Ενοικιαση Αυτοκινητου Λέσβος Ξενοδοχείο Elysion Νεάπολη

Κάντε την κράτηση σας για ενοικίαση αυτοκινήτου σε Λέσβος και παραλάβετε το αυτοκίνητο σας από τον σταθμό ενοικίασης αυτοκινήτων σε Λέσβος Ξενοδοχείο Elysion Νεάπολη.

Με το RentalDeals, οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε Λέσβος Ξενοδοχείο Elysion Νεάπολη γίνονται πιο εύκολες και πιο προσιτές από ποτέ. Μέσα από την συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων σε Λέσβος και περισσότερα από 1.000 σημεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα,γνωρίζουμε πως θα βρούμε και για εσάς το αυτοκίνητο το οποίο θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες μετακίνησης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Αναζήτηση Deal Λέσβος Ξενοδοχείο Elysion Νεάπολη

Συνεργάτες με σταθμό ενοικίασης αυτοκινήτων στην τοποθεσία Λέσβος Ξενοδοχείο Elysion Νεάπολη

Ενοικιαση Αυτοκινητου Sixt Rent a Car
Διεύθυνση: Νεάπολη (Meet & Greet)

Περίοδος Λειτουργίας: Από 01/05 Έως 31/10

Ωράριο Λειτουργίας (GMT+2)
Δευτέρα: 07:00 - 21:00
Τρίτη: 07:00 - 21:00
Τετάρτη: 07:00 - 21:00
Πέμπτη: 07:00 - 21:00
Παρασκευή: 07:00 - 21:00
Σάββατο: 07:00 - 21:00
Κυριακή: 08:00 - 13:00 & 17:00 - 21:00

Διαδικασία κράτησης για ενοικιάσεις αυτοκινήτων Λέσβος Ξενοδοχείο Elysion Νεάπολη

Εδώ μπορείτε να βρείτε κάποιες προτάσεις οι οποίες θα κάνουν την διαδικασία κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτου σε Λέσβος ευκολότερη και πιο αποτελεσματική:

  • Εάν οι ώρες ενοικίασης αυτοκινήτου σε Λέσβος αλλάξουν, τότε σας παρακαλούμε όπως ενημερώσετε άμεσα εμάς, ώστε να αλλάξουμε άμεσα τα στοιχεία της κράτησής σας.
  • Θυμηθείτε να εκτυπώσετε το Voucher της ενοικίασης σας, καθώς θα επιταχύνει πολύ την διαδικασία κατά την έλευση σας στον σταθμό. Κατά την παραλαβή του οχήματος σας θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας έγκυρη άδεια οδήγησης, την πιστωτική σας κάρτα και ένα μέσο ταυτοποίησης – ταυτότητα ή διαβατήριο – για την ενοικίαση αυτοκινήτου σας σε Λέσβος. Εάν για οποιοδήποτε λόγο ξεχάσετε το voucher της ενοικίασης σας, τότε επικοινωνήστε μαζί μας και θα το στείλουμε εμείς άμεσα στον σταθμό.

Ελέγξτε την στάθμη καυσίμου του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας μαζί με τον υπάλληλο και ζητήστε του να σας σημειώσει τις υπάρχουσες ζημιές του αυτοκινήτου. Κατά την επιστροφή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου στον σταθμό, ζητήστε να ελεγχθεί το όχημα από τον υπάλληλο παραλαβής και να σας επιβεβαιωθεί η καλή κατάστασή του.

loading