Ενοικιαση Αυτοκινητου Auto Union Car Rental

Auto Union Car Rental Κεντρικά Γραφεία

Ενοικιαση Αυτοκινητου Auto Union Car Rental
Διεύθυνση: 7ο χλμ. Παιανίας - Μαρκοπούλου
Ωράριο Λειτουργίας (GMT+2)
Δευτέρα: 08:00 - 21:00
Τρίτη: 08:00 - 21:00
Τετάρτη: 08:00 - 21:00
Πέμπτη: 08:00 - 21:00
Παρασκευή: 08:00 - 21:00
Σάββατο: 11:00 - 18:00
Κυριακή: 11:00 - 18:00
Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών 4.0/5
Φιλικότητα προσωπικού 4.2/5
Κατάσταση οχήματος 3.9/5

Auto Union Car Rental Κριτικές πελατών

Cornel Huber - Νάξος Λιμάνι - 08/10/2020   12:18

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Gutes Auto und perfekter Service!
Es hat alles unkompliziert und bestens geklappt.

Fabio Pisarra - Νάξος Λιμάνι - 11/09/2020   12:08

Score 1.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 2/5
Φιλικότητα προσωπικού: 1/5
Κατάσταση οχήματος: 2/5

Poca gentilezza da parte del personale
Nell' auto Mappa di un altra citta

Μαρία Γάζαρη - Μήλος Λιμάνι - 13/08/2020   19:32

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Ικανοποιητική στο σύνολο, παρά τα παρακάτω.
Ωραίο αυτοκίνητο, καθαρό σε καλή κατάσταση. Θα ήθελα τη αυτοκίνητο να παραδίδεται με φουλ βενζίνη όπως συνηθίζετε για να μην υπάρχει δυσκολία στον υπολογισμό κατά την παράδοση. Όσο για το ντεπόζιτο τον 700€ που ζητήθηκε ενώ δεν είχα υπογράψει στην σύμβαση κάτι τέτοιο, είναι καταχρηστικό και θα έπρεπε να είστε πιο προσεκτικοί όταν ζητάτε κάτι τέτοιο ενώ όλα τα αυτοκίνητα είναι ασφαλισμένα με μικτή ασφάλεια. Και δεν ξέρω ποιος θα δεχόταν να του κρατήσετε στις μέρες μας ένα τέτοιο ποσό.

Απάντηση από Rental Deals
Αγαπητή Κυρία Γάζαρη,Η πληροφορία για την διεύθυνση του σταθμού παραλαβής/παράδοσης του οχήματος είναι διαθέσιμη για τον πελάτη κατα την ώρα της κράτησης έτσι ώστε να γνωρίζει εκ των προτέρων αν τον εξυπηρετεί η τοποθεσία του σταθμού.Σε κάθε περίπτωση όλες οι πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή/παράδοση του οχήματος καθώς οι όροι και η πολιτική της εταιρείας (τις οποίες έχει διαβάσει και αποδεχτεί ο πελάτης) που επιλέγεται για την ενοικίαση αποτυπώνονται στο voucher που αποστέλλεται με την ολοκλήρωση της κράτησης. Το τμήμα κρατήσεων είναι πάντα στην διάθεση του πελάτη για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή συμπληρωματική πληροφορία χρειαστεί ο πελάτης κατα την ώρα της κράτησης Με εκτίμησηRentalDeals Τμήμα Κρατήσεων

Jostein Borgmo - Αθήνα Αεροδρόμιο - 26/07/2020   20:59

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Go for it!
They are not at the airport, but their shuttle service is fast, always there, and the service you receive when you arrive at their office is extraordinary. I forgot to fill up the car at arrival and commented on the small engine of the vehicle, and as a result, they said, ”ok, you don't have to pay for the gasoline.” A little but unforgettable happy moment.

Gudrun Brandes - Καβάλα Αεροδρόμιο - 24/07/2020   22:33

Score 2.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 1/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Bessere Kommunikation.
Das Fahrzeug wurde bereits am 16.06.20 wieder storniert, da der gebuchte Flug von Eurowings annuliert wurde. Leider wurde das Büro vor Ort nicht informiert. Ich wurde am 02.07.20 von der griechischen Vertretung angerufen ob ich das Auto benötige. Ich bitte um Rückbuchung meiner Anzahlung auf die Visacard.

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Dear sir, Thank you for your feedback. Please note that we can't cancel a reservation without being asked by our client. Since, you hadn't informed us earlier we couldn't know that you wouldn't travel to Kavala. Nevertheless, we contacted you on the day of pickup and cancelled your reservation right away. As regards the refund, you will need to contact the agency through which you booked your car to request it. Kind regards, autoUnion Car Rental

Daniel33 - Νάξος Λιμάνι - 21/07/2020   13:21

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Tres bon service
Vehicule surcassee Prope et faible kilometrage

Fabrizio Giannini - Νάξος Λιμάνι - 19/07/2020   13:17

Score 4.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Great service and at a good price
Great service and at a good price

IOANNIS PAPALOUKAS - Νάξος Λιμάνι - 15/07/2020   00:09

Score 3.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Πολύ ευχαριστημένος, καμία δυσκολία
παραλάβαμε το αυτοκίνητο εύκολα, δεν υπήρξε κάποια δέσμευση χρημάτων που ζητάνε άλλες εταιρείες. όλα γρήγορα και εύκολα.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Μύκονος Αεροδρόμιο - 09/07/2020   06:46

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Ολα τελεια
Ειμαστε ευχαριστημένοι για τη ποιότητα των υπηρεσιών σας !

KONSTANTINOS BISTIS - Λέσβος Αεροδρόμιο - 09/03/2020   11:12

Score 1.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 2/5
Φιλικότητα προσωπικού: 1/5
Κατάσταση οχήματος: 1/5

I’m sure that petrol in the tank was 25% when I got the car instead of 50% and I was asked to pay 15€
Besides the above In general the attitude of the clerk was not friendly.

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Thank you so much for the review. Αccording to our representatives in Lesvos and the signed Rental Agreement customer got a vehicle with 4/8 petrol tank and returned it less than 1/4 petrol tank. Besides vehicle was a 2019 model with roughly 16.000 kms. Unfortunately we can not upload those documents at this form but we can email them Please also note after his request and at his own convenience the amount blocked on credit card as a guarantee was 300€ instead of 700€. Best Regards, AutoUnion

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - Αθήνα Αεροδρόμιο - 15/02/2020   12:21

Score 3.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

αρκετά καλή
Θα ήθελα καλύτερες τιμές σε ολιγόωρες αναζητήσεις

Margeo - Αθήνα Αεροδρόμιο - 14/01/2020   19:01

Score 3.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Θα προτιμούσα να έχω το αυτοκίνητο που διαλέξει και όχι την ισοδύναμη λυση
Έκλεισα ένα Audi Q3 και τελικά παρέλαβα ισοδύναμο BMW X1. Ως αυτοκίνητο μέτριο, τεράστια κατανάλωση, μικρός κινητήρας για το ταξίδι που το χρειαστηκα. Επίσης θα εκτιμούσα να μην είναι το ντεπόζιτο στα 5/8 αλλά γεμάτο όπως συνηθως σε τέτοιες περιπτώσεις όταν παρέλαβα γιατί έπρεπε να το παραδώσω το ίδιο και έφαγα χρόνο χωρίς λόγο στο βενζινάδικο να φτάσω τα 5/8.

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Γρίβα, Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας. Σύμφωνα με τους όρους μας, κλείνουμε κατηγορία και όχι συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο που παραλάβατε ανήκει στην κατηγορία που κλείσατε. Επίσης, η πολιτική για την βενζίνη είναι same to same που σημαίνει ότι με την ποσότητα που το παραλαμβάνετε, με την ίδια ποσότητα το επιστρέφετε κιόλας. Ευχαριστούμε πολύ, Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Artemis Kourtesis - Αθήνα Αεροδρόμιο - 25/12/2019   09:48

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Very good service, friendly staff
Very positive experience! The only issue was that the hyundai Sw that we were given, did not have the boot capacity that we expected.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ - Αθήνα Κέντρο - 01/11/2019   18:10

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

very good service new & clean car friendly staff
I used to be with rental car companies for a long time and I know very well what customer needs.I am satisfied in everthing I delivered.congratulations!

HELENE DURANT - Αθήνα Κέντρο - 31/10/2019   19:11

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

SUPER
Réservation faite simplement et confirmée rapidement. Parfait avec Auto Union, le personnel souriant et disponible, voiture très prope

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΚΛΗΣ - Λέσβος Αεροδρόμιο - 20/09/2019   08:56

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Οι υπάλληλοι ήταν πολύ φιλικοί και εξυπηρετικοί, δεδομένου ότι πήγαινα για πρώτη φορά στο νησί.
με βοήθησαν και μου είπαν στοιχεία που έπρεπε να γνωρίζω και να προσέξω για την υπόθεσή μου στο νησί.

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Σας ευχαριστούμε πολύ.Προτεραιότητά μας είναι η, κατά το δυνατόν, καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.Θα χαρούμε να σας ξαναδούμε

Sabine Schulz - Νάξος Λιμάνι - 18/09/2019   07:35

Score 3.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

In der Hochsaison etwas flexibler werden
Die Öffnungszeiten besser anpassen und bei Verspätungen flexibler reagieren, ansonsten war alles gut. Das Auto ist sehr gepflegt und in einem sehr guten Zustand, der Mitarbeiter absolut höflich, freundlich und bei mir super pünktlich.

Thorsten Müller - Κώς Αεροδρόμιο - 17/09/2019   12:44

Score 1.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 1/5
Φιλικότητα προσωπικού: 2/5
Κατάσταση οχήματος: 1/5

Einfach ungenügend
Laut Reservierungsbestätigung war ein zusätzlicher Fahrer gratis, jedoch wurde uns dieser vor Ort als zusätzliche Leistung gegen Zahlung für einen zweiten Fahrer angedroht. Außerdem wurden wir deutlich vor Abgabetermin kontaktiert das Fahrzeug zur Abholung freizugeben, welches als nicht kundenfreundlich empfunden wurde.

Απάντηση από Auto Union Car Rental
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΣ...ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΟΥΣΕ....ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 6 ΜΗΝΩΝ?ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟ,ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ.

Alain BARBIER - Σαντορίνη Λιμάνι  (Αθηνιός) - 11/09/2019   12:37

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Problème de taille de voiture avec beaucoup d'attente au port de Santorin pour changer de voiture avec un surcoût de 30 Euros.
Voiture trop petite pour nos bagages avec 4 personnes (Fiat Panda prévu pas dispo et proposition d'une voiture beaucoup plus petite) . Nous avons été obligé de changer de voiture, il m'ont proposé une Toyota Yaris moyennant 30 Euros de plus payé en cash. Après, la voiture était très bien et restitution rapide dans leur agence et transport à l'Aéroport avec une navette. Manque de précision au départ sur le volume de la voiture.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ - Πάρος Αεροδρόμιο - 08/09/2019   12:15

Score 3.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΠΑΛΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 5ΕΤΙΑΣ ΣΆΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Michel Roberge - Κέρκυρα Λιμάνι - 07/09/2019   12:55

Score 2.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 2/5
Φιλικότητα προσωπικού: 2/5
Κατάσταση οχήματος: 2/5

Not bad - not great!
We had a problem as we returned the car. They found a damage on the back bumper for which, as far as I know, we were not responsible. Even though we had a full damage insurance we had to pay for it. As I came back I took contact with Rental Deals and they solved the problem in less than 24 hours and I received the money back on my credit card. I would not say that AutoUnion offered a bad service but let say somehow impersonal. I must admit that the Meet and Greet service was top!

ANDREAS ANDRIOPOULOS - Λήμνος Αεροδρόμιο - 02/09/2019   14:36

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Δεν καταλαβαίνω την ερωτηση
.

ALBERTO MARCUCCI - Σαντορίνη Λιμάνι  (Αθηνιός) - 30/08/2019   09:57

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

tutto ok
servizio ottimo

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Thank you very much for your review! Hope to meet your expectations again if we meet once again!

IS - Πάτμος Λιμάνι Σκάλας - 28/08/2019   17:50

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Όλα μια χαρά!
Γρήγορη κράτηση, αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση!

Ιωάννης Γλυνός - Λήμνος Αεροδρόμιο - 27/08/2019   16:53

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Γλυνέ, Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το feedback. Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Süleyman Ahmet Kerimol - Σάμος Λιμάνι Καρλόβασι - 27/08/2019   11:14

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Firstly thank you for you attention. I really pleased. Your workers were really kind and companionable. Thank you so much again ????
Your company does its job professionally and also workers are so kind when we receive the car and told us almost every information about car. So we are satisfied.

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Dear Mr Kerimol, Thank you very much for your feedback. We are very pleased that you enjoyed our services. It is very useful to know our customers' preferences and their experiences with our company so that we can adapt and provide the best of our service. We hope we can serve you again in one of our stations. Respectfully, autoUnion Car Rental

Charalambos Galatis - Πάρος Αεροδρόμιο - 27/08/2019   07:53

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Πολύ ευχαριστημένος.
Τέλια

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Γαλάτη, Ευχαριστούμε πολύ για το feedback. Χαιρόμαστε που μείνατε ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας. Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ - Ικαρία Αεροδρόμιο - 26/08/2019   11:51

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

άψογη εξυπηρέτηση και παροχή ασφαλούς αυτοκίνητου
το προσωπικό φιλικό και άκρως εξυπηρετικό, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στην συνεννόηση σχετικά με την παραλαβή και την παράδοση του αυτοκινήτου. Το σημαντικότερο είναι οτι το αυτοκίνητο ήταν καινούργιο και παρόλα αυτά η τιμή ενοικίασης του ήταν στα πλαίσια που κινείται η αγορά. Έχοντας συνηθίσει δυστυχώς η ενοικίαση αυτοκινήτων στα νησιά να αφορά παλιά οχήματα χωρίς servise και καθαρισμό, ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη η παροχή αυτοκινήτου απο την συγκεκριμένη εταιρεία.

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Αγαπητή κα Γεωργιάδου, Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το feedback. Χαιρόμαστε πολύ που μείνατε ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες μας. Ελπίζουμε ειλικρινά να έχουμε τη χαρά να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΙΑΒΑΤΗΣ - Ικαρία Αεροδρόμιο - 24/08/2019   12:06

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

.....
....

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Διαβάτη, Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το feedback. Ελπίζουμε να μείνατε αρκετά ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας. Με εκτίμηση, autoUnion Car rental

Francesco - Ηγουμενίτσα Λιμάνι - 22/08/2019   12:54

Score 3.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Ottima
Perfetto

Αθανάσιος Κρέτσης - Ικαρία Εύδηλος Λιμάνι - 15/08/2019   17:24

Score 1.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 1/5
Φιλικότητα προσωπικού: 1/5
Κατάσταση οχήματος: 1/5

Απαράδεκτοι
Πανάκριβη υπηρεσία. Μας χρέωσαν την μεταφορά από το ένα λιμάνι στο άλλο 50 ευρώ. Ενώ άλλες υπηρεσίες δεν χρεώνουν τίποτα. Πολύ ακριβή τιμή ανά ημέρα 85 ευρω. Με λίγα λόγια δώσαμε 175 ευρώ για μια μέρα. Μέσα σε αυτά ήταν και μια προκαταβολή 60 ευρώ για 4 βραδιά που χαμε κλείσαμε και εντέλει τα ακύρωσαμε και κρατήσαμε μόνο ένα.

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Κρέτση, Όλες οι παραδόσεις στα λιμάνια χρεώνονται επιπλέον 24,80€ /υπηρεσία. Καθώς ζητήσατε να παραλάβετε το αμάξι στον Εύδηλο χρεωθήκατε το delivery όπως αναφέρεται και στο voucher σας. Σχετικά με την τιμή της ενοικίασης, σημειώστε ότι ο Αύγουστος είναι η περίοδος αυξημένης ζήτησης και λόγω χαμηλής διαθεσιμότητας οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα, ειδικά σε κρατήσεις τελευταίας στιγμής. Η τιμή που πληρώσατε ήταν αυτή που κλείσατε όταν κάνατε κράτηση. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Αφροδίτη Φωή - Λήμνος Αεροδρόμιο - 14/08/2019   11:22

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Είμαι πλήρως ικανοποιημένη με τις υπηρεσίες προσωπικού.Φιλικοι,ευγενικοί και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν! Ελισάβετ σ'ευχαριστω πολύ για όλα!
.

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Αγαπητοί κα Φωή, Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το feedback. Είναι ευχαρίστησή μας να μαθαίνουμε τις προτιμήσεις των πελατών μας και πόσο ικανοποιημένοι έμειναν για να μπορούμε κι εμείς να βελτιώνουμε πάντα τις υπηρεσίες μας. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

ΓΙΑΝΝΗΣ Χ. - Κέρκυρα Αεροδρόμιο - 13/08/2019   13:44

Score 3.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Ευχαριστημένος, value for money
Hknbjnbjuuhhh

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Χατζάρα, Σας ευχαριστούμε για το feedback. Χαιρόμαστε που μείνατε ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας. Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας και να βελτιώσουμε κι άλλο την ήδη καλή εντύπωση που έχετε σχηματίσει. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Στέλλα - Ικαρία Αεροδρόμιο - 13/08/2019   10:12

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Πολύ καλή εξυπηρέτηση
Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα οσον αφορά τη διαδικασία της κράτησης και της παραλαβής-παράδοσης του αυτοκινήτου

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Αγαπητή κα Αλεξανδρή, Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το feedback. Χαιρόμαστε πολύ που μείνατε ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες μας. Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας. Με εκτίμηση, autoUnion Car rental

ΘΑΛΕΙΑ ΤΖΙΡΤΖΙΡΑ - Ικαρία Αεροδρόμιο - 05/08/2019   09:33

Score 3.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Εξυπηρέτηση άνεσή
Εξυπηρέτηση άμεσα το αυτοκίνητο αξιόπιστο ,άνετο στην οδήγηση για την τιμή την μικρή αναζήτηση και σύγκριση που έκανα ήταν η πιο συμφέρουσα

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Αγαπητή κα Τζίρτζιρα, Ευχαριστούμε για το feedback. Είναι χαρά μας να λαμβάνουμε τα σχόλια των πελατών μας έτσι ώστε να βελτιωνόμαστε και να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Lorenzo Puliti - Αλόννησος Λιμάνι - 28/07/2019   13:20

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Cordialità e gentilezza
Se torniamo ad Alonissos sicuramente riprenoteremo con voi

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Dear Mr Puliti, Thank you very much for your kind feedback. We are happy to know our customers' preferences so that we can adapt and provide the best of our service. Respectfully, autoUnion Car Rental

KΩνσταντινοσ Τσαφας - Σαντορίνη Αεροδρόμιο - 28/07/2019   00:09

Score 1.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 1/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 1/5

Το αυτοκίνητο δεν ηταν σε καλή κατάσταση, λάστιχα ήταν φθαρμένα ο κλιματισμός λειτουργούσε αλλά δεν έβγαζε κρυο αέρα

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Τσάφα, Σύμφωνα με τον σταθμό, παραλάβατε ένα Citroen C1 πλήρως λειτουργικό. Καθ'όλη την διάρκεια της ενοικίασης δεν έγινε κανένα παράπονο από πλευράς σας για το όχημα. Όταν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με το αυτοκίνητο ζητάμε πάντα απ'τους πελάτες να μας ενημερώνουν άμεσα για να προβούμε σε αντικατάσταση. Όσον αφορά τα ελαστικά, δεν φεύγει αυτοκίνητο από σταθμό χωρίς να έχει ελεγχθεί. Η ασφάλεια των επιβατών αποτελεί μέγιστη προτεραιότητά μας. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Willem Verheij - Καλαμάτα Αεροδρόμιο - 23/07/2019   16:12

Score 3.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Friendly and quick service in cases of trouble.
1 bus had problems with the window and the bus of replacement had problems with adblue additional liquid and tire pression.

Γαβριηλ Ταυριδης - Πάτμος Λιμάνι Σκάλας - 23/07/2019   08:32

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

n/a
n/a

Fabrizio Stornelli - Σκόπελος Λιμάνι - 19/07/2019   15:29

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Ottimo servizio
La macchina era pronta come da prenotazione, durante l'uso non ho avuto nessun problema

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Dear Mr Stornelli, Thank you very much for your feedback. We are happy to know our customers' preferences so we can adapt and provide the best of our service. This is our ultimate goal. Respectfully, autoUnion Car Rental

Stella Kakavouli - Πρέβεζα Αεροδρόμιο Ακτίου - 17/07/2019   11:52

Score 3.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Personnel just ok, car less than ok
I rent a small fiat panda, the insurance paperwork in the car referred to a huyndai!!! The odometer of the car showed 30k Km, however the car was way too old. I am sure the odometer was “worked up”.

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Dear Ms Kakavouli, Thank you for your feedback but those are serious accusations based only on your speculations. Kindly note that the specific model operates only 4-5 months per year so the km couldn't be too many. That is why the car had only 30.000km upon collection. Furthermore kindly note that the car isn't way too old, it is almost 3+ years-old. With regards, autoUnion Car Rental

Απάντηση από Rental Deals
Dear Mrs Kakavouli, Thank you for your time to evaluate the services provided by RentalDeals website and Supplier as well. Be sure that the purpose of this appraisal form is exactly this.We, as well as our partners, give attention to customer's experience and level of service provided by their network.  As according to our records,  this is the only rental you have booked through us, we would be glad to let us know at which car rental company/ies you are referring to.At your dispsosalRentalDeals Customer Service Dept

Αναστάσιος Βλάχος - Λήμνος Αεροδρόμιο - 17/07/2019   09:47

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Ολα πηγαν πολυ καλα
Πολυ καλη εξυπηρέτηση

Elisavet - Κεφαλονιά Αεροδρόμιο - 14/07/2019   00:13

Score 4.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Very positiv experience
Very positiv experience

Angela Benvenuti - Νάξος Λιμάνι - 08/07/2019   23:19

Score 4.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Good
Very good service and reliability..the car was new and clean, the Union car staff was very patient.

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Thank you very much for your review. We are always at your disposal. Stelios Artsanos Reservations Department

Konstantinos Toskitsis - Σκιάθος Αεροδρόμιο - 08/07/2019   00:03

Score 4.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

PERFEKT!
Alles Super gerne wieder!!!

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Thank you very much for giving us the opportunity to serve you. We will be glad to see you again. Nina Mastoraki

Marialetizia - Πάρος Λιμάνι - 07/07/2019   12:17

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Molto buono
Ci siamo trovati molto bene! Grazie

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΖΕΡΔΕ - Νάξος Λιμάνι - 04/07/2019   08:25

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣ
ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Ευχαριστούμε πολύ για την αξιολόγηση σας. Παραμένουμε πάντα στην διάθεση σας. Στέλιος Αρτσάνος Τμήμα Κρατήσεων

Daniel Florea - Κρήτη Αεροδρόμιο Χανίων - 03/07/2019   10:48

Score 2.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 2/5

god
on arrival at the airport I was not expecting anyone. it took about 15 minutes for someone from Auto Union to come in (family with 3 children ...). when he received the car, he had a rusty rubber. the problem was solved quite quickly 15-20 min, but I left without the spare wheel, was then brought to the hotel. when I handed the car, I waited for about 20 minutes, there was no one in the office :)

Ευαγγελία Γκαγκα - Καβάλα Αεροδρόμιο - 30/06/2019   12:24

Score 2.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 2/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 2/5

-
Χαίρετε, δυστυχώς δεν υπήρχε κράτησή στο όνομα μού όταν έφτασα στο αεροδρόμιο τής Καβάλας. Ούτε υπάρχει ενα Auto Union περίπτερο στο αεροδρόμιο. Κανένας δεν είχε ιδέα ποιά είναι αυτή η εταιρεία ή ποιά είναι η κράτηση μου παρόλο που πληρώσαμε το ζητούμενο ποσόν απο περίπου 25€ για την βεβαίωση της κράτησής. Τελικά έπρεπε να πάρω τον γιό μου στην Γερμανία τηλέφωνο για να με βοηθήσει με αυτήν την μυστηριώδη κράτηση και ευτυχώς υπήρχε η avance car στο αεροδρόμιο και μπόρεσε να με εξυπηρετήσει.

Απάντηση από Rental Deals
Αγαπητή Κυρία,Λυπούμεθα για το περιστατικό το οποίο οφείλετε σε εσωσυστημικό τεχνικό πρόβλημα της εταιρείας ενοικιάσεων που θα σας εξυπηρετούσε. Θα θέλαμε να είχαμε ενημερωθεί όμως την ώρα εκείνη καθώς η επίλυση του θέματος θα ήταν υπόθεση λίγων λεπτών. Αναφορικά με την επισήμανσή σας στο ότι δεν υπήρχε γραφείο στο Αεροδρόμιο, αυτό είναι φυσικό καθώς ο συγκεκριμένος συνεργάτης είναι (Meet & Greet) όπως αναφέρεται και στο voucher που παραλάβατε. Τώρα όσον αφορά το αν γνώριζαν την εταιρεία, αυτό είναι αδύνατο καθώς η συγκεκριμένη διαθέτει Πανελλαδικό δίκτυο. Σε κάθε περίπτωση, μιας και η εξυπηρέτηση δεν ήταν αυτή που το RentalDeals εξασφαλίζει για τους πελάτους του, ασχέτως αν δεν ήταν δικό μας το λάθος, η προκαταβολή της κράτησης θα σας επιστραφεί.  Θα επικοινωνήσει μαζί σας και το Customer Service Με εκτίμησηRentalDeals Team

Denis Lespérance - Σαντορίνη Λιμάνι  (Αθηνιός) - 24/06/2019   20:05

Score 3.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Très bien
Très satisfait

Stefano Campanile - Ικαρία Εύδηλος Λιμάνι - 23/06/2019   21:40

Score 3.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Competitivi
Prezzo più basso per avere stessi servizi di altri operatori

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Dear Mr Campanile, Thank you for your feedback. It is important to know our client's preferences and their opinion about our services in order to be able to improve them. This is our ultimate goal. Best regards, autoUnion Car Rental

Andreas Heitzer - Σαντορίνη Αεροδρόμιο - 22/06/2019   12:02

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Good
Good deal

Silvia Frey - Θάσος Λιμάνι - 21/06/2019   12:57

Score 2.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 1/5
Κατάσταση οχήματος: 1/5

Unfähige, unfreundliche Agenturleiterin
Bei der Übergabe war das Auto in Ordnung und auch die Anweisungen eines Mitarbeiters der Auto Union freundlich und hilfreich. Nicht in Ordnung war das Benehmen der Besitzerin Frau E. Niti. Ich hatte nicht gewusst, dass mir nach Bezahlung der Automiete noch 700.- Euro Kaution auf der Kreditkarte blockiert werden für ev. Schäden. Frau Niti machte uns das in unfreundlichster Weise klar. Zudem verbot Sie uns den Wochenmarkt in Prinos zu besuchen weil dort viel Verkehr und wenig Parkplätze habe!!

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Dear Mrs Frey, Thank you for your feedback. Kindly be informed that the deposit amount of 700€ is necessary to proceed with the car rental. This is the guarantee for the car. After your return, the bank proceeds with the refund of this amount. As regards the open market, our colleague explained that there is not enough space for parking and the traffic fines are approximately 80€. They were trying to protect you from collecting a fine ticket from the police. Respectfully, autoUnion Car Rental

Claudio Lugato - Σαντορίνη Λιμάνι  (Αθηνιός) - 20/06/2019   09:59

Score 4.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Ottimo
Ottimo noleggio auto valida anche meglio di quanto visto online (l'unico aspetto da migliorare informare che vi un sovrapprezzo per ottenerla in paese perché l'agenzia si trova ad alcuni chilometri). Comunque nel complesso sono più che soddisfatto del servizio offerto.

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Dear Mr. Lugato, Thank you very much for your kind words. We are very happy that you were satisfied with our company. We put all our effort in order to provide the best service possible and meet any customer's needs. We remain always at your disposal and we are looking forward to seeing you again.

Mike - Ρόδος Αεροδρόμιο - 18/06/2019   10:16

Score 1.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 2/5
Φιλικότητα προσωπικού: 1/5
Κατάσταση οχήματος: 2/5

Rude Staff
it was such a rude and unfriendly staff. they wanted to give us a car with one of the front lights broken. they finally changed after my request. when I recommended them that it's better to have the fuel tank full, so the next person knows how to return it, the guy was very rude. the girl who serviced us she wasn't the most friendly, they refused to give us access to the toilet even if we were waiting for 30min. I wouldn't recommend it.

Panagiotis Metaxas - Αθήνα Αεροδρόμιο - 11/06/2019   15:54

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Exactly as I was hoping their service to be. I will rent again from them.
Exactly as I was hoping their service to be. I will rent again from them.

Maria Economou - Αθήνα Αεροδρόμιο - 28/05/2019   16:53

Score 1.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 2/5
Φιλικότητα προσωπικού: 1/5
Κατάσταση οχήματος: 1/5

Δεν ήταν ευγενικοί και δεν παρέδοσαν το αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο.
Ενώ διευκρινήσαμε πως θέλαμε να το παραλάβαμε ακριβώς έξω από το αεροδρόμιο, έπρεπε να μας πάρει ένα βαν και να μας πάει σχετικά μακριά να παραλάβουμε το αυτοκίνητο και αυτο μας δυσαρέστησε καθώς άλλαξε το πρόγραμμα μας και βρεθήκαμε σε δυσκολία δεδομένου πως παραλαμβάναμε και ένα άλλο το οποιο μας παρεδόθηκε στο αεροδρομιο. Επίσης, οι άνθρωποι δεν ήταν ευγενικοί! Ο οδηγός του βαν ήταν με νεύρα και ύφος, καθόλου φιλικός και καθόλου ευγενικός!

Απάντηση από Rental Deals
Αγαπητή Κυρία Οικονόμου,Κατα την προφορική και έγγραφη επικοινωνία μας, σας είχε επισημανθεί ότι η καλύτερη δυνατή προσφορά που επιθυμούσατε αφορούσε συνεργάτη με υπηρεσία μεταφοράς του πελάτη στις εγκαταστάσεις του προκειμένου να παραλάβετε το όχημα.Λυπούμαστε για την σύντομη ταλαιπωρία σας ενώ θα παραμένουμε στη διάθεσή σας προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε, όπως ήδη γνωρίζετε,  στην επόμενη ενοικίασή σαςΜε εκτίμηση RentalDeals Reservations Department

Διονυσία Παπαχαραλάμπους - Μήλος Αεροδρόμιο - 27/05/2019   09:11

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

ΟΛΑ ΚΑΛΑ
ΟΛΑ ΜΙΑ

KON ALEXIOU - Μήλος Αεροδρόμιο - 13/05/2019   18:01

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

επαγγελματική συμπεριφορά
πολύ καλή αντιμετώπιση από την υπάλληλο σας που με υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο και αντιμετώπισε με άψογο τρόπο τη δυσαρέσκεια μου για τ αυτοκίνητο το οποίο είχα νοικιάσει με άμεση αντικαταστασή του

Martin So - Σάμος Αεροδρόμιο - 03/05/2019   12:36

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Easy come - easy go!
Like we would expect.

Χρήστος Παπαδόπουλος - Νάξος Αεροδρόμιο - 02/05/2019   21:14

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Εξαιρετική εμπειρία
Σχεδόν ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο, πολύ φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι δεν υπήρχε δυνατότητα πληρωμής με κάρτα.

MIROSLAW STRUK - Κεφαλονιά Λιμάνι Σάμης - 01/05/2019   09:22

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

X
X

Louis-Michel Tarenta - Σαντορίνη Λιμάνι  (Αθηνιός) - 24/04/2019   12:18

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Conforme à mes attentes
Facile et pratique.

Hanno Wijsman - Κρήτη Αεροδρόμιο Ηρακλείου - 21/04/2019   17:14

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Great service ; good car for good price.
Just a small remark : a Toyota Corolla is a very low car, which is not so handy on the Cretan roads where one encounters quite a lot of stones.

STAVROS FASSARIS - Αθήνα Αεροδρόμιο - 16/04/2019   12:12

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Slow on Pick up and drop of services
Upon arrival we had to wait for about 25 minutes for the shuttle bus to arrive, as there was only 1 available driver and was on another ride. this is not convenient considering that we had 2 kids with us and there is not sufficient waiting area around to avoid the cold/windy weather.

Διονυσία Παπαχαραλάμπους - Μύκονος Αεροδρόμιο - 08/04/2019   15:35

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

ΑΨΟΓΗ, ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Τα παιδια ηταν στην ωρα τους, πολυ φιλικοι και εξυπηρετικοι, μου καλυψαν ολες τις αποριες. Το αμαξι πεντακαθαρο και σε αψογη κατασταση

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ - Αθήνα Αεροδρόμιο - 28/03/2019   22:12

Score 4.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

VERY HAPPY FOR THE SERVICE
VERY HAPPY FOR THE SERVICE

Effrosyni Fengerou - Αθήνα Αεροδρόμιο - 08/01/2019   18:07

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Άψογη εξυπηρέτηση
Πολυ ευγενικό προσωπικό

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Αγαπητή κα Φεγγερού, Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το feedback. Χαιρόμαστε πολύ που μείνατε ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες μας. Eίναι σημαντικό για εμάς να μαθαίνουμε τις προτιμήσεις των πελατών μας ουτως ώστε να βελτιωνόμαστε και να παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Ilias Antonakakis - Θεσσαλονίκη Αεροδρόμιο - 24/11/2018   00:08

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Super
Super

Enrico Amici - Κρήτη Αεροδρόμιο Ηρακλείου - 04/10/2018   19:06

Score 1.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 1/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 1/5

Friendly staff very poor car conditions!! (Such cars should not be rented out!!!!)
Instead of a Panda I have been given a KIA Picanto. As normally happens the hand over process was very quick and only later on I realized that the car was in a miserable condition. The clutch did not work properly, the hand break wasn't holding firmly and I had to leave the gear on when I parked the vehicle. The luggage compartment cover was loose due to a broken suspension lanyard and would make noise during the driving process. Negative experience and so I will not use your service again!!

MAURICE LE MOUNIER - Σαντορίνη Λιμάνι  (Αθηνιός) - 29/09/2018   15:24

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Parfait
Très sérieux, très honnêtes . Lorsque nous avons restitué la voiture, J'ai oublie mon appareil photos dans la voiture il sont venus me le rapporter à l'aeroport, alors que je ne m'en était encore pas aperçu ...c'était la bonne surprise ouf!! et encore un grand merci

Paul Popplestone - Πρέβεζα Αεροδρόμιο Ακτίου - 25/09/2018   14:11

Score 3.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Good quality clean car
The car was perfect, exactly as per the specification requested. Unfortunately the Auto Union representatives were not at the airport when we arrived. After waiting 10mins, I then realised the only Auto Union telephone number on the documents was for their head office in Athens, not the local office in Preveza. By the time I called Athens and they in turn called the local office & called me back, the rep had turned up.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Σαντορίνη Αεροδρόμιο - 20/09/2018   17:46

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Εξαιρετικά ολα
????

Alexander Stein - Μύκονος Λιμάνι - 06/09/2018   14:29

Score 3.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Alles wie erwartet.Danke!
Super gelaufen alles. Wir würden jederzeit wieder bei euch buchen!

Fabrizio Giannini - Νάξος Κέντρο - 04/09/2018   16:00

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Good service, but a little few agency data. No e-mail only phone.
Good service after all but it can be improved

STEFANO DE VIVO - Αλόννησος Λιμάνι - 04/09/2018   11:28

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

A friendly and relyable service
.

roberto muraro - Κάρπαθος Αεροδρόμιο - 02/09/2018   13:08

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

tutto ok
auto pulita e a posto, tempi rapidi consegna-riconsegna (non ottimale gestione benzina per oggettiva difficoltà nel riportare stesso livello carburante, sarebbe meglio sempre condizione pieno /pieno, altrimenti puo' capitare di riconsegnare con livello superiore di benzina e perdere soldi, anche parecchi ..).

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΧΑΤΖΗΠΡΟΚΟΠΙΟΥ - Σκιάθος Κέντρο - 19/08/2018   20:40

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ
ΘΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΧΑΤΖΗΠΡΟΚΟΠΙΟΥ - Σκιάθος Κέντρο - 19/08/2018   20:38

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ
ΘΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ

massimo bordin - Νάξος Αεροδρόμιο - 19/08/2018   13:45

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Serieta
Cordiali, efficienti, disponibili, uno staff pronto e capace. GRAZIE

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Dear Mr Bordin, Thank you very much for your kind feedback. We are more than glad that you enjoyed our services. We hope to serve you again at one of our stations. Respectfully, autoUnion

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΩΙΔΗΣ - Ικαρία Αεροδρόμιο - 18/08/2018   11:44

Score 1.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 1/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 1/5

απαράδεκτη! σκέτη ταλαιπωρία
Από τις 7:30 που έφτασα παρέλαβα αμαξι στις 12:15 και ηταν ελαττωματικό! Η κοροϊδία ηταν απίστευτη!

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Κε Θωϊδη, Ευχαριστούμε για την κριτική σας. Η παραλαβή σας ήταν προγραμματισμένη για τις 9 το πρωί. Λόγω κολλήματος που προέκυψε με το προγραμματισμένο αυτοκίνητο, η παραλαβή καθυστέρησε αρκετά. Ωστόσο, λόγω αυτού κι επειδή κατανοούμε την αναστάτωση που σας προκαλέσαμε ο συνάδελφος από την Ικαρία, αφαίρεσε ένα ποσό από το συνολικό της κράτησης. Σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου, δεν μας ενημερώσατε κατά την διαμονή σας εκεί για να σας το αντικαταστήσουμε. Με εκτίμηση, autoUnion

Marco Ruzzetta - Σαντορίνη Αεροδρόμιο - 17/08/2018   23:53

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Servizio efficiente e professionale
Sia Union che advance lo consiglierei ad amici sicuramente

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Dear Mr Ruzzetta, Thank you very much for your very kind feedback. We are very pleased to know that you were satisfied with our services. We hope that we can have the chance to serve you again at one of our stations. Respectfully, autoUnion Car Rental

Oxi - Ικαρία Αεροδρόμιο - 12/08/2018   13:34

Score 2.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 2/5
Φιλικότητα προσωπικού: 2/5
Κατάσταση οχήματος: 2/5

Oxi
Oxi

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΕΠΙΔΗΣ - Ικαρία Αεροδρόμιο - 12/08/2018   01:31

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Απαραίτητη η ανανέωση του στόλου. Η φανερή φθορά των αυτοκινήτων δημιουργεί αμφιβολίες για την ασφάλειά τους.
Το κλιματιστικό δεν λειτουργούσε. Έγινε άμεση αντικατάσταση του αυτοκινήτου. Στο 2ο αυτοκίνητο η πόρτα του συνοδηγού δεν έκλεινε με το κεντρικό κλείδωμα. Ούτε με τη δική της κλειδαριά. Η λάμπα του σαλονιού δεν λειτουργούσε.

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΔΕΤΖΩΡΤΖΗ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ - Ικαρία Αεροδρόμιο - 05/08/2018   19:56

Score 2.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 2/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 2/5

Εξαιρετικά κακή συντήρηση του αυτοκινήτου
Ενοικίασα ένα Hyundai i20, με αρ. κυκλ. ΙΡΑ 3744. Από την 1η στιγμή αντιλήφθηκα ότι ήταν σε πολύ κακή κατάσταση: εξαιρετικά προβληματικό κιβώτιο ταχυτήτων, προβληματική εξάτμιση (ακουγόταν σε κάθε ανωμαλία του εδάφους), εξίσου προβληματική στροφή των τροχών δεξιά (εν ώρα οδήγησης ή παρκαρίσματος), αμετακίνητη βελόνα δείκτη βενζίνης. Δεν σχολιάζω τους κατεστραμμένους υαλοκαθαριστήρες (ιδίως του οδηγού) για να μην επεκταθώ. Σε μια Ικαρία με τόσες μακρινές διαδρομές, οδήγησα 7 ημέρες με αγωνία!..

Δημήτριος Ιωαννίδης - Ικαρία Αεροδρόμιο - 03/08/2018   00:36

Score 4.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Πολύ καλή εξυπηρέτηση.
Καλή συνεργασία και απο τίς δύο εταιρίες ενοικίασης. Το αυτοκίνητο ήταν σε καλή κατάσταση και το προσωπικό εξυπηρετικό. Μείναμε ευχαριστημένοι.

milena ripellino - Κάρπαθος Αεροδρόμιο - 21/07/2018   09:29

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

really perfect
everything was perfect type of car quality of service friendliness

ΖΗΣΗΣ - Ικαρία Αεροδρόμιο - 20/07/2018   20:13

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Ευχάριστη εμπειρία
!

Λίνα - Ικαρία Αεροδρόμιο - 19/07/2018   12:49

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Εξυπηρετικοί
Τυπικοί κατα την ώρα παραλαβης τη πρώτη μερα, απλα υπήρξε μια καθυστέρηση κατα την ώρα παράδοσης. Τ Αμάξι πολύ καλοδιατηρημένο, προσεγμένο,καθαρό και οικονομικό απο άποψη βενζίνης! Το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό και ευγενικό!

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Αγαπητή κα Λίνα, Σας ευχαριστούμε πολύ που αφιερώσατε λίγο χρόνο να μας αφήσετε τα σχόλιά σας. Χαιρόμαστε πολύ που μείνατε ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες μας. Ελπίζουμε να έχουμε την χαρά να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

elisabeth verbeeck - Θεσσαλονίκη Αεροδρόμιο - 16/07/2018   21:37

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Perfect
No remarks

Gabriele Jung - Ρόδος Αεροδρόμιο - 14/07/2018   00:26

Score 3.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Leider am Flughafen bzw vorab hinweis das rentaldedls von autounio vertreten wird. Das ich unnötige sucherei nach Firma und ansprechpartner
Über 30 min suche am Flughafen nach rektal Deal und den schuttlebus. Zufällig Dame gefunden die aber von autounion kam hier hätte info im vorfeld erfolgem müssen damit klar ist wie es abläuft

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Dear Mr Jung, Thank you very much for your feedback! Have a lovely afternoon, autoUnion Car Rental

STENO DRI - Αλόννησος Λιμάνι - 07/07/2018   12:10

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Grazie
Semplicità e cortesia

ΑΛΕΞΙΑ ΠΕΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - Μύκονος Αεροδρόμιο - 05/07/2018   20:21

Score 4.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Όλα σουπερ
Όλα καλα

Petros Skepastianos - Σκιάθος Λιμάνι - 05/07/2018   06:15

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Αξιόπιστη συνεννοησημη σοβαρή
Όλα οκ

ava - Κώς Αεροδρόμιο - 26/06/2018   13:04

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Μπράβο σας!
Εξαιρετικές υπηρεσίες, φιλικό προσωπικό, αξιοπιστία και ευκολία στη χρήση. Πολύ καλές τιμές :)

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Αγαπητή κα Άβα, Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που αφιερώσατε λίγο χρόνο για να αφήσετε τα σχόλιά σας. Χαιρόμαστε που μείνατε ικανοποιημένη από την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Θα ήταν χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Ιωάννης Πρέπης - Σκιάθος Λιμάνι - 22/06/2018   23:14

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Σκιαθος
Πολύ ακριβά η μία μέρα στην σκιαθο

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Αγαπητέ Κε Πρέπη, Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας να μας αφήσετε τα σχόλια σας. Σχετικά με το θέμα των τιμών, δυστυχώς τα μονοήμερα είναι πιο ακριβά σχεδόν πάντα. Ελπίζουμε ωστόσο οι υπηρεσίες μας να σας άφησαν ικανοποιημένο. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΥ - Σάμος Αεροδρόμιο - 04/06/2018   11:51

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Σιγουρα θα σας επελεγα ξανά!!!!
Ηταν όλα τέλεια!!!

SONIA RIGHETTI - Αθήνα Αεροδρόμιο - 31/05/2018   15:46

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

SERIETA' E DISPONIBILITA'
SIAMO STATI ACCOLTI CON GRANDE CORTESIA E NONOSTANTE CI FOSSERO STATI DEI PROBLEMI CON LA PRENOTAZIONE, IL PERSONALE HA RISOLTO IL TUTTO CON VELOCITA' SENZA CREARE NESSUN MINIMO PROBLEMA. NELLA CONSEGNA DELL'AUTO MI E' STATO ADDIRITTURA CONSIGLIATO DI FOTOGRAFARE PURE LA MACCHINA PER TUTELARMI DA QUALSIASI PROBLEMA CI POTESSERE ESSERE STATO .

Sotirios Drosopoulos - Καλαμάτα Αεροδρόμιο - 15/05/2018   21:31

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Good!
.

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Dear Mr Drosopoulos, Thank you for taking time to give us your feedback. We are glad that you enjoyed our services. We hope to see you again in one of our stations. Kind regards, AutoUnion Car Rental

Enrico Amici - Μήλος Αεροδρόμιο - 09/05/2018   20:32

Score 3.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Fast and reliable service.
The staff have taken care of me in a friendly and professional way.

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Dear Mr Amici, Thank you very much for your feedback. We are very pleased to hear that you were satisfied with our services. It is really important to us to receive our client's feedback so that we can improve and maximize the quality of our service. We hope to see you again in one of our stations. Best regards, AutoUnion Customer service

Dimitrios Boskoupsiou - Θεσσαλονίκη Αεροδρόμιο - 05/01/2018   16:52

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Poli kali eksipiretisi!
Epagelmaties stin doulia tous kai kali eksipiretisi!! Me diefkolinan amesos kai epilisan to provlima pou eixe dimiourgithi me tin psisi mou! Tha tous xanaprotimisw

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Βοσκουψιού, Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την κριτική σας. Είμαι μέλημά μας να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και γι'αυτό χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μείνατε ικανοποιημένος από αυτές. Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να σας εξυπηρετήσουμε ξανά στην Καβάλα ή σε κάποιον από τους υπόλοιπους σταθμούς μας. Καλή χρονιά να έχετε με υγεία! Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Andreas Josef Hermanns - Ικαρία Αεροδρόμιο - 31/10/2017   00:36

Score 4.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Alles gut !
Alles gut!

PATRICK LOISON - Σαντορίνη Λιμάνι  (Αθηνιός) - 23/10/2017   11:46

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

mise à disposition rapide du véhicule, perte de temps minimum pour profiter au maximum de Santorin !
en arrivant au port d'Athinios, nous avons été pris immédiatement en charge et conduits par une navette à la centrale de Auto Union. la remise du véhicule s'est passée en un tour de mains. Nous en avons apprécié la propreté, la disponibilité du personnel pour nous expliquer le fonctionnement des différents manettes. après notre périple à travers l'île, nous avons pu rendre la voiture directement au port afin de profiter au maximum de notre séjour avant le départ du bateau.

Gabriello Basagni. FIRENZE - Κέρκυρα Αεροδρόμιο - 03/10/2017   22:03

Score 3.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Affidabile.
SERVIZIO EFFICIENTE.

roberto dalla vecchia - Μήλος Αεροδρόμιο - 20/09/2017   20:09

Score 3.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

servizio senza fronzoli ma efficiente
personale sia al ritiro che alla consegna essenziale ma cordiale e esaustivo . l'auto era pulita e funzionante ma piena di botte , inoltre il modello dell'auto pur di livello superiore a quello concordato era vecchio .

roberto muraro - Κάρπαθος Αεροδρόμιο - 06/09/2017   22:45

Score 3.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

tutto ok
auto pulita e affidabile, servizio essenziale, ma puntuale veloce ed efficiente con ottimo rapporto qualità/prezzo

Giuseppe Guidi - Αλόννησος Λιμάνι - 01/09/2017   14:26

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Il personale di Alonissos nel nostro caso specifico è stato a dir poco cordiale e disponibile. Se dovessimo tornare sull'isola prenderemo sicuramente contatti con voi/loro.
Ad esempio appena abbiamo preso la macchina la spia sul cruscotto segnalava un problema di pressione alle gomme. La persona sul posto "Andy" ci ha immediatamente accompagnato al distributore per verificare la pressione dei pneumatici e ha provveduto a gonfiare la gomma che era sgonfia e ci ha detto che per qualsiasi problematica avremmo potuto fare riferimento a lui dandoci il suo numero di cellulare.

Kyriacos - Ναύπλιο Κέντρο - 21/08/2017   09:34

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Excellent Service!
That was the best service we had from a car rental supplier until now. Thank you very much for your efforts and kindness.

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Dear Mr. Larmos, Thank you for taking time to leave your comments. It is very important for us to get feedback from our customers in order to be able to maintain the quality of our services in a high level. We are more than glad that you were satisfied with the vehicle condition, our staff and our service. We will be very pleased to serve you again in one of our 40 stations around Greece or Cyprus. We remain at your disposal. With kind regards, autoUnion Car rental

MARCO LOREGGIAN - Ιος Λιμάνι - 16/08/2017   12:10

Score 1.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 2/5
Φιλικότητα προσωπικού: 1/5
Κατάσταση οχήματος: 2/5

pulizia
vetri sporchissimi tappetini inguardabili..... sporci

Απάντηση από Rental Deals
Caro Signore Loreggian,Grazie per aver dedicato un po 'di tempo per valutare l'esperienza di noleggio auto.Come è evidente, la valutazione che ha fatto riguarda a la società di autonoleggio che ha offerto il servizio a Ios, e non a RentalDeals.Siamo sicuri che i nostri soci valuteranno la loro destinazione locale, e prenderanno in considerazione i suoi commenti. RentalDeals Servizio Clienti

Dimitrios Smyrnaios - Ικαρία Αεροδρόμιο - 10/08/2017   18:44

Score 3.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

good
very high prices compared with other companies

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Dear Mr. Smyrnaios, Thank you very much for taking time to leave us your feedback. We are happy that you were siatisfied from our services and the condition of the provided vehicle. As regards the price, it is formed from several factors such as location, dates and availability. We remain always at your disposal. With Kind regards, autonion car rental

Norman Stampanoni - Ιος Λιμάνι - 09/08/2017   21:55

Score 3.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 2/5

Good
even if car was very used

Paolo Taranta - Ζάκυνθος Αεροδρόμιο - 01/08/2017   23:56

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Fantastic
Brand new car, excellent check-in and check-out service. Well done indeed

giorgio calevi - Πρέβεζα Αεροδρόμιο Ακτίου - 01/08/2017   11:22

Score 4.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

really friendly
maximum availability and attention to customer satisfaction. Thanks!

George Kisaoglou - Καβάλα Αεροδρόμιο - 01/08/2017   00:44

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Alles ok.
Schnell und unkompliziert.

Ελενη Μωραΐτου - Κάρπαθος Αεροδρόμιο - 19/07/2017   10:58

Score 2.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 2/5
Φιλικότητα προσωπικού: 1/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Απαράδεκτο προσωπικό.
Οι απαντησεις του υπαλλήλου σε συγκεκριμενες ερωτήσεις του πελάτη, όσον αφορά την ασφάλεια του οχήματος ή το πόσον της εγγύησης ήταν απρόθυμες και δεν είχαν στόχο να ενημερώσουν αναλυτικά τον πελάτη.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - Ικαρία Αεροδρόμιο - 18/07/2017   19:46

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Πολύ καλή εξυπηρέτηση!
Έχουμε μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συγκεκριμένη ενοικίαση.

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Αναστασίου, Χαιρόμαστε πολύ που μέινατε ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας ! Ο βασικός μας στόχος είναι πάντα η εξυπηρέτηση των πελατών μας και η ποιότητα των υπηρεσιών μας! Γι' αυτό σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας καθώς μας βοηθάει στην επίτευξη του στόχου μας. Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να σας εξυπηρετήσουμε ξανά σε κάποιον από τους σταθμούς μας ανά την Ελλάδα. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Luca Barnabà - Σάμος Αεροδρόμιο - 16/07/2017   23:41

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Ottimo
Mi sono trovato bene

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΗΣ - Ιος Λιμάνι - 13/07/2017   12:02

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Όλα τέλεια! Κανένα πρόβλημα!
Φιλικό προσωπικό, άμεση εξυπηρέτηση, θα τους επιλέξω ξανά!

Iuliia Shatokhina - Αθήνα Αεροδρόμιο - 12/07/2017   13:50

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Good choice
Car, communication, road assistance - all was fast, nice and comfortable. I will advise this company to my friends.

nicoletta rivabene - Θεσσαλονίκη Αεροδρόμιο - 05/07/2017   10:54

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

young, friendly, helpfull
The key battery was down and the car closed with luggage inside; we risked to loose our flight. in few minutes, by phone, they helped us to solve the problem

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Dear Ms. Rivabene, Thank you for your time to make an appraisal. We are very happy that our services have satisfied you. This is our ultimate goal : a satisfied customer. We will be happy to have the pleasure of serving you again at any time. We remain at your disposal. Autounion Car rental

Lavson - Αλεξανδρούπολη Λιμάνι - 19/06/2017   12:06

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Excellent service
Very flexible and accommodating staff, saved us a lot of time and hassle

Γεώργιος Κεχαγιόγλου - Αθήνα Αεροδρόμιο - 07/06/2017   12:02

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Εξαιρετική εξυπηρέτηση
Εξαιρετική εξυπηρέτηση

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Κεχαγιόγλου, Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας. Χαιρόμαστε πολύ που μείνατε ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά. Με εκτίμηση, AutoUnion Car rental

Αριστείδης Μπακάλης - Ικαρία Αεροδρόμιο - 24/05/2017   08:20

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Πολύ καλή υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων
Όλα ήταν καλά.

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Αγαπητέ κε Μπακάλη, Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμησή σας. Χαιρόμαστε πολύ που μείνατε ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας. Ο στόχος μας είναι πάντα η καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά στο επόμενο ταξίδι σας. Με εκτίμηση, autoUnion Car Rental

Andreas Georgiou - Σαντορίνη Αεροδρόμιο - 25/04/2017   20:00

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Πολύ ικανοποιητική εξυπηρέτηση
-

Mailys - Σαντορίνη Λιμάνι  (Αθηνιός) - 22/04/2017   21:11

Score 4.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Excellent contact.
Contacts très faciles tant par téléphone que sur place.'Prise du vehicule rapide á l'arrivée du ferry à Santorin.Dépose à l'aéroport. Tarifs compétitifs.

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Thank you for your kind words. We are looking forward for the pleasure of serving you again!

Κωστας Φραντζεσκακης - Σαντορίνη Λιμάνι  (Αθηνιός) - 15/04/2017   00:32

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Everything was excellent as agreed
The car was in great condition. I found RentalDeals to be some of the cheapest in the island. They did deliver the car at the port and collected it from the airport as agreed without any delays, or other sort of problems.

attilio mungari - Κάρπαθος Αεροδρόμιο - 20/09/2016   12:07

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Buon servizio
Cordialità

Irem Ozalan - Σάμος Λιμάνι Καρλόβασι - 19/09/2016   11:59

Score 4.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

everything was fine
everything was fine

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΙΟΣ - Σαντορίνη Λιμάνι  (Αθηνιός) - 13/09/2016   18:39

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Πολυ καλη εξυπηρέτηση
Θα προτιμούσα καλύτερη ενημέρωση για την χρήση της χρεωστικής μου κάρτας στην οποαδήποτε περίπτωση χρειαζόταν αυτό Επίσης απορία μου γιατί μου ζήτησαν μετρητά και όχι την κάρτα για την εξόφληση του υπολοίπου

jimani - Μήλος Αεροδρόμιο - 05/09/2016   09:20

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

ολα καλα
ολα ητανε υπεροχα!!!

antonio mongiello - Αλόννησος Λιμάνι - 03/09/2016   11:48

Score 3.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 1/5

Buono
Consegnata auto con pneumatici anteriori deteriorati.

MONICA LUNARDI - Κεφαλονιά Αεροδρόμιο - 03/09/2016   00:10

Score 4.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Precisi chiari veloci
Macchina nuova

ELENI KOUKKIDOU - Ικαρία Αεροδρόμιο - 27/08/2016   19:02

Score 2.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 2/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 2/5

bad rental
I ordered Citroen C1, and I received Hyundai atos in bad condition and handbrake didn't work (also the cd player).

Basri hakan Ozkoc - Λέσβος Κέντρο - 25/08/2016   10:19

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

satisfied
should be better introduced especially turkish people

ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΣΗΦ - Μήλος Αεροδρόμιο - 22/08/2016   15:24

Score 3.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

ΦΙΛΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ !
Ο κ Μάρκος καταπληκτικος και παντου όπυ τον χρειαστηκαμε

giovanna nicaso - Πρέβεζα Αεροδρόμιο Ακτίου - 25/07/2016   09:14

Score 2.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 2/5
Φιλικότητα προσωπικού: 2/5
Κατάσταση οχήματος: 2/5

Potete migliorare
Al momento della consegna delle 2 auto ci sono state nuovamente aggiunte le spese di prenotazione e tasse che avevamo già pagato in anticipo. Alla riconsegna abbiamo fatto presente l'inconveniente e aspettiamo di quanto pagato in più (circa 50€ per le due auto)

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Dear Ms. Nicaso, We would like to inform you that the amount that had been charged to you upon your arrival by mistake was actually returned to your card when you delivered the car back to our station. We are very sorry for any inconvenience caused. We remain at your disposal. Best Regards, autoUnion

Απάντηση από Rental Deals
Cara signora Nicaso, Grazie per trascorrere un po 'del vostro tempo prezioso, al fine di aiutarci a migliorare noi stessi e valutare i servizi dei nostri partner.Mostrando il voucher che avete ricevuto dal nostro sistema si potrebbe risparmiare tempo ed evitare ogni possibile equivoco. Anche allora, se qualcosa non è chiaro alla stazione circa il servizio o il tasso che deve fornire al cliente, siamo disponibili in qualsiasi momento per fornire la conferma data dalla loro dipartimenti centrali di prenotazione.Problema sarebbe stato risolto immediatamente! L'importo rimborsato al momento della restituzione della vettura era la quantità che paga, in primo luogo, come non dovrebbe essere.Cordiali salutiRentalDeals Famiglia

giovanna nicaso - Πρέβεζα Αεροδρόμιο Ακτίου - 25/07/2016   09:13

Score 2.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 2/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 2/5

Possono fare meglio
Al momento della consegna delle 2 auto ci sono state nuovamente aggiunte le spese di prenotazione e tasse che avevamo già pagato in anticipo. Alla riconsegna abbiamo fatto presente l'inconveniente e aspettiamo di quanto pagato in più (circa 50€ per le due auto)

SARA BRUSINELLI - Ιος Λιμάνι - 08/07/2016   16:32

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Perfetto
Facile da trovare e veloci nella consegna e ritiro

jean-Pierre garnier - Σαντορίνη Λιμάνι  (Αθηνιός) - 29/06/2016   23:07

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

aucun problème
aucun problème

Kuro-chan - Ιος Λιμάνι - 28/06/2016   10:53

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Efficient service
Very kind agent people and the car quality is very good.

Απάντηση από Rental Deals
Dear Mr Ueki,Car models shown in each offer are indicative to the category booked. For you better convenience and service the partner in Ios has given you an upgrade category.We will be glad to offer you our services again in the future!RegardsRentalDeals Family

LOUCAS DRAMIOTIS - Κρήτη Αεροδρόμιο Χανίων - 22/06/2016   10:07

Score 3.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 1/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

καλυτερη εξυπηρετηση
η παραλαβη και η παραδοση να γίνεται στο χωρο που επιλεγεται και να είναι παρον άτομο της εταιρείας

John Doe - Κάρπαθος Αεροδρόμιο - 21/06/2016   09:01

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

μια χαρά για τα λεφτά του
εξυπηρέτηση ήταν άψογη και παρ'ότι η ώρα παραλαβής ήταν αργά μετά τις 23:00

ARTAUT Michel - Αθήνα Αεροδρόμιο - 20/06/2016   15:43

Score 3.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Every thing OK
Please improve description of meeting point at arrival

Gerben van Doesburg - Λευκάδα Λιμάνι Βασιλικής - 19/06/2016   12:29

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

We had a great experience, thanks.
Very friendly and everything perfectly arranged.

julien lejay - Σαντορίνη Λιμάνι  (Αθηνιός) - 28/05/2016   12:31

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

everything was perfect
everything was perfect

Josef Eckl - Σαντορίνη Λιμάνι  (Αθηνιός) - 27/05/2016   14:22

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Günstiger Mietwagen mit leichten Mängeln
Freundliches Personal und problemlose Übergabe am Hafen und Abgabe am Flughafen. Wagen hatte über 50.000 km auf dem Buckel und das auf einer kleinen Insel. Daher relativ stark abgenutzt. Keilriemen quietschte. Insgesamt stimmte aber noch Preis und Leistung.

Asimina Galoutzi - Καλαμάτα Αεροδρόμιο - 26/05/2016   09:42

Score 4.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

excellent
excellent

Aaltje Berendina Becker-Feikens - Καλαμάτα Αεροδρόμιο - 23/05/2016   05:57

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Satisfieing
Please a sign of auto-Union like Hertz and Avis on the parking of the AirPort Kalamata

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΟΘΗΤΟΣ - Σάμος Αεροδρόμιο - 21/05/2016   02:48

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Άψογη εξυπηρέτηση
Η άφιξη της πτήσης στην Σάμο ήταν στις 07:05. Είχα κάνει την κράτηση του αυτοκινήτου απο λάθος στις 08:00. Η αντιπρόσωπος της Auto union car rental είχε έρθει νωρίτερα απο την ώρα που είχα δηλώσει! Ευγενική μας καλωσόρισε και αμέσως ολοκληρώσαμε την διαδικασία της κράτησης! Το αυτοκίνητο πεντακάθαρο και όλα λειτουργούσαν άριστα! Θα ξανα επιλέξω αυτήν την εταιρία σίγουρα στο επόμενο ταξίδι μου στην Σάμο!

KONSTANTINOS VRETTOS - Σαντορίνη Λιμάνι  (Αθηνιός) - 05/05/2016   08:32

Score 3.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ , ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Ioannis Ioakeimidis - Σύρος Λιμάνι - 30/03/2016   00:48

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Great and friendly service!
Great and friendly service!

ΠΕΛΑΓΙΑ ΠΑΠΟΥΛΙΔΟΥ - Κέρκυρα Αεροδρόμιο - 09/03/2016   10:12

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

ΆΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ-ΕΥΓΕΝΕΙΑ-ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ-ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Βασίλης Μπιρμπουτσάκης - Αθήνα Αεροδρόμιο - 18/02/2016   21:21

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

OK
OK

Κωνσταντίνος Κουμάντος - Αθήνα Αεροδρόμιο - 27/10/2015   12:09

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Σχετική καθυστέρηση
Σχετική καθυστέρηση κατά την παραδοση και παραλαβή. Η όλη διαδικασία δεν γίνεται στο Αεροδρόμιο αλλά στις εγκαταστάσεις τους στο Κορωπί με αποτέλεσμα να αργεί κάπως το βανάκι τους με κίνδυνο να χαθεί η πτήση.

PARTHENA FOTAKELI - Σάμος Αεροδρόμιο - 17/10/2015   09:56

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

εξαιρετικη
ολα πολυ καλα

Colin Scrimgeour - Χίος Λιμάνι - 30/09/2015   18:09

Score 4.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Friendly,efficient and honest
No complaints at all with friendly and helpful staff ( a lift to airport was a bonus). Car was fine with a reasonable fuel policy. In addition they weren't bothered by an extra scratch that we picked up when the car was parked

Enrico Galavotti - Σκόπελος Λιμάνι - 13/09/2015   18:13

Score 3.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 2/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Respect time
The office at the booking time was closed, and the man arrived almost half an hour late ...

Enrico Galavotti - Σκιάθος Λιμάνι - 13/09/2015   18:10

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

The car was very old but worked well
The car vas very old, a little dirty and rather ugly conditions

Maurimiri - Σκιάθος Λιμάνι - 10/09/2015   12:24

Score 3.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

essenziale e efficiente
tutto preciso macchina piccola ma in buone condizioni....rapporto qualità prezzo ottimo!!

ΚΛΑΙΡΗ ΚΑΤΣΑΛΙΦΗ - Κάρπαθος Αεροδρόμιο - 07/09/2015   19:25

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Ολα καλά
Το μόνο που μου προξένησε εντύπωση ήταν ότι η πληρωμή γινόταν μόνο με πιστωτική.

Alex Mattarelli - Ρόδος Λιμάνι - 30/08/2015   18:40

Score 3.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Good
good

Αντρέας Χαραλάμπους - Αθήνα Αεροδρόμιο - 28/07/2015   16:04

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

πολύ καλή
Όπως πιο πάνω

ximenes - Σαντορίνη Αεροδρόμιο - 22/07/2015   14:45

Score 3.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 2/5

véhicule plus petit que celui réservé
Voiture trop petite partie rapport aux bagages indiqué au niveau de la capacité du coffre

John Poloyannis - Λήμνος Αεροδρόμιο - 17/07/2015   13:14

Score 3.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Very attentive to any problems we had
The power steering in our car began to play up in the 2nd week we rang Irene and they replaced the car promptly while our car was checked for problems then the following day was returned to us by lunchtime all fixed and ready for our next adventures - with smiles we were very impressed with the service :)

EVANGELIA VALAVANIOTI - Κάρπαθος Αεροδρόμιο - 15/07/2015   00:08

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Great services
Exceptional service, affordable prices and kind staff

Lino PETRUCCIANI - Ιος Λιμάνι - 12/07/2015   11:47

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

a
a

maria da graça vicente - - 02/07/2015   11:26

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

it was a good experience
nothing to say

Massimo Cattaneo - Κύθηρα Αεροδρόμιο - 08/06/2015   17:38

Score 3.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

X
A little bit bungling and latecomer

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΑΡΟΥΧΗΣ - Πάτρα Αεροδρόμιο Αράξου - 05/06/2015   16:36

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Πολυ καλη εταιρεια
Ολα ηταν τελεια πολυ καλο αυτοκινητο. θα σας προτιμησουμε και την επομενη φορα

Stavros Chatzipanagiotou - Σαντορίνη Λιμάνι  (Αθηνιός) - 04/06/2015   12:36

Score 2.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 2/5

Basic, good service
Car in minimum condition

OLGA BELLOU - Μύκονος Λιμάνι - 03/06/2015   13:26

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

great deal
g

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ - Σαντορίνη Λιμάνι  (Αθηνιός) - 27/05/2015   12:20

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

πολυ καλο
καλή εμπειρια

MICHAIL KARAGKIOZOGLOU - Καλαμάτα Αεροδρόμιο - 21/05/2015   13:40

Score 4.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΡΙΔΗΣ - Σάμος Αεροδρόμιο - 13/05/2015   22:52

Score 1.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 1/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 1/5

Έδωσαν ότι ποιό σαραβαλο ειχαν
Δεν δούλευε το A/C, δεν δούλευαν οι κλειδαριές, είχε χτύπηματα γύρω γύρω, τσιριζε ο ιμάντας, βρώμικο σαλόνι.

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Κύριε Τσιρίδη, Ευχαριστούμε που απαντήσατε στο ερωτηματολόγιο μας, βοηθώντας μας να καλυτερεύσουμε τις υπηρεσίες μας με τα σχόλιά σας. Υστερα απο την επικοινωνία που είχαμε με τους συνεργάτες μας στη Σάμο οσον αφορά το παράπονο σας για την κατάσταση του αυτοκινήτου που παραλάβατε, μας ενημέρωσαν το αυτοκίνητο αφού ελέγθηκε από το συνεργείο μας, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα λειτουργικό πρόβλημα. Το ίδιο αυτοκίνητο ενοικιάστηκε και σε άλλον πελάτη, χωρίς κανένα πρόβλημα ή παράπονο. Επίσης μας ενημέρωσαν ότι κατά την δίαρκεια της ενοικίασης σας, ζητήσατε αντικατάσταση / έλεγχο του αυτοκινήτου λόγω του ότι δεν δούλευε το A/C αλλά μιας και δεν παρευρεθήκατε στο ραντεβού με τους συνεργάτες μας στη Σάμο δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να επιδιορθώσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζατε. Παρακαλώ σημείωσε ότι στο voucher σας αναφέρεται ξεκάθαρα ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτου δεν διαθέτει A/C. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - Θεσσαλονίκη Αεροδρόμιο - 12/05/2015   14:46

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

πολύ καλά ήταν όλα
Όλα ήταν πολύ ωραία

cecile racine - Σαντορίνη Αεροδρόμιο - 11/05/2015   09:08

Score 2.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 2/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

So so... I didn't get de car I asked and I couldn't have payed bycresir car.
I booked a polo with the girl on the phone, she told me she had to check with the company . I called back she told me that was ok. When I arrive in santorini I was given a panda!!!! That would have been great if I could have payed with my credit card when I gave the car back at the port. The guy told me the terminal didn't work then he didn't know to make it work.... In my mind he just wanted to be payed with cash....

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΚΑΡΤΑΔΟΣ - Θεσσαλονίκη Αεροδρόμιο - 09/05/2015   18:28

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

ΤΕΛΕΙΑ
ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΡΟΤΙΜΗΣΩ

Karl Förderer - Κρήτη Αεροδρόμιο Ηρακλείου - 04/05/2015   13:45

Score 3.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 2/5
Φιλικότητα προσωπικού: 2/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

sowei so gut
Wir hatten einen Gutschein mit kostenlosem zweitem Fahrer, der uns dann voir Ort strikt verweigert wurde. Es ginge nur gegen Berechnung von rund 50.- € extra. Trotz Vorlage und deutlichem Hinweis auf das im Gutschein ausgedruckte wurde uns der kostenlose zweite Fahrer verwehrt. Bei Rückgabe des Autos wurde lange nach dem zu vernbichtenden Kreditkartenformular gesucht, wohl in der Hoffnung, es nachträgliuch einsetzen zu können. Diese beiden Punkte trübten den ansonsten akzeptablen Service sehr.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. - Κρήτη Αεροδρόμιο Ηρακλείου - 26/04/2015   19:46

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ
Άριστη συνεργασία με το προσωπικό σας τόσο στην παραλαβή όσο και στην παράδοση του αυτοκινήτου.Παρακαλώ όπως εξετάσετε τις τιμές σας στους μήνες αιχμής Ιούλιο-Αύγουστο έτσι ώστε να γίνουν πιο προσιτές και σε εμάς τους Έλληνες.Δύσκολοι καιροί....το γνωρίζετε....

PANTHEM - Αθήνα Αεροδρόμιο - 17/04/2015   10:47

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ
ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ 5 ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤ-ΤΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΤΛΗΣ - Αθήνα Αεροδρόμιο - 08/04/2015   21:12

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Πάρα ποκύ καλή εξυπηρέτηση
Το αυτοκίνητο ποθ μου έδωσαν ήταν πάρα πολύ καλό σε σχέση με τα χρήματα που πλήρωσα

MDThes - Αθήνα Αεροδρόμιο - 10/03/2015   19:00

Score 3.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 2/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Έτσι & έτσι...
όταν γίνεται κράτηση για παραλαβή/παράδοση αυτοκινήτου από/στο αεροδρόμιο σημαίνει ότι η διαδικασία γίνεται ΕΚΕΙ, επί τόπου! Δεν σημαίνει ότι ΨΑΧΝΕΙΣ να βρεις κάποιον, κάπου, που με ένα βαν σε πάει σε μια απόσταση 10χλμ για να παραλάβεις το αυτοκίνητο! Όταν η διαδικασία είναι τέτοια θα πρέπει να υπάρχει μια σχετική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ! Το μόνο καλό στην όλη ιστορία είναι πως μας έδωσαν καλύτερο όχημα από αυτό που περιμέναμε.

Απάντηση από Rental Deals
Αγαπητέ Κύριε MDThes,  Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία σας, αλλά θα μας επιτρέψετε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω: 1) Κατά την διάρκεια της αναζήτησης αυτοκινήτου μέσα στο RentalDeals, σε κάθε αποτέλεσμα που σας εμφανίζει, σας ενημερώνει εάν ο συγκεκριμένος συνεργάτης μας έχει Φυσικό σταθμό στο σημείο επιλογής σας ή είναι Meet & Greet σημείο (το οποίο και σημαίνει πως θα σας περιμένει εκεί κάποιος συνεργάτης να σας οδηγήσει στο αυτοκίνητό σας), με μοναδικό γνώμονα να έχετε πλήρη & σαφή εικόνα πρίν την κράτηση σας. 2) Μετά την κράτησή σας, στο Voucher που παραλαμβάνετε παρέχονται πλήρεις πληροφορίες, όπως στο δικό σας έγραφε ότι θα υπάρχει Shuttle bus service στην έξοδο Β5 των αφίξεων. Φιλικά, RentalDeals Customer Service Department

Χρήστος Μουσλής - Θεσσαλονίκη Αεροδρόμιο - 17/12/2014   09:26

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΤΕΛΕΙΑ

Pascal Desseaux - Ρόδος Κρεμαστή - 25/08/2014   12:33

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Aucun souci
-

Antonio Risorto - Μύκονος Λιμάνι - 20/08/2014   16:32

Score 4.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Servizio ottimo
Molto apprezzato il fatto che siano venuti a prenderci con l'auto direttamente al porto e che ci hanno poi accompagnato fino all'albergo.

Fausto Iacovetta - Σαντορίνη Λιμάνι  (Αθηνιός) - 29/06/2014   15:08

Score 1.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 1/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 1/5

not satisfied
In Santorini,at the pick-up of the car,the man of the office told us that the insurance for damns to the car was full,but,at drop out,we must pay 100 euros for a light graze of the bumper.

Nikolaos Argyrakis - Καλαμάτα Αεροδρόμιο - 16/06/2014   15:07

Score 2.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 2/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 1/5

Minimal after sale support..
No CD player in use, No technical support on weekend. Fuel 3/8 Full ? ατ receipt of the car. Nobody there to deliver the car.(instruction:¨"If nobody here to welcome, leave the car open and keys at the top of front left wheel" and that I did at least. I don'd know yet if they fond all OK.

Νίκος Παναγιωτόπουλος - Πάρος Αεροδρόμιο - 14/06/2014   00:47

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Εξαιρετικά!
Άριστα!

Jenny L - - 09/06/2014   16:35

Score 3.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

friendly
cars not as promised

ANDREAS - Ρόδος Κρεμαστή - 21/05/2014   19:55

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Excellent car, good service
The car was excellent. The service was good. The only thing to mention is that we asked for a full tank but we got half empty.

Νικόλας Σκοτίδας - Θεσσαλονίκη Αεροδρόμιο - 17/05/2014   08:20

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Πολυ καλη εξυπηρετηση
Στο επόμενο μου ταξίδι θα ξανά χρησιμοποιήσω την auto union

Αθανάσιος Σαμαράς - Αθήνα Αεροδρόμιο - 15/05/2014   16:37

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Καμμία
Εξαιρετική επιλογή εταιρείας ,πολύ καλές τιμές καινούργιο αυτοκίνητο.

Απάντηση από Auto Union Car Rental
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!

grigorios dimopoulos - Πάτρα Κέντρο - 04/05/2014   13:48

Score 2.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 1/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 1/5

μπορούν Και καλύτερα
Το όχημα βρισκόταν σε άθλια κατάσταση.

DIAMANTIS ATHANASOPOULOS - Καλαμάτα Αεροδρόμιο - 23/04/2014   18:00

Score 2.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 2/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 2/5

you get what you pay...
The big pro is the low price. However I dont recomend reserving a car at the Airport since the company does not have an office there. One small misanderstanding of the time of arrival can really escalate in a big delay. Moreover the car was in a relativ bad shape, not visualy, the steering whell was shaky, reflecting a wheel balance problem.

Ευάγγελος Μπιρμπίλης - Κρήτη Αεροδρόμιο Χανίων - 16/03/2014   12:24

Score 3.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 1/5

ΚΑΛΗ.
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ!

Κωνσταντίνος Παπανικολάου - Χίος Κέντρο - 14/02/2014   14:05

Score 4.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

αμεσότητα
α

Αντωνης Κουρουπακης - Αθήνα Αεροδρόμιο - 13/01/2014   16:41

Score 2.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 2/5
Φιλικότητα προσωπικού: 2/5
Κατάσταση οχήματος: 2/5

Απογοητευτηκα
Είχα κλήση yaris η παρόμοιο και μου εδωσαν panda καμία σχέση ούτε στα κυβικά ούτε στην ανεση.

TM - Ζάκυνθος Αεροδρόμιο - 26/09/2013   01:03

Score 4.3/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Very good
Very good

Paul - Σαντορίνη Αεροδρόμιο - 17/09/2013   07:48

Score 1.7/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 1/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 1/5

Substandard
The car given had a non-operational air-condition and a few minutes after driving, the rear-view mirror (the interior one) started shaking when driving. It later fell on my head while driving, thankfully with no accident. Auto Union requested me to go to their office to have the car changed and a replacement was not immediately available. The second car given was ok.

ANASTASIOS VARZOS - Σαντορίνη Λιμάνι  (Αθηνιός) - 14/09/2013   14:06

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Good place - pricey island
Price

XAVIER LOPEZ TORRENTS - Ιος Λιμάνι - 03/09/2013   01:45

Score 3.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 3/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 3/5

Normaly.
The name of company is Jacobs and i need help to meet.

Marco Maini - Αθήνα Αεροδρόμιο - 15/07/2013   08:41

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 4/5
Κατάσταση οχήματος: 4/5

Very happy with the service
Except that the GPS we hired was useless

ΣΑΒΒΑΣ ΚΕΣΟΓΛΙΔΗΣ - Κρήτη Αεροδρόμιο Ηρακλείου - 30/06/2013   11:46

Score 5.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 5/5
Φιλικότητα προσωπικού: 5/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Το αυτοκίνητο ήταν άψογο και η τιμή του τέλεια.
Το αυτοκίνητο ήταν σε τέλεια κατάσταση ,σαν καινούργιο.Ο υπεύθυνος της εταιρείας ήταν φιλικός και στην ώρα του ,απλά αγγλος.

Alexandros Apostolides - Θεσσαλονίκη Αεροδρόμιο - 19/06/2013   14:59

Score 4.0/5
Ποιότητα υπηρεσιών: 4/5
Φιλικότητα προσωπικού: 3/5
Κατάσταση οχήματος: 5/5

Late in picking us up from airport
Exept the fact that it was late (over 20 minutes) in picking us up from airport all else was well.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
100% Επιστροφή Χρημάτων

Σας επιστρέφουμε ολόκληρη την προκαταβολή για ακυρώσεις μέχρι 48 ώρες πριν την παραλαβή του αυτοκινήτου

Χωρίς Κρυφές χρεώσεις

Οι τιμές μας είναι τελικές και περιέχουν ΦΠΑ και Τοπικούς φόρους

Εύκολα, Γρήγορα & με Ασφάλεια

Συγκρίνετε τιμές, ζητήστε διαθεσιμότητα, κάντε κράτηση σε 4 εύκολα βήματα

Top Προορισμοί Ελλάδα

top