Mietwagen Auto Union Car Rental

Auto Union Car Rental Hauptsitz

Mietwagen Auto Union Car Rental
Adresse: 7 km. Peanias - Markopoulou Rue
Öffnungszeiten (GMT+2)
Montag: 08:00 - 21:00
Dienstag: 08:00 - 21:00
Mittwoch: 08:00 - 21:00
Donnerstag: 08:00 - 21:00
Freitag: 08:00 - 21:00
Samstag: 11:00 - 18:00
Sonntag: 11:00 - 18:00
Score 4.0/5
Hochwertiges Service 4.0/5
Freundlichkeit des Personals 4.2/5
Fahrzeugkondition 3.9/5

Auto Union Car Rental Kundenreviews

GEORGIOS MICHAILIDIS - Athen Flughafen - 18/01/2022   12:21

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

I regard Rental Deals as the most reliable, affordable and customer-service-oriented website for car rentals in Greece.
I regard Rental Deals as the most reliable, affordable and customer-service-oriented website for car rentals in Greece and I've been using it constantly and exclusively whenever I wanted to rent a car in Greece, during the last couple of years.

RG - Patras Zentrum - 03/01/2022   09:45

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Very good support and flawless procedure.
Everything went smooth from the booking until the return.

Servane Lenoir - Thessaloniki Bahnhof - 08/11/2021   22:55

Score 1.0/5
Hochwertiges Service: 1/5
Freundlichkeit des Personals: 1/5
Fahrzeugkondition: 1/5

very bad
I had to call the road assistance 3 times (good service, very reactive), go to a garage to have the battery changed - which cost me 80 € that I won't have back. The man who came to get the car back was of no help and this renting experience is really bad as far as I am concerned. Never again.

Shachar Dayan - Athen Zentrum - 27/09/2021   13:38

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

A great treatment
Everything was ready on time, the staff was polite even when there was a malfunction

Μιχαλης Βαρδαβουλιας - Mykonos Flughafen - 03/07/2021   07:52

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Πολύ καλή εξυπηρέτηση και πολύ καλό αυτοκίνητο
Πολύ καλή εξυπηρέτηση και πολύ καλό αυτοκίνητο

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΠΤΗΣ - Skopelos Port - 23/06/2021   12:04

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΣΤΟΥΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.

Cornel Huber - Naxos Port - 08/10/2020   12:18

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Gutes Auto und perfekter Service!
Es hat alles unkompliziert und bestens geklappt.

Fabio Pisarra - Naxos Port - 11/09/2020   12:08

Score 1.7/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 1/5
Fahrzeugkondition: 2/5

Poca gentilezza da parte del personale
Nell' auto Mappa di un altra citta

Μαρία Γάζαρη - Milos Port - 13/08/2020   19:32

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Ικανοποιητική στο σύνολο, παρά τα παρακάτω.
Ωραίο αυτοκίνητο, καθαρό σε καλή κατάσταση. Θα ήθελα τη αυτοκίνητο να παραδίδεται με φουλ βενζίνη όπως συνηθίζετε για να μην υπάρχει δυσκολία στον υπολογισμό κατά την παράδοση. Όσο για το ντεπόζιτο τον 700€ που ζητήθηκε ενώ δεν είχα υπογράψει στην σύμβαση κάτι τέτοιο, είναι καταχρηστικό και θα έπρεπε να είστε πιο προσεκτικοί όταν ζητάτε κάτι τέτοιο ενώ όλα τα αυτοκίνητα είναι ασφαλισμένα με μικτή ασφάλεια. Και δεν ξέρω ποιος θα δεχόταν να του κρατήσετε στις μέρες μας ένα τέτοιο ποσό.

Antwortformular Rental Deals
Αγαπητή Κυρία Γάζαρη,Η πληροφορία για την διεύθυνση του σταθμού παραλαβής/παράδοσης του οχήματος είναι διαθέσιμη για τον πελάτη κατα την ώρα της κράτησης έτσι ώστε να γνωρίζει εκ των προτέρων αν τον εξυπηρετεί η τοποθεσία του σταθμού.Σε κάθε περίπτωση όλες οι πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή/παράδοση του οχήματος καθώς οι όροι και η πολιτική της εταιρείας (τις οποίες έχει διαβάσει και αποδεχτεί ο πελάτης) που επιλέγεται για την ενοικίαση αποτυπώνονται στο voucher που αποστέλλεται με την ολοκλήρωση της κράτησης. Το τμήμα κρατήσεων είναι πάντα στην διάθεση του πελάτη για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή συμπληρωματική πληροφορία χρειαστεί ο πελάτης κατα την ώρα της κράτησης Με εκτίμησηRentalDeals Τμήμα Κρατήσεων

Jostein Borgmo - Athen Flughafen - 26/07/2020   20:59

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Go for it!
They are not at the airport, but their shuttle service is fast, always there, and the service you receive when you arrive at their office is extraordinary. I forgot to fill up the car at arrival and commented on the small engine of the vehicle, and as a result, they said, ”ok, you don't have to pay for the gasoline.” A little but unforgettable happy moment.

Gudrun Brandes - Kavala Flughafen - 24/07/2020   22:33

Score 2.3/5
Hochwertiges Service: 1/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Bessere Kommunikation.
Das Fahrzeug wurde bereits am 16.06.20 wieder storniert, da der gebuchte Flug von Eurowings annuliert wurde. Leider wurde das Büro vor Ort nicht informiert. Ich wurde am 02.07.20 von der griechischen Vertretung angerufen ob ich das Auto benötige. Ich bitte um Rückbuchung meiner Anzahlung auf die Visacard.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear sir, Thank you for your feedback. Please note that we can't cancel a reservation without being asked by our client. Since, you hadn't informed us earlier we couldn't know that you wouldn't travel to Kavala. Nevertheless, we contacted you on the day of pickup and cancelled your reservation right away. As regards the refund, you will need to contact the agency through which you booked your car to request it. Kind regards, autoUnion Car Rental

Daniel33 - Naxos Port - 21/07/2020   13:21

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Tres bon service
Vehicule surcassee Prope et faible kilometrage

Fabrizio Giannini - Naxos Port - 19/07/2020   13:17

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Great service and at a good price
Great service and at a good price

IOANNIS PAPALOUKAS - Naxos Port - 15/07/2020   00:09

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Πολύ ευχαριστημένος, καμία δυσκολία
παραλάβαμε το αυτοκίνητο εύκολα, δεν υπήρξε κάποια δέσμευση χρημάτων που ζητάνε άλλες εταιρείες. όλα γρήγορα και εύκολα.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Mykonos Flughafen - 09/07/2020   06:46

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Ολα τελεια
Ειμαστε ευχαριστημένοι για τη ποιότητα των υπηρεσιών σας !

KONSTANTINOS BISTIS - Lesbos Flughafen - 09/03/2020   11:12

Score 1.3/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 1/5
Fahrzeugkondition: 1/5

I’m sure that petrol in the tank was 25% when I got the car instead of 50% and I was asked to pay 15€
Besides the above In general the attitude of the clerk was not friendly.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Thank you so much for the review. Αccording to our representatives in Lesvos and the signed Rental Agreement customer got a vehicle with 4/8 petrol tank and returned it less than 1/4 petrol tank. Besides vehicle was a 2019 model with roughly 16.000 kms. Unfortunately we can not upload those documents at this form but we can email them Please also note after his request and at his own convenience the amount blocked on credit card as a guarantee was 300€ instead of 700€. Best Regards, AutoUnion

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - Athen Flughafen - 15/02/2020   12:21

Score 3.0/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 3/5

αρκετά καλή
Θα ήθελα καλύτερες τιμές σε ολιγόωρες αναζητήσεις

Margeo - Athen Flughafen - 14/01/2020   19:01

Score 3.0/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Θα προτιμούσα να έχω το αυτοκίνητο που διαλέξει και όχι την ισοδύναμη λυση
Έκλεισα ένα Audi Q3 και τελικά παρέλαβα ισοδύναμο BMW X1. Ως αυτοκίνητο μέτριο, τεράστια κατανάλωση, μικρός κινητήρας για το ταξίδι που το χρειαστηκα. Επίσης θα εκτιμούσα να μην είναι το ντεπόζιτο στα 5/8 αλλά γεμάτο όπως συνηθως σε τέτοιες περιπτώσεις όταν παρέλαβα γιατί έπρεπε να το παραδώσω το ίδιο και έφαγα χρόνο χωρίς λόγο στο βενζινάδικο να φτάσω τα 5/8.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Γρίβα, Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας. Σύμφωνα με τους όρους μας, κλείνουμε κατηγορία και όχι συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο που παραλάβατε ανήκει στην κατηγορία που κλείσατε. Επίσης, η πολιτική για την βενζίνη είναι same to same που σημαίνει ότι με την ποσότητα που το παραλαμβάνετε, με την ίδια ποσότητα το επιστρέφετε κιόλας. Ευχαριστούμε πολύ, Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Artemis Kourtesis - Athen Flughafen - 25/12/2019   09:48

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Very good service, friendly staff
Very positive experience! The only issue was that the hyundai Sw that we were given, did not have the boot capacity that we expected.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ - Athen Zentrum - 01/11/2019   18:10

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

very good service new & clean car friendly staff
I used to be with rental car companies for a long time and I know very well what customer needs.I am satisfied in everthing I delivered.congratulations!

HELENE DURANT - Athen Zentrum - 31/10/2019   19:11

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

SUPER
Réservation faite simplement et confirmée rapidement. Parfait avec Auto Union, le personnel souriant et disponible, voiture très prope

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΚΛΗΣ - Lesbos Flughafen - 20/09/2019   08:56

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Οι υπάλληλοι ήταν πολύ φιλικοί και εξυπηρετικοί, δεδομένου ότι πήγαινα για πρώτη φορά στο νησί.
με βοήθησαν και μου είπαν στοιχεία που έπρεπε να γνωρίζω και να προσέξω για την υπόθεσή μου στο νησί.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Σας ευχαριστούμε πολύ.Προτεραιότητά μας είναι η, κατά το δυνατόν, καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.Θα χαρούμε να σας ξαναδούμε

Sabine Schulz - Naxos Port - 18/09/2019   07:35

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

In der Hochsaison etwas flexibler werden
Die Öffnungszeiten besser anpassen und bei Verspätungen flexibler reagieren, ansonsten war alles gut. Das Auto ist sehr gepflegt und in einem sehr guten Zustand, der Mitarbeiter absolut höflich, freundlich und bei mir super pünktlich.

Thorsten Müller - Kos Flughafen - 17/09/2019   12:44

Score 1.3/5
Hochwertiges Service: 1/5
Freundlichkeit des Personals: 2/5
Fahrzeugkondition: 1/5

Einfach ungenügend
Laut Reservierungsbestätigung war ein zusätzlicher Fahrer gratis, jedoch wurde uns dieser vor Ort als zusätzliche Leistung gegen Zahlung für einen zweiten Fahrer angedroht. Außerdem wurden wir deutlich vor Abgabetermin kontaktiert das Fahrzeug zur Abholung freizugeben, welches als nicht kundenfreundlich empfunden wurde.

Antwortformular Auto Union Car Rental
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΣ...ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΟΥΣΕ....ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 6 ΜΗΝΩΝ?ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟ,ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ.

Alain BARBIER - Santorini Port Athinios - 11/09/2019   12:37

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Problème de taille de voiture avec beaucoup d'attente au port de Santorin pour changer de voiture avec un surcoût de 30 Euros.
Voiture trop petite pour nos bagages avec 4 personnes (Fiat Panda prévu pas dispo et proposition d'une voiture beaucoup plus petite) . Nous avons été obligé de changer de voiture, il m'ont proposé une Toyota Yaris moyennant 30 Euros de plus payé en cash. Après, la voiture était très bien et restitution rapide dans leur agence et transport à l'Aéroport avec une navette. Manque de précision au départ sur le volume de la voiture.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ - Paros Flughafen - 08/09/2019   12:15

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΠΑΛΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 5ΕΤΙΑΣ ΣΆΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Michel Roberge - Korfu Port - 07/09/2019   12:55

Score 2.0/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 2/5
Fahrzeugkondition: 2/5

Not bad - not great!
We had a problem as we returned the car. They found a damage on the back bumper for which, as far as I know, we were not responsible. Even though we had a full damage insurance we had to pay for it. As I came back I took contact with Rental Deals and they solved the problem in less than 24 hours and I received the money back on my credit card. I would not say that AutoUnion offered a bad service but let say somehow impersonal. I must admit that the Meet and Greet service was top!

ANDREAS ANDRIOPOULOS - Limnos Flughafen - 02/09/2019   14:36

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Δεν καταλαβαίνω την ερωτηση
.

ALBERTO MARCUCCI - Santorini Port Athinios - 30/08/2019   09:57

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

tutto ok
servizio ottimo

Antwortformular Auto Union Car Rental
Thank you very much for your review! Hope to meet your expectations again if we meet once again!

IS - Patmos Port Skala - 28/08/2019   17:50

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Όλα μια χαρά!
Γρήγορη κράτηση, αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση!

Ιωάννης Γλυνός - Limnos Flughafen - 27/08/2019   16:53

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Γλυνέ, Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το feedback. Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Süleyman Ahmet Kerimol - Samos Port Karlovasi - 27/08/2019   11:14

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Firstly thank you for you attention. I really pleased. Your workers were really kind and companionable. Thank you so much again ????
Your company does its job professionally and also workers are so kind when we receive the car and told us almost every information about car. So we are satisfied.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Mr Kerimol, Thank you very much for your feedback. We are very pleased that you enjoyed our services. It is very useful to know our customers' preferences and their experiences with our company so that we can adapt and provide the best of our service. We hope we can serve you again in one of our stations. Respectfully, autoUnion Car Rental

Charalambos Galatis - Paros Flughafen - 27/08/2019   07:53

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Πολύ ευχαριστημένος.
Τέλια

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Γαλάτη, Ευχαριστούμε πολύ για το feedback. Χαιρόμαστε που μείνατε ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας. Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ - Ikaria Flughafen - 26/08/2019   11:51

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

άψογη εξυπηρέτηση και παροχή ασφαλούς αυτοκίνητου
το προσωπικό φιλικό και άκρως εξυπηρετικό, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στην συνεννόηση σχετικά με την παραλαβή και την παράδοση του αυτοκινήτου. Το σημαντικότερο είναι οτι το αυτοκίνητο ήταν καινούργιο και παρόλα αυτά η τιμή ενοικίασης του ήταν στα πλαίσια που κινείται η αγορά. Έχοντας συνηθίσει δυστυχώς η ενοικίαση αυτοκινήτων στα νησιά να αφορά παλιά οχήματα χωρίς servise και καθαρισμό, ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη η παροχή αυτοκινήτου απο την συγκεκριμένη εταιρεία.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητή κα Γεωργιάδου, Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το feedback. Χαιρόμαστε πολύ που μείνατε ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες μας. Ελπίζουμε ειλικρινά να έχουμε τη χαρά να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΙΑΒΑΤΗΣ - Ikaria Flughafen - 24/08/2019   12:06

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

.....
....

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Διαβάτη, Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το feedback. Ελπίζουμε να μείνατε αρκετά ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας. Με εκτίμηση, autoUnion Car rental

Francesco - Igoumenitsa Port - 22/08/2019   12:54

Score 3.0/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Ottima
Perfetto

Αθανάσιος Κρέτσης - Ikaria Evdilos Hafen - 15/08/2019   17:24

Score 1.0/5
Hochwertiges Service: 1/5
Freundlichkeit des Personals: 1/5
Fahrzeugkondition: 1/5

Απαράδεκτοι
Πανάκριβη υπηρεσία. Μας χρέωσαν την μεταφορά από το ένα λιμάνι στο άλλο 50 ευρώ. Ενώ άλλες υπηρεσίες δεν χρεώνουν τίποτα. Πολύ ακριβή τιμή ανά ημέρα 85 ευρω. Με λίγα λόγια δώσαμε 175 ευρώ για μια μέρα. Μέσα σε αυτά ήταν και μια προκαταβολή 60 ευρώ για 4 βραδιά που χαμε κλείσαμε και εντέλει τα ακύρωσαμε και κρατήσαμε μόνο ένα.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Κρέτση, Όλες οι παραδόσεις στα λιμάνια χρεώνονται επιπλέον 24,80€ /υπηρεσία. Καθώς ζητήσατε να παραλάβετε το αμάξι στον Εύδηλο χρεωθήκατε το delivery όπως αναφέρεται και στο voucher σας. Σχετικά με την τιμή της ενοικίασης, σημειώστε ότι ο Αύγουστος είναι η περίοδος αυξημένης ζήτησης και λόγω χαμηλής διαθεσιμότητας οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα, ειδικά σε κρατήσεις τελευταίας στιγμής. Η τιμή που πληρώσατε ήταν αυτή που κλείσατε όταν κάνατε κράτηση. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Αφροδίτη Φωή - Limnos Flughafen - 14/08/2019   11:22

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Είμαι πλήρως ικανοποιημένη με τις υπηρεσίες προσωπικού.Φιλικοι,ευγενικοί και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν! Ελισάβετ σ'ευχαριστω πολύ για όλα!
.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητοί κα Φωή, Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το feedback. Είναι ευχαρίστησή μας να μαθαίνουμε τις προτιμήσεις των πελατών μας και πόσο ικανοποιημένοι έμειναν για να μπορούμε κι εμείς να βελτιώνουμε πάντα τις υπηρεσίες μας. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

ΓΙΑΝΝΗΣ Χ. - Korfu Flughafen - 13/08/2019   13:44

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Ευχαριστημένος, value for money
Hknbjnbjuuhhh

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Χατζάρα, Σας ευχαριστούμε για το feedback. Χαιρόμαστε που μείνατε ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας. Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας και να βελτιώσουμε κι άλλο την ήδη καλή εντύπωση που έχετε σχηματίσει. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Στέλλα - Ikaria Flughafen - 13/08/2019   10:12

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Πολύ καλή εξυπηρέτηση
Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα οσον αφορά τη διαδικασία της κράτησης και της παραλαβής-παράδοσης του αυτοκινήτου

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητή κα Αλεξανδρή, Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το feedback. Χαιρόμαστε πολύ που μείνατε ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες μας. Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας. Με εκτίμηση, autoUnion Car rental

ΘΑΛΕΙΑ ΤΖΙΡΤΖΙΡΑ - Ikaria Flughafen - 05/08/2019   09:33

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Εξυπηρέτηση άνεσή
Εξυπηρέτηση άμεσα το αυτοκίνητο αξιόπιστο ,άνετο στην οδήγηση για την τιμή την μικρή αναζήτηση και σύγκριση που έκανα ήταν η πιο συμφέρουσα

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητή κα Τζίρτζιρα, Ευχαριστούμε για το feedback. Είναι χαρά μας να λαμβάνουμε τα σχόλια των πελατών μας έτσι ώστε να βελτιωνόμαστε και να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Lorenzo Puliti - Alonnisos Port - 28/07/2019   13:20

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Cordialità e gentilezza
Se torniamo ad Alonissos sicuramente riprenoteremo con voi

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Mr Puliti, Thank you very much for your kind feedback. We are happy to know our customers' preferences so that we can adapt and provide the best of our service. Respectfully, autoUnion Car Rental

KΩνσταντινοσ Τσαφας - Santorini Flughafen - 28/07/2019   00:09

Score 1.7/5
Hochwertiges Service: 1/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 1/5

Το αυτοκίνητο δεν ηταν σε καλή κατάσταση, λάστιχα ήταν φθαρμένα ο κλιματισμός λειτουργούσε αλλά δεν έβγαζε κρυο αέρα

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Τσάφα, Σύμφωνα με τον σταθμό, παραλάβατε ένα Citroen C1 πλήρως λειτουργικό. Καθ'όλη την διάρκεια της ενοικίασης δεν έγινε κανένα παράπονο από πλευράς σας για το όχημα. Όταν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με το αυτοκίνητο ζητάμε πάντα απ'τους πελάτες να μας ενημερώνουν άμεσα για να προβούμε σε αντικατάσταση. Όσον αφορά τα ελαστικά, δεν φεύγει αυτοκίνητο από σταθμό χωρίς να έχει ελεγχθεί. Η ασφάλεια των επιβατών αποτελεί μέγιστη προτεραιότητά μας. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Willem Verheij - Kalamata Flughafen - 23/07/2019   16:12

Score 3.0/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Friendly and quick service in cases of trouble.
1 bus had problems with the window and the bus of replacement had problems with adblue additional liquid and tire pression.

Γαβριηλ Ταυριδης - Patmos Port Skala - 23/07/2019   08:32

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

n/a
n/a

Fabrizio Stornelli - Skopelos Port - 19/07/2019   15:29

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Ottimo servizio
La macchina era pronta come da prenotazione, durante l'uso non ho avuto nessun problema

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Mr Stornelli, Thank you very much for your feedback. We are happy to know our customers' preferences so we can adapt and provide the best of our service. This is our ultimate goal. Respectfully, autoUnion Car Rental

Stella Kakavouli - Preveza Flughafen Aktion - 17/07/2019   11:52

Score 3.0/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Personnel just ok, car less than ok
I rent a small fiat panda, the insurance paperwork in the car referred to a huyndai!!! The odometer of the car showed 30k Km, however the car was way too old. I am sure the odometer was “worked up”.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Ms Kakavouli, Thank you for your feedback but those are serious accusations based only on your speculations. Kindly note that the specific model operates only 4-5 months per year so the km couldn't be too many. That is why the car had only 30.000km upon collection. Furthermore kindly note that the car isn't way too old, it is almost 3+ years-old. With regards, autoUnion Car Rental

Antwortformular Rental Deals
Dear Mrs Kakavouli, Thank you for your time to evaluate the services provided by RentalDeals website and Supplier as well. Be sure that the purpose of this appraisal form is exactly this.We, as well as our partners, give attention to customer's experience and level of service provided by their network.  As according to our records,  this is the only rental you have booked through us, we would be glad to let us know at which car rental company/ies you are referring to.At your dispsosalRentalDeals Customer Service Dept

Αναστάσιος Βλάχος - Limnos Flughafen - 17/07/2019   09:47

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Ολα πηγαν πολυ καλα
Πολυ καλη εξυπηρέτηση

Elisavet - Kefalonia Flughafen - 14/07/2019   00:13

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Very positiv experience
Very positiv experience

Angela Benvenuti - Naxos Port - 08/07/2019   23:19

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Good
Very good service and reliability..the car was new and clean, the Union car staff was very patient.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Thank you very much for your review. We are always at your disposal. Stelios Artsanos Reservations Department

Konstantinos Toskitsis - Skiathos Flughafen - 08/07/2019   00:03

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

PERFEKT!
Alles Super gerne wieder!!!

Antwortformular Auto Union Car Rental
Thank you very much for giving us the opportunity to serve you. We will be glad to see you again. Nina Mastoraki

Marialetizia - Paros Port - 07/07/2019   12:17

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Molto buono
Ci siamo trovati molto bene! Grazie

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΖΕΡΔΕ - Naxos Port - 04/07/2019   08:25

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣ
ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ

Antwortformular Auto Union Car Rental
Ευχαριστούμε πολύ για την αξιολόγηση σας. Παραμένουμε πάντα στην διάθεση σας. Στέλιος Αρτσάνος Τμήμα Κρατήσεων

Daniel Florea - Kreta Flughafen Chania - 03/07/2019   10:48

Score 2.7/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 2/5

god
on arrival at the airport I was not expecting anyone. it took about 15 minutes for someone from Auto Union to come in (family with 3 children ...). when he received the car, he had a rusty rubber. the problem was solved quite quickly 15-20 min, but I left without the spare wheel, was then brought to the hotel. when I handed the car, I waited for about 20 minutes, there was no one in the office :)

Ευαγγελία Γκαγκα - Kavala Flughafen - 30/06/2019   12:24

Score 2.3/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 2/5

-
Χαίρετε, δυστυχώς δεν υπήρχε κράτησή στο όνομα μού όταν έφτασα στο αεροδρόμιο τής Καβάλας. Ούτε υπάρχει ενα Auto Union περίπτερο στο αεροδρόμιο. Κανένας δεν είχε ιδέα ποιά είναι αυτή η εταιρεία ή ποιά είναι η κράτηση μου παρόλο που πληρώσαμε το ζητούμενο ποσόν απο περίπου 25€ για την βεβαίωση της κράτησής. Τελικά έπρεπε να πάρω τον γιό μου στην Γερμανία τηλέφωνο για να με βοηθήσει με αυτήν την μυστηριώδη κράτηση και ευτυχώς υπήρχε η avance car στο αεροδρόμιο και μπόρεσε να με εξυπηρετήσει.

Antwortformular Rental Deals
Αγαπητή Κυρία,Λυπούμεθα για το περιστατικό το οποίο οφείλετε σε εσωσυστημικό τεχνικό πρόβλημα της εταιρείας ενοικιάσεων που θα σας εξυπηρετούσε. Θα θέλαμε να είχαμε ενημερωθεί όμως την ώρα εκείνη καθώς η επίλυση του θέματος θα ήταν υπόθεση λίγων λεπτών. Αναφορικά με την επισήμανσή σας στο ότι δεν υπήρχε γραφείο στο Αεροδρόμιο, αυτό είναι φυσικό καθώς ο συγκεκριμένος συνεργάτης είναι (Meet & Greet) όπως αναφέρεται και στο voucher που παραλάβατε. Τώρα όσον αφορά το αν γνώριζαν την εταιρεία, αυτό είναι αδύνατο καθώς η συγκεκριμένη διαθέτει Πανελλαδικό δίκτυο. Σε κάθε περίπτωση, μιας και η εξυπηρέτηση δεν ήταν αυτή που το RentalDeals εξασφαλίζει για τους πελάτους του, ασχέτως αν δεν ήταν δικό μας το λάθος, η προκαταβολή της κράτησης θα σας επιστραφεί.  Θα επικοινωνήσει μαζί σας και το Customer Service Με εκτίμησηRentalDeals Team

Denis Lespérance - Santorini Port Athinios - 24/06/2019   20:05

Score 3.0/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Très bien
Très satisfait

Stefano Campanile - Ikaria Evdilos Hafen - 23/06/2019   21:40

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Competitivi
Prezzo più basso per avere stessi servizi di altri operatori

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Mr Campanile, Thank you for your feedback. It is important to know our client's preferences and their opinion about our services in order to be able to improve them. This is our ultimate goal. Best regards, autoUnion Car Rental

Andreas Heitzer - Santorini Flughafen - 22/06/2019   12:02

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Good
Good deal

Silvia Frey - Thassos Port - 21/06/2019   12:57

Score 2.3/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 1/5
Fahrzeugkondition: 1/5

Unfähige, unfreundliche Agenturleiterin
Bei der Übergabe war das Auto in Ordnung und auch die Anweisungen eines Mitarbeiters der Auto Union freundlich und hilfreich. Nicht in Ordnung war das Benehmen der Besitzerin Frau E. Niti. Ich hatte nicht gewusst, dass mir nach Bezahlung der Automiete noch 700.- Euro Kaution auf der Kreditkarte blockiert werden für ev. Schäden. Frau Niti machte uns das in unfreundlichster Weise klar. Zudem verbot Sie uns den Wochenmarkt in Prinos zu besuchen weil dort viel Verkehr und wenig Parkplätze habe!!

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Mrs Frey, Thank you for your feedback. Kindly be informed that the deposit amount of 700€ is necessary to proceed with the car rental. This is the guarantee for the car. After your return, the bank proceeds with the refund of this amount. As regards the open market, our colleague explained that there is not enough space for parking and the traffic fines are approximately 80€. They were trying to protect you from collecting a fine ticket from the police. Respectfully, autoUnion Car Rental

Claudio Lugato - Santorini Port Athinios - 20/06/2019   09:59

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Ottimo
Ottimo noleggio auto valida anche meglio di quanto visto online (l'unico aspetto da migliorare informare che vi un sovrapprezzo per ottenerla in paese perché l'agenzia si trova ad alcuni chilometri). Comunque nel complesso sono più che soddisfatto del servizio offerto.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Mr. Lugato, Thank you very much for your kind words. We are very happy that you were satisfied with our company. We put all our effort in order to provide the best service possible and meet any customer's needs. We remain always at your disposal and we are looking forward to seeing you again.

Mike - Rhodos Flughafen - 18/06/2019   10:16

Score 1.7/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 1/5
Fahrzeugkondition: 2/5

Rude Staff
it was such a rude and unfriendly staff. they wanted to give us a car with one of the front lights broken. they finally changed after my request. when I recommended them that it's better to have the fuel tank full, so the next person knows how to return it, the guy was very rude. the girl who serviced us she wasn't the most friendly, they refused to give us access to the toilet even if we were waiting for 30min. I wouldn't recommend it.

Panagiotis Metaxas - Athen Flughafen - 11/06/2019   15:54

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Exactly as I was hoping their service to be. I will rent again from them.
Exactly as I was hoping their service to be. I will rent again from them.

Maria Economou - Athen Flughafen - 28/05/2019   16:53

Score 1.3/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 1/5
Fahrzeugkondition: 1/5

Δεν ήταν ευγενικοί και δεν παρέδοσαν το αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο.
Ενώ διευκρινήσαμε πως θέλαμε να το παραλάβαμε ακριβώς έξω από το αεροδρόμιο, έπρεπε να μας πάρει ένα βαν και να μας πάει σχετικά μακριά να παραλάβουμε το αυτοκίνητο και αυτο μας δυσαρέστησε καθώς άλλαξε το πρόγραμμα μας και βρεθήκαμε σε δυσκολία δεδομένου πως παραλαμβάναμε και ένα άλλο το οποιο μας παρεδόθηκε στο αεροδρομιο. Επίσης, οι άνθρωποι δεν ήταν ευγενικοί! Ο οδηγός του βαν ήταν με νεύρα και ύφος, καθόλου φιλικός και καθόλου ευγενικός!

Antwortformular Rental Deals
Αγαπητή Κυρία Οικονόμου,Κατα την προφορική και έγγραφη επικοινωνία μας, σας είχε επισημανθεί ότι η καλύτερη δυνατή προσφορά που επιθυμούσατε αφορούσε συνεργάτη με υπηρεσία μεταφοράς του πελάτη στις εγκαταστάσεις του προκειμένου να παραλάβετε το όχημα.Λυπούμαστε για την σύντομη ταλαιπωρία σας ενώ θα παραμένουμε στη διάθεσή σας προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε, όπως ήδη γνωρίζετε,  στην επόμενη ενοικίασή σαςΜε εκτίμηση RentalDeals Reservations Department

Διονυσία Παπαχαραλάμπους - Milos Flughafen - 27/05/2019   09:11

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

ΟΛΑ ΚΑΛΑ
ΟΛΑ ΜΙΑ

KON ALEXIOU - Milos Flughafen - 13/05/2019   18:01

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

επαγγελματική συμπεριφορά
πολύ καλή αντιμετώπιση από την υπάλληλο σας που με υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο και αντιμετώπισε με άψογο τρόπο τη δυσαρέσκεια μου για τ αυτοκίνητο το οποίο είχα νοικιάσει με άμεση αντικαταστασή του

Martin So - Samos Flughafen - 03/05/2019   12:36

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Easy come - easy go!
Like we would expect.

Χρήστος Παπαδόπουλος - Naxos Flughafen - 02/05/2019   21:14

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Εξαιρετική εμπειρία
Σχεδόν ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο, πολύ φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι δεν υπήρχε δυνατότητα πληρωμής με κάρτα.

MIROSLAW STRUK - Kefalonia Port Sami - 01/05/2019   09:22

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

X
X

Louis-Michel Tarenta - Santorini Port Athinios - 24/04/2019   12:18

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Conforme à mes attentes
Facile et pratique.

Hanno Wijsman - Kreta Flughafen Heraklion - 21/04/2019   17:14

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Great service ; good car for good price.
Just a small remark : a Toyota Corolla is a very low car, which is not so handy on the Cretan roads where one encounters quite a lot of stones.

STAVROS FASSARIS - Athen Flughafen - 16/04/2019   12:12

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Slow on Pick up and drop of services
Upon arrival we had to wait for about 25 minutes for the shuttle bus to arrive, as there was only 1 available driver and was on another ride. this is not convenient considering that we had 2 kids with us and there is not sufficient waiting area around to avoid the cold/windy weather.

Διονυσία Παπαχαραλάμπους - Mykonos Flughafen - 08/04/2019   15:35

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

ΑΨΟΓΗ, ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Τα παιδια ηταν στην ωρα τους, πολυ φιλικοι και εξυπηρετικοι, μου καλυψαν ολες τις αποριες. Το αμαξι πεντακαθαρο και σε αψογη κατασταση

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ - Athen Flughafen - 28/03/2019   22:12

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

VERY HAPPY FOR THE SERVICE
VERY HAPPY FOR THE SERVICE

Effrosyni Fengerou - Athen Flughafen - 08/01/2019   18:07

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Άψογη εξυπηρέτηση
Πολυ ευγενικό προσωπικό

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητή κα Φεγγερού, Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το feedback. Χαιρόμαστε πολύ που μείνατε ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες μας. Eίναι σημαντικό για εμάς να μαθαίνουμε τις προτιμήσεις των πελατών μας ουτως ώστε να βελτιωνόμαστε και να παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Ilias Antonakakis - Thessaloniki Flughafen - 24/11/2018   00:08

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Super
Super

Enrico Amici - Kreta Flughafen Heraklion - 04/10/2018   19:06

Score 1.7/5
Hochwertiges Service: 1/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 1/5

Friendly staff very poor car conditions!! (Such cars should not be rented out!!!!)
Instead of a Panda I have been given a KIA Picanto. As normally happens the hand over process was very quick and only later on I realized that the car was in a miserable condition. The clutch did not work properly, the hand break wasn't holding firmly and I had to leave the gear on when I parked the vehicle. The luggage compartment cover was loose due to a broken suspension lanyard and would make noise during the driving process. Negative experience and so I will not use your service again!!

MAURICE LE MOUNIER - Santorini Port Athinios - 29/09/2018   15:24

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Parfait
Très sérieux, très honnêtes . Lorsque nous avons restitué la voiture, J'ai oublie mon appareil photos dans la voiture il sont venus me le rapporter à l'aeroport, alors que je ne m'en était encore pas aperçu ...c'était la bonne surprise ouf!! et encore un grand merci

Paul Popplestone - Preveza Flughafen Aktion - 25/09/2018   14:11

Score 3.3/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Good quality clean car
The car was perfect, exactly as per the specification requested. Unfortunately the Auto Union representatives were not at the airport when we arrived. After waiting 10mins, I then realised the only Auto Union telephone number on the documents was for their head office in Athens, not the local office in Preveza. By the time I called Athens and they in turn called the local office & called me back, the rep had turned up.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Santorini Flughafen - 20/09/2018   17:46

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Εξαιρετικά ολα
????

Alexander Stein - Mykonos Port - 06/09/2018   14:29

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Alles wie erwartet.Danke!
Super gelaufen alles. Wir würden jederzeit wieder bei euch buchen!

Fabrizio Giannini - Naxos Zentrum - 04/09/2018   16:00

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Good service, but a little few agency data. No e-mail only phone.
Good service after all but it can be improved

STEFANO DE VIVO - Alonnisos Port - 04/09/2018   11:28

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

A friendly and relyable service
.

roberto muraro - Karpathos Flughafen - 02/09/2018   13:08

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

tutto ok
auto pulita e a posto, tempi rapidi consegna-riconsegna (non ottimale gestione benzina per oggettiva difficoltà nel riportare stesso livello carburante, sarebbe meglio sempre condizione pieno /pieno, altrimenti puo' capitare di riconsegnare con livello superiore di benzina e perdere soldi, anche parecchi ..).

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΧΑΤΖΗΠΡΟΚΟΠΙΟΥ - Skiathos Zentrum - 19/08/2018   20:40

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ
ΘΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΧΑΤΖΗΠΡΟΚΟΠΙΟΥ - Skiathos Zentrum - 19/08/2018   20:38

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ
ΘΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ

massimo bordin - Naxos Flughafen - 19/08/2018   13:45

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Serieta
Cordiali, efficienti, disponibili, uno staff pronto e capace. GRAZIE

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Mr Bordin, Thank you very much for your kind feedback. We are more than glad that you enjoyed our services. We hope to serve you again at one of our stations. Respectfully, autoUnion

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΩΙΔΗΣ - Ikaria Flughafen - 18/08/2018   11:44

Score 1.7/5
Hochwertiges Service: 1/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 1/5

απαράδεκτη! σκέτη ταλαιπωρία
Από τις 7:30 που έφτασα παρέλαβα αμαξι στις 12:15 και ηταν ελαττωματικό! Η κοροϊδία ηταν απίστευτη!

Antwortformular Auto Union Car Rental
Κε Θωϊδη, Ευχαριστούμε για την κριτική σας. Η παραλαβή σας ήταν προγραμματισμένη για τις 9 το πρωί. Λόγω κολλήματος που προέκυψε με το προγραμματισμένο αυτοκίνητο, η παραλαβή καθυστέρησε αρκετά. Ωστόσο, λόγω αυτού κι επειδή κατανοούμε την αναστάτωση που σας προκαλέσαμε ο συνάδελφος από την Ικαρία, αφαίρεσε ένα ποσό από το συνολικό της κράτησης. Σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου, δεν μας ενημερώσατε κατά την διαμονή σας εκεί για να σας το αντικαταστήσουμε. Με εκτίμηση, autoUnion

Marco Ruzzetta - Santorini Flughafen - 17/08/2018   23:53

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Servizio efficiente e professionale
Sia Union che advance lo consiglierei ad amici sicuramente

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Mr Ruzzetta, Thank you very much for your very kind feedback. We are very pleased to know that you were satisfied with our services. We hope that we can have the chance to serve you again at one of our stations. Respectfully, autoUnion Car Rental

Oxi - Ikaria Flughafen - 12/08/2018   13:34

Score 2.0/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 2/5
Fahrzeugkondition: 2/5

Oxi
Oxi

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΕΠΙΔΗΣ - Ikaria Flughafen - 12/08/2018   01:31

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Απαραίτητη η ανανέωση του στόλου. Η φανερή φθορά των αυτοκινήτων δημιουργεί αμφιβολίες για την ασφάλειά τους.
Το κλιματιστικό δεν λειτουργούσε. Έγινε άμεση αντικατάσταση του αυτοκινήτου. Στο 2ο αυτοκίνητο η πόρτα του συνοδηγού δεν έκλεινε με το κεντρικό κλείδωμα. Ούτε με τη δική της κλειδαριά. Η λάμπα του σαλονιού δεν λειτουργούσε.

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΔΕΤΖΩΡΤΖΗ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ - Ikaria Flughafen - 05/08/2018   19:56

Score 2.3/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 2/5

Εξαιρετικά κακή συντήρηση του αυτοκινήτου
Ενοικίασα ένα Hyundai i20, με αρ. κυκλ. ΙΡΑ 3744. Από την 1η στιγμή αντιλήφθηκα ότι ήταν σε πολύ κακή κατάσταση: εξαιρετικά προβληματικό κιβώτιο ταχυτήτων, προβληματική εξάτμιση (ακουγόταν σε κάθε ανωμαλία του εδάφους), εξίσου προβληματική στροφή των τροχών δεξιά (εν ώρα οδήγησης ή παρκαρίσματος), αμετακίνητη βελόνα δείκτη βενζίνης. Δεν σχολιάζω τους κατεστραμμένους υαλοκαθαριστήρες (ιδίως του οδηγού) για να μην επεκταθώ. Σε μια Ικαρία με τόσες μακρινές διαδρομές, οδήγησα 7 ημέρες με αγωνία!..

Δημήτριος Ιωαννίδης - Ikaria Flughafen - 03/08/2018   00:36

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Πολύ καλή εξυπηρέτηση.
Καλή συνεργασία και απο τίς δύο εταιρίες ενοικίασης. Το αυτοκίνητο ήταν σε καλή κατάσταση και το προσωπικό εξυπηρετικό. Μείναμε ευχαριστημένοι.

milena ripellino - Karpathos Flughafen - 21/07/2018   09:29

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

really perfect
everything was perfect type of car quality of service friendliness

ΖΗΣΗΣ - Ikaria Flughafen - 20/07/2018   20:13

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Ευχάριστη εμπειρία
!

Λίνα - Ikaria Flughafen - 19/07/2018   12:49

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Εξυπηρετικοί
Τυπικοί κατα την ώρα παραλαβης τη πρώτη μερα, απλα υπήρξε μια καθυστέρηση κατα την ώρα παράδοσης. Τ Αμάξι πολύ καλοδιατηρημένο, προσεγμένο,καθαρό και οικονομικό απο άποψη βενζίνης! Το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό και ευγενικό!

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητή κα Λίνα, Σας ευχαριστούμε πολύ που αφιερώσατε λίγο χρόνο να μας αφήσετε τα σχόλιά σας. Χαιρόμαστε πολύ που μείνατε ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες μας. Ελπίζουμε να έχουμε την χαρά να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

elisabeth verbeeck - Thessaloniki Flughafen - 16/07/2018   21:37

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Perfect
No remarks

Gabriele Jung - Rhodos Flughafen - 14/07/2018   00:26

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Leider am Flughafen bzw vorab hinweis das rentaldedls von autounio vertreten wird. Das ich unnötige sucherei nach Firma und ansprechpartner
Über 30 min suche am Flughafen nach rektal Deal und den schuttlebus. Zufällig Dame gefunden die aber von autounion kam hier hätte info im vorfeld erfolgem müssen damit klar ist wie es abläuft

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Mr Jung, Thank you very much for your feedback! Have a lovely afternoon, autoUnion Car Rental

STENO DRI - Alonnisos Port - 07/07/2018   12:10

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Grazie
Semplicità e cortesia

ΑΛΕΞΙΑ ΠΕΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - Mykonos Flughafen - 05/07/2018   20:21

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Όλα σουπερ
Όλα καλα

Petros Skepastianos - Skiathos Port - 05/07/2018   06:15

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Αξιόπιστη συνεννοησημη σοβαρή
Όλα οκ

ava - Kos Flughafen - 26/06/2018   13:04

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Μπράβο σας!
Εξαιρετικές υπηρεσίες, φιλικό προσωπικό, αξιοπιστία και ευκολία στη χρήση. Πολύ καλές τιμές :)

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητή κα Άβα, Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που αφιερώσατε λίγο χρόνο για να αφήσετε τα σχόλιά σας. Χαιρόμαστε που μείνατε ικανοποιημένη από την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Θα ήταν χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Ιωάννης Πρέπης - Skiathos Port - 22/06/2018   23:14

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Σκιαθος
Πολύ ακριβά η μία μέρα στην σκιαθο

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητέ Κε Πρέπη, Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας να μας αφήσετε τα σχόλια σας. Σχετικά με το θέμα των τιμών, δυστυχώς τα μονοήμερα είναι πιο ακριβά σχεδόν πάντα. Ελπίζουμε ωστόσο οι υπηρεσίες μας να σας άφησαν ικανοποιημένο. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΥ - Samos Flughafen - 04/06/2018   11:51

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Σιγουρα θα σας επελεγα ξανά!!!!
Ηταν όλα τέλεια!!!

SONIA RIGHETTI - Athen Flughafen - 31/05/2018   15:46

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

SERIETA' E DISPONIBILITA'
SIAMO STATI ACCOLTI CON GRANDE CORTESIA E NONOSTANTE CI FOSSERO STATI DEI PROBLEMI CON LA PRENOTAZIONE, IL PERSONALE HA RISOLTO IL TUTTO CON VELOCITA' SENZA CREARE NESSUN MINIMO PROBLEMA. NELLA CONSEGNA DELL'AUTO MI E' STATO ADDIRITTURA CONSIGLIATO DI FOTOGRAFARE PURE LA MACCHINA PER TUTELARMI DA QUALSIASI PROBLEMA CI POTESSERE ESSERE STATO .

Sotirios Drosopoulos - Kalamata Flughafen - 15/05/2018   21:31

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Good!
.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Mr Drosopoulos, Thank you for taking time to give us your feedback. We are glad that you enjoyed our services. We hope to see you again in one of our stations. Kind regards, AutoUnion Car Rental

Enrico Amici - Milos Flughafen - 09/05/2018   20:32

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Fast and reliable service.
The staff have taken care of me in a friendly and professional way.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Mr Amici, Thank you very much for your feedback. We are very pleased to hear that you were satisfied with our services. It is really important to us to receive our client's feedback so that we can improve and maximize the quality of our service. We hope to see you again in one of our stations. Best regards, AutoUnion Customer service

Dimitrios Boskoupsiou - Thessaloniki Flughafen - 05/01/2018   16:52

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Poli kali eksipiretisi!
Epagelmaties stin doulia tous kai kali eksipiretisi!! Me diefkolinan amesos kai epilisan to provlima pou eixe dimiourgithi me tin psisi mou! Tha tous xanaprotimisw

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Βοσκουψιού, Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την κριτική σας. Είμαι μέλημά μας να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και γι'αυτό χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μείνατε ικανοποιημένος από αυτές. Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να σας εξυπηρετήσουμε ξανά στην Καβάλα ή σε κάποιον από τους υπόλοιπους σταθμούς μας. Καλή χρονιά να έχετε με υγεία! Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Andreas Josef Hermanns - Ikaria Flughafen - 31/10/2017   00:36

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Alles gut !
Alles gut!

PATRICK LOISON - Santorini Port Athinios - 23/10/2017   11:46

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

mise à disposition rapide du véhicule, perte de temps minimum pour profiter au maximum de Santorin !
en arrivant au port d'Athinios, nous avons été pris immédiatement en charge et conduits par une navette à la centrale de Auto Union. la remise du véhicule s'est passée en un tour de mains. Nous en avons apprécié la propreté, la disponibilité du personnel pour nous expliquer le fonctionnement des différents manettes. après notre périple à travers l'île, nous avons pu rendre la voiture directement au port afin de profiter au maximum de notre séjour avant le départ du bateau.

Gabriello Basagni. FIRENZE - Korfu Flughafen - 03/10/2017   22:03

Score 3.0/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Affidabile.
SERVIZIO EFFICIENTE.

roberto dalla vecchia - Milos Flughafen - 20/09/2017   20:09

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 3/5

servizio senza fronzoli ma efficiente
personale sia al ritiro che alla consegna essenziale ma cordiale e esaustivo . l'auto era pulita e funzionante ma piena di botte , inoltre il modello dell'auto pur di livello superiore a quello concordato era vecchio .

roberto muraro - Karpathos Flughafen - 06/09/2017   22:45

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 4/5

tutto ok
auto pulita e affidabile, servizio essenziale, ma puntuale veloce ed efficiente con ottimo rapporto qualità/prezzo

Giuseppe Guidi - Alonnisos Port - 01/09/2017   14:26

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Il personale di Alonissos nel nostro caso specifico è stato a dir poco cordiale e disponibile. Se dovessimo tornare sull'isola prenderemo sicuramente contatti con voi/loro.
Ad esempio appena abbiamo preso la macchina la spia sul cruscotto segnalava un problema di pressione alle gomme. La persona sul posto "Andy" ci ha immediatamente accompagnato al distributore per verificare la pressione dei pneumatici e ha provveduto a gonfiare la gomma che era sgonfia e ci ha detto che per qualsiasi problematica avremmo potuto fare riferimento a lui dandoci il suo numero di cellulare.

Kyriacos - Nafplio Zentrum - 21/08/2017   09:34

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Excellent Service!
That was the best service we had from a car rental supplier until now. Thank you very much for your efforts and kindness.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Mr. Larmos, Thank you for taking time to leave your comments. It is very important for us to get feedback from our customers in order to be able to maintain the quality of our services in a high level. We are more than glad that you were satisfied with the vehicle condition, our staff and our service. We will be very pleased to serve you again in one of our 40 stations around Greece or Cyprus. We remain at your disposal. With kind regards, autoUnion Car rental

MARCO LOREGGIAN - Ios Port - 16/08/2017   12:10

Score 1.7/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 1/5
Fahrzeugkondition: 2/5

pulizia
vetri sporchissimi tappetini inguardabili..... sporci

Antwortformular Rental Deals
Caro Signore Loreggian,Grazie per aver dedicato un po 'di tempo per valutare l'esperienza di noleggio auto.Come è evidente, la valutazione che ha fatto riguarda a la società di autonoleggio che ha offerto il servizio a Ios, e non a RentalDeals.Siamo sicuri che i nostri soci valuteranno la loro destinazione locale, e prenderanno in considerazione i suoi commenti. RentalDeals Servizio Clienti

Dimitrios Smyrnaios - Ikaria Flughafen - 10/08/2017   18:44

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 5/5

good
very high prices compared with other companies

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Mr. Smyrnaios, Thank you very much for taking time to leave us your feedback. We are happy that you were siatisfied from our services and the condition of the provided vehicle. As regards the price, it is formed from several factors such as location, dates and availability. We remain always at your disposal. With Kind regards, autonion car rental

Norman Stampanoni - Ios Port - 09/08/2017   21:55

Score 3.3/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 2/5

Good
even if car was very used

Paolo Taranta - Zakynthos Flughafen - 01/08/2017   23:56

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Fantastic
Brand new car, excellent check-in and check-out service. Well done indeed

giorgio calevi - Preveza Flughafen Aktion - 01/08/2017   11:22

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

really friendly
maximum availability and attention to customer satisfaction. Thanks!

George Kisaoglou - Kavala Flughafen - 01/08/2017   00:44

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Alles ok.
Schnell und unkompliziert.

Ελενη Μωραΐτου - Karpathos Flughafen - 19/07/2017   10:58

Score 2.7/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 1/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Απαράδεκτο προσωπικό.
Οι απαντησεις του υπαλλήλου σε συγκεκριμενες ερωτήσεις του πελάτη, όσον αφορά την ασφάλεια του οχήματος ή το πόσον της εγγύησης ήταν απρόθυμες και δεν είχαν στόχο να ενημερώσουν αναλυτικά τον πελάτη.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - Ikaria Flughafen - 18/07/2017   19:46

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Πολύ καλή εξυπηρέτηση!
Έχουμε μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συγκεκριμένη ενοικίαση.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Αναστασίου, Χαιρόμαστε πολύ που μέινατε ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας ! Ο βασικός μας στόχος είναι πάντα η εξυπηρέτηση των πελατών μας και η ποιότητα των υπηρεσιών μας! Γι' αυτό σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας καθώς μας βοηθάει στην επίτευξη του στόχου μας. Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας ανά την Ελλάδα. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Luca Barnabà - Samos Flughafen - 16/07/2017   23:41

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Ottimo
Mi sono trovato bene

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΗΣ - Ios Port - 13/07/2017   12:02

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Όλα τέλεια! Κανένα πρόβλημα!
Φιλικό προσωπικό, άμεση εξυπηρέτηση, θα τους επιλέξω ξανά!

Iuliia Shatokhina - Athen Flughafen - 12/07/2017   13:50

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Good choice
Car, communication, road assistance - all was fast, nice and comfortable. I will advise this company to my friends.

nicoletta rivabene - Thessaloniki Flughafen - 05/07/2017   10:54

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

young, friendly, helpfull
The key battery was down and the car closed with luggage inside; we risked to loose our flight. in few minutes, by phone, they helped us to solve the problem

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Ms. Rivabene, Thank you for your time to make an appraisal. We are very happy that our services have satisfied you. This is our ultimate goal : a satisfied customer. We will be happy to have the pleasure of serving you again at any time. We remain at your disposal. Autounion Car rental

Lavson - Alexandroupolis Port - 19/06/2017   12:06

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Excellent service
Very flexible and accommodating staff, saved us a lot of time and hassle

Γεώργιος Κεχαγιόγλου - Athen Flughafen - 07/06/2017   12:02

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Εξαιρετική εξυπηρέτηση
Εξαιρετική εξυπηρέτηση

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Κεχαγιόγλου, Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας. Χαιρόμαστε πολύ που μείνατε ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά. Με εκτίμηση, AutoUnion Car rental

Αριστείδης Μπακάλης - Ikaria Flughafen - 24/05/2017   08:20

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Πολύ καλή υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων
Όλα ήταν καλά.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Μπακάλη, Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμησή σας. Χαιρόμαστε πολύ που μείνατε ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας. Ο στόχος μας είναι πάντα η καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά στο επόμενο ταξίδι σας. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Andreas Georgiou - Santorini Flughafen - 25/04/2017   20:00

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Πολύ ικανοποιητική εξυπηρέτηση
-

Mailys - Santorini Port Athinios - 22/04/2017   21:11

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Excellent contact.
Contacts très faciles tant par téléphone que sur place.'Prise du vehicule rapide á l'arrivée du ferry à Santorin.Dépose à l'aéroport. Tarifs compétitifs.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Thank you for your kind words. We are looking forward for the pleasure of serving you again!

Κωστας Φραντζεσκακης - Santorini Port Athinios - 15/04/2017   00:32

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Everything was excellent as agreed
The car was in great condition. I found RentalDeals to be some of the cheapest in the island. They did deliver the car at the port and collected it from the airport as agreed without any delays, or other sort of problems.

attilio mungari - Karpathos Flughafen - 20/09/2016   12:07

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Buon servizio
Cordialità

Irem Ozalan - Samos Port Karlovasi - 19/09/2016   11:59

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

everything was fine
everything was fine

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΙΟΣ - Santorini Port Athinios - 13/09/2016   18:39

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Πολυ καλη εξυπηρέτηση
Θα προτιμούσα καλύτερη ενημέρωση για την χρήση της χρεωστικής μου κάρτας στην οποαδήποτε περίπτωση χρειαζόταν αυτό Επίσης απορία μου γιατί μου ζήτησαν μετρητά και όχι την κάρτα για την εξόφληση του υπολοίπου

jimani - Milos Flughafen - 05/09/2016   09:20

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

ολα καλα
ολα ητανε υπεροχα!!!

antonio mongiello - Alonnisos Port - 03/09/2016   11:48

Score 3.0/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 1/5

Buono
Consegnata auto con pneumatici anteriori deteriorati.

MONICA LUNARDI - Kefalonia Flughafen - 03/09/2016   00:10

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Precisi chiari veloci
Macchina nuova

ELENI KOUKKIDOU - Ikaria Flughafen - 27/08/2016   19:02

Score 2.7/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 2/5

bad rental
I ordered Citroen C1, and I received Hyundai atos in bad condition and handbrake didn't work (also the cd player).

Basri hakan Ozkoc - Lesbos Zentrum - 25/08/2016   10:19

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

satisfied
should be better introduced especially turkish people

ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΣΗΦ - Milos Flughafen - 22/08/2016   15:24

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 3/5

ΦΙΛΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ !
Ο κ Μάρκος καταπληκτικος και παντου όπυ τον χρειαστηκαμε

giovanna nicaso - Preveza Flughafen Aktion - 25/07/2016   09:14

Score 2.0/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 2/5
Fahrzeugkondition: 2/5

Potete migliorare
Al momento della consegna delle 2 auto ci sono state nuovamente aggiunte le spese di prenotazione e tasse che avevamo già pagato in anticipo. Alla riconsegna abbiamo fatto presente l'inconveniente e aspettiamo di quanto pagato in più (circa 50€ per le due auto)

Antwortformular Auto Union Car Rental
Dear Ms. Nicaso, We would like to inform you that the amount that had been charged to you upon your arrival by mistake was actually returned to your card when you delivered the car back to our station. We are very sorry for any inconvenience caused. We remain at your disposal. Best Regards, autoUnion

Antwortformular Rental Deals
Cara signora Nicaso, Grazie per trascorrere un po 'del vostro tempo prezioso, al fine di aiutarci a migliorare noi stessi e valutare i servizi dei nostri partner.Mostrando il voucher che avete ricevuto dal nostro sistema si potrebbe risparmiare tempo ed evitare ogni possibile equivoco. Anche allora, se qualcosa non è chiaro alla stazione circa il servizio o il tasso che deve fornire al cliente, siamo disponibili in qualsiasi momento per fornire la conferma data dalla loro dipartimenti centrali di prenotazione.Problema sarebbe stato risolto immediatamente! L'importo rimborsato al momento della restituzione della vettura era la quantità che paga, in primo luogo, come non dovrebbe essere.Cordiali salutiRentalDeals Famiglia

giovanna nicaso - Preveza Flughafen Aktion - 25/07/2016   09:13

Score 2.3/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 2/5

Possono fare meglio
Al momento della consegna delle 2 auto ci sono state nuovamente aggiunte le spese di prenotazione e tasse che avevamo già pagato in anticipo. Alla riconsegna abbiamo fatto presente l'inconveniente e aspettiamo di quanto pagato in più (circa 50€ per le due auto)

SARA BRUSINELLI - Ios Port - 08/07/2016   16:32

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Perfetto
Facile da trovare e veloci nella consegna e ritiro

jean-Pierre garnier - Santorini Port Athinios - 29/06/2016   23:07

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

aucun problème
aucun problème

Kuro-chan - Ios Port - 28/06/2016   10:53

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Efficient service
Very kind agent people and the car quality is very good.

Antwortformular Rental Deals
Dear Mr Ueki,Car models shown in each offer are indicative to the category booked. For you better convenience and service the partner in Ios has given you an upgrade category.We will be glad to offer you our services again in the future!RegardsRentalDeals Family

LOUCAS DRAMIOTIS - Kreta Flughafen Chania - 22/06/2016   10:07

Score 3.3/5
Hochwertiges Service: 1/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 5/5

καλυτερη εξυπηρετηση
η παραλαβη και η παραδοση να γίνεται στο χωρο που επιλεγεται και να είναι παρον άτομο της εταιρείας

John Doe - Karpathos Flughafen - 21/06/2016   09:01

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

μια χαρά για τα λεφτά του
εξυπηρέτηση ήταν άψογη και παρ'ότι η ώρα παραλαβής ήταν αργά μετά τις 23:00

ARTAUT Michel - Athen Flughafen - 20/06/2016   15:43

Score 3.0/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Every thing OK
Please improve description of meeting point at arrival

Gerben van Doesburg - Lefkada Port Vasiliki - 19/06/2016   12:29

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

We had a great experience, thanks.
Very friendly and everything perfectly arranged.

julien lejay - Santorini Port Athinios - 28/05/2016   12:31

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

everything was perfect
everything was perfect

Josef Eckl - Santorini Port Athinios - 27/05/2016   14:22

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Günstiger Mietwagen mit leichten Mängeln
Freundliches Personal und problemlose Übergabe am Hafen und Abgabe am Flughafen. Wagen hatte über 50.000 km auf dem Buckel und das auf einer kleinen Insel. Daher relativ stark abgenutzt. Keilriemen quietschte. Insgesamt stimmte aber noch Preis und Leistung.

Asimina Galoutzi - Kalamata Flughafen - 26/05/2016   09:42

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

excellent
excellent

Aaltje Berendina Becker-Feikens - Kalamata Flughafen - 23/05/2016   05:57

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Satisfieing
Please a sign of auto-Union like Hertz and Avis on the parking of the AirPort Kalamata

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΟΘΗΤΟΣ - Samos Flughafen - 21/05/2016   02:48

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Άψογη εξυπηρέτηση
Η άφιξη της πτήσης στην Σάμο ήταν στις 07:05. Είχα κάνει την κράτηση του αυτοκινήτου απο λάθος στις 08:00. Η αντιπρόσωπος της Auto union car rental είχε έρθει νωρίτερα απο την ώρα που είχα δηλώσει! Ευγενική μας καλωσόρισε και αμέσως ολοκληρώσαμε την διαδικασία της κράτησης! Το αυτοκίνητο πεντακάθαρο και όλα λειτουργούσαν άριστα! Θα ξανα επιλέξω αυτήν την εταιρία σίγουρα στο επόμενο ταξίδι μου στην Σάμο!

KONSTANTINOS VRETTOS - Santorini Port Athinios - 05/05/2016   08:32

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 3/5

ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ , ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Ioannis Ioakeimidis - Syros Port - 30/03/2016   00:48

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Great and friendly service!
Great and friendly service!

ΠΕΛΑΓΙΑ ΠΑΠΟΥΛΙΔΟΥ - Korfu Flughafen - 09/03/2016   10:12

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

ΆΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ-ΕΥΓΕΝΕΙΑ-ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ-ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Βασίλης Μπιρμπουτσάκης - Athen Flughafen - 18/02/2016   21:21

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

OK
OK

Κωνσταντίνος Κουμάντος - Athen Flughafen - 27/10/2015   12:09

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Σχετική καθυστέρηση
Σχετική καθυστέρηση κατά την παραδοση και παραλαβή. Η όλη διαδικασία δεν γίνεται στο Αεροδρόμιο αλλά στις εγκαταστάσεις τους στο Κορωπί με αποτέλεσμα να αργεί κάπως το βανάκι τους με κίνδυνο να χαθεί η πτήση.

PARTHENA FOTAKELI - Samos Flughafen - 17/10/2015   09:56

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

εξαιρετικη
ολα πολυ καλα

Colin Scrimgeour - Chios Port - 30/09/2015   18:09

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Friendly,efficient and honest
No complaints at all with friendly and helpful staff ( a lift to airport was a bonus). Car was fine with a reasonable fuel policy. In addition they weren't bothered by an extra scratch that we picked up when the car was parked

Enrico Galavotti - Skopelos Port - 13/09/2015   18:13

Score 3.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 2/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Respect time
The office at the booking time was closed, and the man arrived almost half an hour late ...

Enrico Galavotti - Skiathos Port - 13/09/2015   18:10

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

The car was very old but worked well
The car vas very old, a little dirty and rather ugly conditions

Maurimiri - Skiathos Port - 10/09/2015   12:24

Score 3.3/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 3/5

essenziale e efficiente
tutto preciso macchina piccola ma in buone condizioni....rapporto qualità prezzo ottimo!!

ΚΛΑΙΡΗ ΚΑΤΣΑΛΙΦΗ - Karpathos Flughafen - 07/09/2015   19:25

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Ολα καλά
Το μόνο που μου προξένησε εντύπωση ήταν ότι η πληρωμή γινόταν μόνο με πιστωτική.

Alex Mattarelli - Rhodos Port - 30/08/2015   18:40

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Good
good

Αντρέας Χαραλάμπους - Athen Flughafen - 28/07/2015   16:04

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 5/5

πολύ καλή
Όπως πιο πάνω

ximenes - Santorini Flughafen - 22/07/2015   14:45

Score 3.0/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 2/5

véhicule plus petit que celui réservé
Voiture trop petite partie rapport aux bagages indiqué au niveau de la capacité du coffre

John Poloyannis - Limnos Flughafen - 17/07/2015   13:14

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Very attentive to any problems we had
The power steering in our car began to play up in the 2nd week we rang Irene and they replaced the car promptly while our car was checked for problems then the following day was returned to us by lunchtime all fixed and ready for our next adventures - with smiles we were very impressed with the service :)

EVANGELIA VALAVANIOTI - Karpathos Flughafen - 15/07/2015   00:08

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Great services
Exceptional service, affordable prices and kind staff

Lino PETRUCCIANI - Ios Port - 12/07/2015   11:47

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

a
a

maria da graça vicente - - 02/07/2015   11:26

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

it was a good experience
nothing to say

Massimo Cattaneo - Kithira Flughafen - 08/06/2015   17:38

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

X
A little bit bungling and latecomer

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΑΡΟΥΧΗΣ - Patras Flughafen Araxos - 05/06/2015   16:36

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Πολυ καλη εταιρεια
Ολα ηταν τελεια πολυ καλο αυτοκινητο. θα σας προτιμησουμε και την επομενη φορα

Stavros Chatzipanagiotou - Santorini Port Athinios - 04/06/2015   12:36

Score 2.7/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 2/5

Basic, good service
Car in minimum condition

OLGA BELLOU - Mykonos Port - 03/06/2015   13:26

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

great deal
g

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ - Santorini Port Athinios - 27/05/2015   12:20

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

πολυ καλο
καλή εμπειρια

MICHAIL KARAGKIOZOGLOU - Kalamata Flughafen - 21/05/2015   13:40

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΡΙΔΗΣ - Samos Flughafen - 13/05/2015   22:52

Score 1.7/5
Hochwertiges Service: 1/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 1/5

Έδωσαν ότι ποιό σαραβαλο ειχαν
Δεν δούλευε το A/C, δεν δούλευαν οι κλειδαριές, είχε χτύπηματα γύρω γύρω, τσιριζε ο ιμάντας, βρώμικο σαλόνι.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Κύριε Τσιρίδη, Ευχαριστούμε που απαντήσατε στο ερωτηματολόγιο μας, βοηθώντας μας να καλυτερεύσουμε τις υπηρεσίες μας με τα σχόλιά σας. Υστερα απο την επικοινωνία που είχαμε με τους συνεργάτες μας στη Σάμο οσον αφορά το παράπονο σας για την κατάσταση του αυτοκινήτου που παραλάβατε, μας ενημέρωσαν το αυτοκίνητο αφού ελέγθηκε από το συνεργείο μας, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα λειτουργικό πρόβλημα. Το ίδιο αυτοκίνητο ενοικιάστηκε και σε άλλον πελάτη, χωρίς κανένα πρόβλημα ή παράπονο. Επίσης μας ενημέρωσαν ότι κατά την δίαρκεια της ενοικίασης σας, ζητήσατε αντικατάσταση / έλεγχο του αυτοκινήτου λόγω του ότι δεν δούλευε το A/C αλλά μιας και δεν παρευρεθήκατε στο ραντεβού με τους συνεργάτες μας στη Σάμο δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να επιδιορθώσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζατε. Παρακαλώ σημείωσε ότι στο voucher σας αναφέρεται ξεκάθαρα ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτου δεν διαθέτει A/C. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - Thessaloniki Flughafen - 12/05/2015   14:46

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

πολύ καλά ήταν όλα
Όλα ήταν πολύ ωραία

cecile racine - Santorini Flughafen - 11/05/2015   09:08

Score 2.7/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 3/5

So so... I didn't get de car I asked and I couldn't have payed bycresir car.
I booked a polo with the girl on the phone, she told me she had to check with the company . I called back she told me that was ok. When I arrive in santorini I was given a panda!!!! That would have been great if I could have payed with my credit card when I gave the car back at the port. The guy told me the terminal didn't work then he didn't know to make it work.... In my mind he just wanted to be payed with cash....

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΚΑΡΤΑΔΟΣ - Thessaloniki Flughafen - 09/05/2015   18:28

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

ΤΕΛΕΙΑ
ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΡΟΤΙΜΗΣΩ

Karl Förderer - Kreta Flughafen Heraklion - 04/05/2015   13:45

Score 3.0/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 2/5
Fahrzeugkondition: 5/5

sowei so gut
Wir hatten einen Gutschein mit kostenlosem zweitem Fahrer, der uns dann voir Ort strikt verweigert wurde. Es ginge nur gegen Berechnung von rund 50.- € extra. Trotz Vorlage und deutlichem Hinweis auf das im Gutschein ausgedruckte wurde uns der kostenlose zweite Fahrer verwehrt. Bei Rückgabe des Autos wurde lange nach dem zu vernbichtenden Kreditkartenformular gesucht, wohl in der Hoffnung, es nachträgliuch einsetzen zu können. Diese beiden Punkte trübten den ansonsten akzeptablen Service sehr.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. - Kreta Flughafen Heraklion - 26/04/2015   19:46

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ
Άριστη συνεργασία με το προσωπικό σας τόσο στην παραλαβή όσο και στην παράδοση του αυτοκινήτου.Παρακαλώ όπως εξετάσετε τις τιμές σας στους μήνες αιχμής Ιούλιο-Αύγουστο έτσι ώστε να γίνουν πιο προσιτές και σε εμάς τους Έλληνες.Δύσκολοι καιροί....το γνωρίζετε....

PANTHEM - Athen Flughafen - 17/04/2015   10:47

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ
ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ 5 ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤ-ΤΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΤΛΗΣ - Athen Flughafen - 08/04/2015   21:12

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Πάρα ποκύ καλή εξυπηρέτηση
Το αυτοκίνητο ποθ μου έδωσαν ήταν πάρα πολύ καλό σε σχέση με τα χρήματα που πλήρωσα

MDThes - Athen Flughafen - 10/03/2015   19:00

Score 3.3/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 2/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Έτσι & έτσι...
όταν γίνεται κράτηση για παραλαβή/παράδοση αυτοκινήτου από/στο αεροδρόμιο σημαίνει ότι η διαδικασία γίνεται ΕΚΕΙ, επί τόπου! Δεν σημαίνει ότι ΨΑΧΝΕΙΣ να βρεις κάποιον, κάπου, που με ένα βαν σε πάει σε μια απόσταση 10χλμ για να παραλάβεις το αυτοκίνητο! Όταν η διαδικασία είναι τέτοια θα πρέπει να υπάρχει μια σχετική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ! Το μόνο καλό στην όλη ιστορία είναι πως μας έδωσαν καλύτερο όχημα από αυτό που περιμέναμε.

Antwortformular Rental Deals
Αγαπητέ Κύριε MDThes,  Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία σας, αλλά θα μας επιτρέψετε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω: 1) Κατά την διάρκεια της αναζήτησης αυτοκινήτου μέσα στο RentalDeals, σε κάθε αποτέλεσμα που σας εμφανίζει, σας ενημερώνει εάν ο συγκεκριμένος συνεργάτης μας έχει Φυσικό σταθμό στο σημείο επιλογής σας ή είναι Meet & Greet σημείο (το οποίο και σημαίνει πως θα σας περιμένει εκεί κάποιος συνεργάτης να σας οδηγήσει στο αυτοκίνητό σας), με μοναδικό γνώμονα να έχετε πλήρη & σαφή εικόνα πρίν την κράτηση σας. 2) Μετά την κράτησή σας, στο Voucher που παραλαμβάνετε παρέχονται πλήρεις πληροφορίες, όπως στο δικό σας έγραφε ότι θα υπάρχει Shuttle bus service στην έξοδο Β5 των αφίξεων. Φιλικά, RentalDeals Customer Service Department

Χρήστος Μουσλής - Thessaloniki Flughafen - 17/12/2014   09:26

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΤΕΛΕΙΑ

Pascal Desseaux - Rhodos Kremasti Area - 25/08/2014   12:33

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Aucun souci
-

Antonio Risorto - Mykonos Port - 20/08/2014   16:32

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Servizio ottimo
Molto apprezzato il fatto che siano venuti a prenderci con l'auto direttamente al porto e che ci hanno poi accompagnato fino all'albergo.

Fausto Iacovetta - Santorini Port Athinios - 29/06/2014   15:08

Score 1.7/5
Hochwertiges Service: 1/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 1/5

not satisfied
In Santorini,at the pick-up of the car,the man of the office told us that the insurance for damns to the car was full,but,at drop out,we must pay 100 euros for a light graze of the bumper.

Nikolaos Argyrakis - Kalamata Flughafen - 16/06/2014   15:07

Score 2.0/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 1/5

Minimal after sale support..
No CD player in use, No technical support on weekend. Fuel 3/8 Full ? ατ receipt of the car. Nobody there to deliver the car.(instruction:¨"If nobody here to welcome, leave the car open and keys at the top of front left wheel" and that I did at least. I don'd know yet if they fond all OK.

Νίκος Παναγιωτόπουλος - Paros Flughafen - 14/06/2014   00:47

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Εξαιρετικά!
Άριστα!

Jenny L - - 09/06/2014   16:35

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

friendly
cars not as promised

ANDREAS - Rhodos Kremasti Area - 21/05/2014   19:55

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Excellent car, good service
The car was excellent. The service was good. The only thing to mention is that we asked for a full tank but we got half empty.

Νικόλας Σκοτίδας - Thessaloniki Flughafen - 17/05/2014   08:20

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Πολυ καλη εξυπηρετηση
Στο επόμενο μου ταξίδι θα ξανά χρησιμοποιήσω την auto union

Αθανάσιος Σαμαράς - Athen Flughafen - 15/05/2014   16:37

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Καμμία
Εξαιρετική επιλογή εταιρείας ,πολύ καλές τιμές καινούργιο αυτοκίνητο.

Antwortformular Auto Union Car Rental
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!

grigorios dimopoulos - Patras Zentrum - 04/05/2014   13:48

Score 2.3/5
Hochwertiges Service: 1/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 1/5

μπορούν Και καλύτερα
Το όχημα βρισκόταν σε άθλια κατάσταση.

DIAMANTIS ATHANASOPOULOS - Kalamata Flughafen - 23/04/2014   18:00

Score 2.7/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 2/5

you get what you pay...
The big pro is the low price. However I dont recomend reserving a car at the Airport since the company does not have an office there. One small misanderstanding of the time of arrival can really escalate in a big delay. Moreover the car was in a relativ bad shape, not visualy, the steering whell was shaky, reflecting a wheel balance problem.

Ευάγγελος Μπιρμπίλης - Kreta Flughafen Chania - 16/03/2014   12:24

Score 3.7/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 1/5

ΚΑΛΗ.
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ!

Κωνσταντίνος Παπανικολάου - Chios Zentrum - 14/02/2014   14:05

Score 4.7/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

αμεσότητα
α

Αντωνης Κουρουπακης - Athen Flughafen - 13/01/2014   16:41

Score 2.0/5
Hochwertiges Service: 2/5
Freundlichkeit des Personals: 2/5
Fahrzeugkondition: 2/5

Απογοητευτηκα
Είχα κλήση yaris η παρόμοιο και μου εδωσαν panda καμία σχέση ούτε στα κυβικά ούτε στην ανεση.

TM - Zakynthos Flughafen - 26/09/2013   01:03

Score 4.3/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Very good
Very good

Paul - Santorini Flughafen - 17/09/2013   07:48

Score 1.7/5
Hochwertiges Service: 1/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 1/5

Substandard
The car given had a non-operational air-condition and a few minutes after driving, the rear-view mirror (the interior one) started shaking when driving. It later fell on my head while driving, thankfully with no accident. Auto Union requested me to go to their office to have the car changed and a replacement was not immediately available. The second car given was ok.

ANASTASIOS VARZOS - Santorini Port Athinios - 14/09/2013   14:06

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Good place - pricey island
Price

XAVIER LOPEZ TORRENTS - Ios Port - 03/09/2013   01:45

Score 3.0/5
Hochwertiges Service: 3/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 3/5

Normaly.
The name of company is Jacobs and i need help to meet.

Marco Maini - Athen Flughafen - 15/07/2013   08:41

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 4/5
Fahrzeugkondition: 4/5

Very happy with the service
Except that the GPS we hired was useless

ΣΑΒΒΑΣ ΚΕΣΟΓΛΙΔΗΣ - Kreta Flughafen Heraklion - 30/06/2013   11:46

Score 5.0/5
Hochwertiges Service: 5/5
Freundlichkeit des Personals: 5/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Το αυτοκίνητο ήταν άψογο και η τιμή του τέλεια.
Το αυτοκίνητο ήταν σε τέλεια κατάσταση ,σαν καινούργιο.Ο υπεύθυνος της εταιρείας ήταν φιλικός και στην ώρα του ,απλά αγγλος.

Alexandros Apostolides - Thessaloniki Flughafen - 19/06/2013   14:59

Score 4.0/5
Hochwertiges Service: 4/5
Freundlichkeit des Personals: 3/5
Fahrzeugkondition: 5/5

Late in picking us up from airport
Exept the fact that it was late (over 20 minutes) in picking us up from airport all else was well.

WARUM UNS WÄHLEN
100% Geld-Zurück-Garantie

Volle Rückerstattung für Stornierungen bis zu 48 Stunden vor Autovermietung

Keine versteckten Gebühren

Preise sind Endpreise und enthalten die gesetzliche Mehrwertsteuer und lokale Steuern

Schnell, Leicht & Sicher

Vergleichen Sie Preise, Wählen Sie Ihr Auto und buchen Sie in 4 einfachen Schritten

Top Reiseziele Griechenland

top