Port - 03/09/2016   11:48

Score 3.0/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 1/5

Buono
Consegnata auto con pneumatici anteriori deteriorati.

MONICA LUNARDI - Kefalonia Flughafen - 03/09/2016   00:10

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Precisi chiari veloci
Macchina nuova

ELENI KOUKKIDOU - Ikaria Flughafen - 27/08/2016   19:02

Score 2.7/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 2/5

bad rental
I ordered Citroen C1, and I received Hyundai atos in bad condition and handbrake didn't work (also the cd player).

Basri hakan Ozkoc - Lesbos Zentrum - 25/08/2016   10:19

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

satisfied
should be better introduced especially turkish people

ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΣΗΦ - Milos Flughafen - 22/08/2016   15:24

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 3/5

ΦΙΛΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ !
Ο κ Μάρκος καταπληκτικος και παντου όπυ τον χρειαστηκαμε

giovanna nicaso - Preveza Flughafen Aktion - 25/07/2016   09:14

Score 2.0/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 2/5
Fahrzeugkondition: 2/5

Potete migliorare
Al momento della consegna delle 2 auto ci sono state nuovamente aggiunte le spese di prenotazione e tasse che avevamo già pagato in anticipo. Alla riconsegna abbiamo fatto presente l'inconveniente e aspettiamo di quanto pagato in più (circa 50€ per le due auto)

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Ms. Nicaso, We would like to inform you that the amount that had been charged to you upon your arrival by mistake was actually returned to your card when you delivered the car back to our station. We are very sorry for any inconvenience caused. We remain at your disposal. Best Regards, autoUnion

Antwortformular Rental Deals
Cara signora Nicaso, Grazie per trascorrere un po 'del vostro tempo prezioso, al fine di aiutarci a migliorare noi stessi e valutare i servizi dei nostri partner.Mostrando il voucher che avete ricevuto dal nostro sistema si potrebbe risparmiare tempo ed evitare ogni possibile equivoco. Anche allora, se qualcosa non è chiaro alla stazione circa il servizio o il tasso che deve fornire al cliente, siamo disponibili in qualsiasi momento per fornire la conferma data dalla loro dipartimenti centrali di prenotazione.Problema sarebbe stato risolto immediatamente! L'importo rimborsato al momento della restituzione della vettura era la quantità che paga, in primo luogo, come non dovrebbe essere.Cordiali salutiRentalDeals Famiglia

giovanna nicaso - Preveza Flughafen Aktion - 25/07/2016   09:13

Score 2.3/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 2/5

Possono fare meglio
Al momento della consegna delle 2 auto ci sono state nuovamente aggiunte le spese di prenotazione e tasse che avevamo già pagato in anticipo. Alla riconsegna abbiamo fatto presente l'inconveniente e aspettiamo di quanto pagato in più (circa 50€ per le due auto)

SARA BRUSINELLI - Ios Port - 08/07/2016   16:32

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Perfetto
Facile da trovare e veloci nella consegna e ritiro

jean-Pierre garnier - Santorini Port Athinios - 29/06/2016   23:07

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

aucun problème
aucun problème

Kuro-chan - Ios Port - 28/06/2016   10:53

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Efficient service
Very kind agent people and the car quality is very good.

Antwortformular Rental Deals
Dear Mr Ueki,Car models shown in each offer are indicative to the category booked. For you better convenience and service the partner in Ios has given you an upgrade category.We will be glad to offer you our services again in the future!RegardsRentalDeals Family

LOUCAS DRAMIOTIS - Kreta Flughafen Chania - 22/06/2016   10:07

Score 3.3/5
Hochwertiges Service: 1/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 5/5

καλυτερη εξυπηρετηση
η παραλαβη και η παραδοση να γίνεται στο χωρο που επιλεγεται και να είναι παρον άτομο της εταιρείας

John Doe - Karpathos Flughafen - 21/06/2016   09:01

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

μια χαρά για τα λεφτά του
εξυπηρέτηση ήταν άψογη και παρ'ότι η ώρα παραλαβής ήταν αργά μετά τις 23:00

ARTAUT Michel - Athen Flughafen - 20/06/2016   15:43

Score 3.0/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Every thing OK
Please improve description of meeting point at arrival

Gerben van Doesburg - Lefkada Port Vasiliki - 19/06/2016   12:29

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

We had a great experience, thanks.
Very friendly and everything perfectly arranged.

julien lejay - Santorini Port Athinios - 28/05/2016   12:31

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

everything was perfect
everything was perfect

Josef Eckl - Santorini Port Athinios - 27/05/2016   14:22

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Günstiger Mietwagen mit leichten Mängeln
Freundliches Personal und problemlose Übergabe am Hafen und Abgabe am Flughafen. Wagen hatte über 50.000 km auf dem Buckel und das auf einer kleinen Insel. Daher relativ stark abgenutzt. Keilriemen quietschte. Insgesamt stimmte aber noch Preis und Leistung.

Asimina Galoutzi - Kalamata Flughafen - 26/05/2016   09:42

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

excellent
excellent

Aaltje Berendina Becker-Feikens - Kalamata Flughafen - 23/05/2016   05:57

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Satisfieing
Please a sign of auto-Union like Hertz and Avis on the parking of the AirPort Kalamata

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΟΘΗΤΟΣ - Samos Flughafen - 21/05/2016   02:48

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Άψογη εξυπηρέτηση
Η άφιξη της πτήσης στην Σάμο ήταν στις 07:05. Είχα κάνει την κράτηση του αυτοκινήτου απο λάθος στις 08:00. Η αντιπρόσωπος της Auto union car rental είχε έρθει νωρίτερα απο την ώρα που είχα δηλώσει! Ευγενική μας καλωσόρισε και αμέσως ολοκληρώσαμε την διαδικασία της κράτησης! Το αυτοκίνητο πεντακάθαρο και όλα λειτουργούσαν άριστα! Θα ξανα επιλέξω αυτήν την εταιρία σίγουρα στο επόμενο ταξίδι μου στην Σάμο!

KONSTANTINOS VRETTOS - Santorini Port Athinios - 05/05/2016   08:32

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 3/5

ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ , ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Ioannis Ioakeimidis - Syros Port - 30/03/2016   00:48

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Great and friendly service!
Great and friendly service!

ΠΕΛΑΓΙΑ ΠΑΠΟΥΛΙΔΟΥ - Korfu Flughafen - 09/03/2016   10:12

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

ΆΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ-ΕΥΓΕΝΕΙΑ-ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ-ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Βασίλης Μπιρμπουτσάκης - Athen Flughafen - 18/02/2016   21:21

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

OK
OK

Κωνσταντίνος Κουμάντος - Athen Flughafen - 27/10/2015   12:09

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Σχετική καθυστέρηση
Σχετική καθυστέρηση κατά την παραδοση και παραλαβή. Η όλη διαδικασία δεν γίνεται στο Αεροδρόμιο αλλά στις εγκαταστάσεις τους στο Κορωπί με αποτέλεσμα να αργεί κάπως το βανάκι τους με κίνδυνο να χαθεί η πτήση.

PARTHENA FOTAKELI - Samos Flughafen - 17/10/2015   09:56

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

εξαιρετικη
ολα πολυ καλα

Colin Scrimgeour - Chios Port - 30/09/2015   18:09

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Friendly,efficient and honest
No complaints at all with friendly and helpful staff ( a lift to airport was a bonus). Car was fine with a reasonable fuel policy. In addition they weren't bothered by an extra scratch that we picked up when the car was parked

Enrico Galavotti - Skopelos Port - 13/09/2015   18:13

Score 3.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 2/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Respect time
The office at the booking time was closed, and the man arrived almost half an hour late ...

Enrico Galavotti - Skiathos Port - 13/09/2015   18:10

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

The car was very old but worked well
The car vas very old, a little dirty and rather ugly conditions

Maurimiri - Skiathos Port - 10/09/2015   12:24

Score 3.3/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 3/5

essenziale e efficiente
tutto preciso macchina piccola ma in buone condizioni....rapporto qualità prezzo ottimo!!

ΚΛΑΙΡΗ ΚΑΤΣΑΛΙΦΗ - Karpathos Flughafen - 07/09/2015   19:25

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Ολα καλά
Το μόνο που μου προξένησε εντύπωση ήταν ότι η πληρωμή γινόταν μόνο με πιστωτική.

Alex Mattarelli - Rhodos Port - 30/08/2015   18:40

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Good
good

Αντρέας Χαραλάμπους - Athen Flughafen - 28/07/2015   16:04

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 5/5

πολύ καλή
Όπως πιο πάνω

ximenes - Santorini Flughafen - 22/07/2015   14:45

Score 3.0/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 2/5

véhicule plus petit que celui réservé
Voiture trop petite partie rapport aux bagages indiqué au niveau de la capacité du coffre

John Poloyannis - Limnos Flughafen - 17/07/2015   13:14

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Very attentive to any problems we had
The power steering in our car began to play up in the 2nd week we rang Irene and they replaced the car promptly while our car was checked for problems then the following day was returned to us by lunchtime all fixed and ready for our next adventures - with smiles we were very impressed with the service :)

EVANGELIA VALAVANIOTI - Karpathos Flughafen - 15/07/2015   00:08

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Great services
Exceptional service, affordable prices and kind staff

Lino PETRUCCIANI - Ios Port - 12/07/2015   11:47

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

a
a

maria da graça vicente - - 02/07/2015   11:26

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

it was a good experience
nothing to say

Massimo Cattaneo - Kithira Flughafen - 08/06/2015   17:38

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

X
A little bit bungling and latecomer

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΑΡΟΥΧΗΣ - Patras Flughafen Araxos - 05/06/2015   16:36

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Πολυ καλη εταιρεια
Ολα ηταν τελεια πολυ καλο αυτοκινητο. θα σας προτιμησουμε και την επομενη φορα

Stavros Chatzipanagiotou - Santorini Port Athinios - 04/06/2015   12:36

Score 2.7/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 2/5

Basic, good service
Car in minimum condition

OLGA BELLOU - Mykonos Port - 03/06/2015   13:26

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

great deal
g

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ - Santorini Port Athinios - 27/05/2015   12:20

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

πολυ καλο
καλή εμπειρια

MICHAIL KARAGKIOZOGLOU - Kalamata Flughafen - 21/05/2015   13:40

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΡΙΔΗΣ - Samos Flughafen - 13/05/2015   22:52

Score 1.7/5
Hochwertiges Service: 1/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 1/5

Έδωσαν ότι ποιό σαραβαλο ειχαν
Δεν δούλευε το A/C, δεν δούλευαν οι κλειδαριές, είχε χτύπηματα γύρω γύρω, τσιριζε ο ιμάντας, βρώμικο σαλόνι.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Κύριε Τσιρίδη, Ευχαριστούμε που απαντήσατε στο ερωτηματολόγιο μας, βοηθώντας μας να καλυτερεύσουμε τις υπηρεσίες μας με τα σχόλιά σας. Υστερα απο την επικοινωνία που είχαμε με τους συνεργάτες μας στη Σάμο οσον αφορά το παράπονο σας για την κατάσταση του αυτοκινήτου που παραλάβατε, μας ενημέρωσαν το αυτοκίνητο αφού ελέγθηκε από το συνεργείο μας, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα λειτουργικό πρόβλημα. Το ίδιο αυτοκίνητο ενοικιάστηκε και σε άλλον πελάτη, χωρίς κανένα πρόβλημα ή παράπονο. Επίσης μας ενημέρωσαν ότι κατά την δίαρκεια της ενοικίασης σας, ζητήσατε αντικατάσταση / έλεγχο του αυτοκινήτου λόγω του ότι δεν δούλευε το A/C αλλά μιας και δεν παρευρεθήκατε στο ραντεβού με τους συνεργάτες μας στη Σάμο δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να επιδιορθώσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζατε. Παρακαλώ σημείωσε ότι στο voucher σας αναφέρεται ξεκάθαρα ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτου δεν διαθέτει A/C. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - Thessaloniki Flughafen - 12/05/2015   14:46

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

πολύ καλά ήταν όλα
Όλα ήταν πολύ ωραία

cecile racine - Santorini Flughafen - 11/05/2015   09:08

Score 2.7/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 3/5

So so... I didn't get de car I asked and I couldn't have payed bycresir car.
I booked a polo with the girl on the phone, she told me she had to check with the company . I called back she told me that was ok. When I arrive in santorini I was given a panda!!!! That would have been great if I could have payed with my credit card when I gave the car back at the port. The guy told me the terminal didn't work then he didn't know to make it work.... In my mind he just wanted to be payed with cash....

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΚΑΡΤΑΔΟΣ - Thessaloniki Flughafen - 09/05/2015   18:28

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

ΤΕΛΕΙΑ
ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΡΟΤΙΜΗΣΩ

Karl Förderer - Kreta Flughafen Heraklion - 04/05/2015   13:45

Score 3.0/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 2/5
Fahrzeugkondition: 5/5

sowei so gut
Wir hatten einen Gutschein mit kostenlosem zweitem Fahrer, der uns dann voir Ort strikt verweigert wurde. Es ginge nur gegen Berechnung von rund 50.- € extra. Trotz Vorlage und deutlichem Hinweis auf das im Gutschein ausgedruckte wurde uns der kostenlose zweite Fahrer verwehrt. Bei Rückgabe des Autos wurde lange nach dem zu vernbichtenden Kreditkartenformular gesucht, wohl in der Hoffnung, es nachträgliuch einsetzen zu können. Diese beiden Punkte trübten den ansonsten akzeptablen Service sehr.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. - Kreta Flughafen Heraklion - 26/04/2015   19:46

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ
Άριστη συνεργασία με το προσωπικό σας τόσο στην παραλαβή όσο και στην παράδοση του αυτοκινήτου.Παρακαλώ όπως εξετάσετε τις τιμές σας στους μήνες αιχμής Ιούλιο-Αύγουστο έτσι ώστε να γίνουν πιο προσιτές και σε εμάς τους Έλληνες.Δύσκολοι καιροί....το γνωρίζετε....

PANTHEM - Athen Flughafen - 17/04/2015   10:47

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ
ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ 5 ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤ-ΤΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΤΛΗΣ - Athen Flughafen - 08/04/2015   21:12

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Πάρα ποκύ καλή εξυπηρέτηση
Το αυτοκίνητο ποθ μου έδωσαν ήταν πάρα πολύ καλό σε σχέση με τα χρήματα που πλήρωσα

MDThes - Athen Flughafen - 10/03/2015   19:00

Score 3.3/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 2/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Έτσι & έτσι...
όταν γίνεται κράτηση για παραλαβή/παράδοση αυτοκινήτου από/στο αεροδρόμιο σημαίνει ότι η διαδικασία γίνεται ΕΚΕΙ, επί τόπου! Δεν σημαίνει ότι ΨΑΧΝΕΙΣ να βρεις κάποιον, κάπου, που με ένα βαν σε πάει σε μια απόσταση 10χλμ για να παραλάβεις το αυτοκίνητο! Όταν η διαδικασία είναι τέτοια θα πρέπει να υπάρχει μια σχετική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ! Το μόνο καλό στην όλη ιστορία είναι πως μας έδωσαν καλύτερο όχημα από αυτό που περιμέναμε.

Antwortformular Rental Deals
Αγαπητέ Κύριε MDThes,  Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία σας, αλλά θα μας επιτρέψετε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω: 1) Κατά την διάρκεια της αναζήτησης αυτοκινήτου μέσα στο RentalDeals, σε κάθε αποτέλεσμα που σας εμφανίζει, σας ενημερώνει εάν ο συγκεκριμένος συνεργάτης μας έχει Φυσικό σταθμό στο σημείο επιλογής σας ή είναι Meet & Greet σημείο (το οποίο και σημαίνει πως θα σας περιμένει εκεί κάποιος συνεργάτης να σας οδηγήσει στο αυτοκίνητό σας), με μοναδικό γνώμονα να έχετε πλήρη & σαφή εικόνα πρίν την κράτηση σας. 2) Μετά την κράτησή σας, στο Voucher που παραλαμβάνετε παρέχονται πλήρεις πληροφορίες, όπως στο δικό σας έγραφε ότι θα υπάρχει Shuttle bus service στην έξοδο Β5 των αφίξεων. Φιλικά, RentalDeals Customer Service Department

Χρήστος Μουσλής - Thessaloniki Flughafen - 17/12/2014   09:26

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΤΕΛΕΙΑ

Pascal Desseaux - Rhodos Kremasti Area - 25/08/2014   12:33

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Aucun souci
-

Antonio Risorto - Mykonos Port - 20/08/2014   16:32

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Servizio ottimo
Molto apprezzato il fatto che siano venuti a prenderci con l'auto direttamente al porto e che ci hanno poi accompagnato fino all'albergo.

Fausto Iacovetta - Santorini Port Athinios - 29/06/2014   15:08

Score 1.7/5
Hochwertiges Service: 1/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 1/5

not satisfied
In Santorini,at the pick-up of the car,the man of the office told us that the insurance for damns to the car was full,but,at drop out,we must pay 100 euros for a light graze of the bumper.

Nikolaos Argyrakis - Kalamata Flughafen - 16/06/2014   15:07

Score 2.0/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 1/5

Minimal after sale support..
No CD player in use, No technical support on weekend. Fuel 3/8 Full ? ατ receipt of the car. Nobody there to deliver the car.(instruction:¨"If nobody here to welcome, leave the car open and keys at the top of front left wheel" and that I did at least. I don'd know yet if they fond all OK.

Νίκος Παναγιωτόπουλος - Paros Flughafen - 14/06/2014   00:47

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Εξαιρετικά!
Άριστα!

Jenny L - - 09/06/2014   16:35

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

friendly
cars not as promised

ANDREAS - Rhodos Kremasti Area - 21/05/2014   19:55

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Excellent car, good service
The car was excellent. The service was good. The only thing to mention is that we asked for a full tank but we got half empty.

Νικόλας Σκοτίδας - Thessaloniki Flughafen - 17/05/2014   08:20

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Πολυ καλη εξυπηρετηση
Στο επόμενο μου ταξίδι θα ξανά χρησιμοποιήσω την auto union

Αθανάσιος Σαμαράς - Athen Flughafen - 15/05/2014   16:37

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Καμμία
Εξαιρετική επιλογή εταιρείας ,πολύ καλές τιμές καινούργιο αυτοκίνητο.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!

grigorios dimopoulos - Patras Zentrum - 04/05/2014   13:48

Score 2.3/5
Hochwertiges Service: 1/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 1/5

μπορούν Και καλύτερα
Το όχημα βρισκόταν σε άθλια κατάσταση.

DIAMANTIS ATHANASOPOULOS - Kalamata Flughafen - 23/04/2014   18:00

Score 2.7/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 2/5

you get what you pay...
The big pro is the low price. However I dont recomend reserving a car at the Airport since the company does not have an office there. One small misanderstanding of the time of arrival can really escalate in a big delay. Moreover the car was in a relativ bad shape, not visualy, the steering whell was shaky, reflecting a wheel balance problem.

Ευάγγελος Μπιρμπίλης - Kreta Flughafen Chania - 16/03/2014   12:24

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 1/5

ΚΑΛΗ.
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ!

Κωνσταντίνος Παπανικολάου - Chios Zentrum - 14/02/2014   14:05

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

αμεσότητα
α

Αντωνης Κουρουπακης - Athen Flughafen - 13/01/2014   16:41

Score 2.0/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 2/5
Fahrzeugkondition: 2/5

Απογοητευτηκα
Είχα κλήση yaris η παρόμοιο και μου εδωσαν panda καμία σχέση ούτε στα κυβικά ούτε στην ανεση.

TM - Zakynthos Flughafen - 26/09/2013   01:03

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Very good
Very good

Paul - Santorini Flughafen - 17/09/2013   07:48

Score 1.7/5
Hochwertiges Service: 1/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 1/5

Substandard
The car given had a non-operational air-condition and a few minutes after driving, the rear-view mirror (the interior one) started shaking when driving. It later fell on my head while driving, thankfully with no accident. Auto Union requested me to go to their office to have the car changed and a replacement was not immediately available. The second car given was ok.

ANASTASIOS VARZOS - Santorini Port Athinios - 14/09/2013   14:06

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Good place - pricey island
Price

XAVIER LOPEZ TORRENTS - Ios Port - 03/09/2013   01:45

Score 3.0/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Normaly.
The name of company is Jacobs and i need help to meet.

Marco Maini - Athen Flughafen - 15/07/2013   08:41

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Very happy with the service
Except that the GPS we hired was useless

ΣΑΒΒΑΣ ΚΕΣΟΓΛΙΔΗΣ - Kreta Flughafen Heraklion - 30/06/2013   11:46

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Το αυτοκίνητο ήταν άψογο και η τιμή του τέλεια.
Το αυτοκίνητο ήταν σε τέλεια κατάσταση ,σαν καινούργιο.Ο υπεύθυνος της εταιρείας ήταν φιλικός και στην ώρα του ,απλά αγγλος.

Alexandros Apostolides - Thessaloniki Flughafen - 19/06/2013   14:59

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Late in picking us up from airport
Exept the fact that it was late (over 20 minutes) in picking us up from airport all else was well.

WARUM UNS WÄHLEN
100% Geld-Zurück-Garantie

Volle Rückerstattung für Stornierungen bis zu 48 Stunden vor Autovermietung

Keine versteckten Gebühren

Preise sind Endpreise und enthalten die gesetzliche Mehrwertsteuer und lokale Steuern

Schnell, Leicht & Sicher

Vergleichen Sie Preise, Wählen Sie Ihr Auto und buchen Sie in 4 einfachen Schritten

Top Reiseziele Griechenland

top